Yemek yerken çıkan sesler yüzünden çıldırıcam/ayrıca kvalide sorunu da var :(

ben her fırsaata bunu belirtirim annemler bize geldiğinde herkes varkenbu huyum konuşulur herkese tek tek bu durumdan bahsederim çok bilinen aleni bir durumdur misafirler diye sözünü etmek istemediğim için eşiminde durumu bildiğinden dolayı anlamasını beklediğim bi andı..direk söylesem tartışma çıkar diye geri durdum..

oğlumla yatmak istemediğimi söylemedim evet sanırım haklısınız.

inanın alışmayı çok deniyorum ama beynim uyuşuyor resmen o sese odaklanıyor

umarım dediğiniz gibi yaşlılıkta bizi bulmazlar

inanın abartmıyorum ben duymamak için elimden geleni yapıyorum ama zihnimde hala inanın çorba hüpletme ve ağız sapırdatma sesi var. idare etmek huzursuz olmamak bende isterim yoksa ama inanın olmuyor..
yıldönümü kutlamak değil benim olayım burda inat edip ayrı yatmamız için çabalanması zaten..

Kuzum niye tartışma çıksın ki? Siz genel bir rahatsızlığınızı dile getireceksiniz, bu kvnize özel bir durum değil, misafir olmaları da bir şeyi değiştirmiyor. Masayı terk edip gitmeniz esas tartışma ortamını hazırlayan bir davranış olabilirdi, olmamış. Söyleseniz de olmazdı.

Bakın erkeklerin çoğunda (İstisnaları vardır illaki) kafa şöyle çalışır:
He bi şey demiyor, sorun yok.
Anlatabildim mi? Bir durum karşısında bozuluyorsanız, bu yüzden söylemelisiniz ki anlasınlar.

Biz kadınlarda da tam tersi olur genelde:
Bi şey demiyor, kesin bi şeyler oldu-canı sıkkın.

Adamlardan bizim gibi düşünmelerini beklemeyin yani, kafaları öyle çalışmıyor. :)

Eşimde su içerken gurk gurk ses çıkararak içer, bir kere bakıyorum gözüne ikinciye bakmıyorum bile. Hele kayınpederimi bir görseniz masada yemek yerken alt kattan duyuyorlardır eminim, sorunca da zevkli yiyorum diyor

Ses konusunda sizi çok iyi anlıyorum, aynı hassasiyete sahibim. Çoğunlukla sesli yemek yeniyorsa, ağız şapırdatılıyorsa afiyet olsun der kalkarım masadan gerçekten midem bulanıyor çünkü.

Kayınvaliden biraz inat yapmış gibi sofrada ama idare et, zaten 10 günü geçmiş bile. Daha ne kadar kalacaklar?

Hayır kendinize olan oluyor kadın oğlunu almış yanına uyumuş siz sinirlendiginizle kaldınız.onları değiştiremeyeceğiniz için siz değişmeye çalışın bir yolu vardır.esiniz ile başbaşa iken onu uyarabilir dikkat etmesini sağlarsınız.diğer insanlara,başka yerde karşılaştığınız kisilere vs de diyemezsiniz ki

Esinin annesini onu evde istemediğin şeklinde birşey düşünmüş bence ...bu yüzden biraz da inadına yapıyor.Ama eşinle hallediceksin bunları....kutlama mevzusunu da çok uzatma derim.Esim aynısını ben yapsam (sofrayı bırakıp gitmek) "sen benle aynı masada yemek yemeye tahammül edemiyorsun!! ...ne nikah yıldönümü ? Ne evlilik yıldönümü kutlamasindan bahsediyorsun?" derdi....

Bir zamanlar ben de o höpürdetme şapırdatma sesinden inanılmaz rahatsız olurdum evdekileri uyarırdım, ama ben o zaman ergendim. Kusura bakmayın ama çok şımarıkça geldi evinizde misafir varken, eşinize diğerlerine de göndermeli şekilde yaptığınız uyarı, masayı terk ederek bir de.
Çok rencide edici olmuş.

5 aylık hamileyim
İnan gecen o sapırtdatma sesi yüzünden kendimi wcye zor attım ofiste.
Patronum dıyette bir elma yiyor,bırak Allah askına bin kilo ol patla dememek için kendimi zor tutuyorm.
Öyle bir şapırtdatmak!
aksm esıme anlattım,sen de abartmışsın dedi.
Ama baısı ıcın cıdden dayanılck gibi değil.
Kvde nezaman gidiyor?
İns yakındr,evlililk yıl dönümünde keşke çıksaydınız evden.

Ay tek kişi o sesi çıkarsa sorun yok ama birden fazla kişi çıkarınca katliam yapasım geliyo bende ev ev üstüne olmuyo kuzuum napacan

çok haklısın :) mantıklı soylediklerin

yorumunuz haklı bişe diyemiyorum :)

Fazlasıyla ayıp etmişsiniz. Takıntılı insanları gerçekten anlamıyorum 15 gün dayansanız ne olur hadi 1 ay dayanın ne olur yani. Sizin hayatınız boyunca karşınıza çıkabilecek bu durum her seferinde her yerde masadan mı kalkıcaksınız? Eğer böylesine rahatsızsanız doktora gitmeyi deneyebilirsiniz size tek önerim bu

sese yapacak birşey yok. ne yazık ki bu yaştan sonra siz istemiyorsunuz diye alışkanlıklarını değiştirmezler, ki siz öyle tepki verdiğiniz için biraz da inada bindirmiş kayınvalideniz olayı.
diğer yandan bu akşam süslenin püslenin,ve utanmayın, kayınvalidenizin karşısına çıkın, özel gün biz bu akşam dışarıda yiyeceğiz, geç geliriz, siz yatın uyuyun, malum dün de ayrı kaldık zaten kocam da şikayetçi diyin. kutlamanızı bugün yapın.

Bunu asman lazim

eşinle bayadır evlisin muhtemelen zira kendi yatabilen çocuk var

bu aşamada eşin hala çorbayı hüpürdetiyorsa çözüm yok

yani o hüpürdetti diye sofradan kalkman gerçekten garip

ben kv olsam ben de üzerime alınırım o tavrı

o da sana misilleme yapmış

yalnız madem çocuğu uyutup getirmeyi planladın eşine söylesene en baştan

X ben oğlanı uyuturum sen de kucaklar getirirsin alıştığı yerde yatsın gibi

bir de bu sefer geçmiş ama kimseye çocuğunun yatağını odasını verme

misafir gelenin her durumda düzeni bozuluyor bir de evdeki çocuğun düzenini niye bozalım

kaynın gürültüde yatamıyorsa otelde kalsın

o da kendini törpülesin tahammül etmeyi öğrensin ki annesi ile yatacak ne gürültüsü olacak ki salonda çekecekler kapıyı yatacaklar

Yaa ben de nefret ediyorum duymamakta çalışıyorum ama insan çayı bile nasıl hopletir söyleyince de sıcak diyorlar sanki bizd değil hele ağzı açık nasıl yiyorlar anlamıyorum yapmaya çalışsam yapamam vok rahatsız edici

15 gün kadar kalacaklar ama tek suç kvalidemde değilki eşimde ondan aşağı kalır değil çünkü eşimi nasıl idare etsem

annesini 10 gündür 1 kere bile şikayet etmedim aksine 2 gün önce annenle bu kez ne iyi anlaşıyoruz farkında mısın? hiç karışmıyor bize dedim kendi nazarım mı değd i ne

15 gün kadar kalacaklar ama tek suç kvalidemde değilki eşimde ondan aşağı kalır değil çünkü eşimi nasıl idare etsem
Mesela evde yemeğe misafir falan olduğunda da yemeği yine şapırdatarak yiyor mu eşiniz? Yoksa misafir varken normal kimse yokken mi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…