Yemek yiyemiyorum

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arladaşlar ben çok ağladığım günler sürekli midem bulanıyor ve bi lokma bişey yesem o bi lokmayı bile direk kusuyorum (çok afedersiniz).
Bugün mesela sabahtan beri bişey yiyemedim ve yiyemiyorum da. İçinizde böyle olan var mı nasıl yiyebiliyor.

Benim de moralim bozuk oldugunda midem kilitleniyor. Sirf onun icin senelerce tedavi gordum.

Bende seçici yememe durumu oluşabiliyor. Şöyle mesela, bazı yiyeceklere takıyorum kafayı, asla sıcak yemek olmaz ama, genellikle atıştırmalıktır. Sürekli onu yiyorum, başka bir şeyi asla canım istemiyor, ağzıma koysam yutamıyorum.
Aralıklarla seyrediyor, ama arada hiç yiyemediğim de oluyor. Genellikle de mutsuzken yaşıyorum bunları.

Arladaşlar ben çok ağladığım günler sürekli midem bulanıyor ve bi lokma bişey yesem o bi lokmayı bile direk kusuyorum (çok afedersiniz).
Bugün mesela sabahtan beri bişey yiyemedim ve yiyemiyorum da. İçinizde böyle olan var mı nasıl yiyebiliyor.
Ayy boşver kiz yiyip ne yapacaksın.Yasin çok genç galiba o yaşlarda öyle oluyor sonra ise tam tersi

Stresten...kafayi rahatlatip mutlu oldugun zaman yemeye baslayacaksin..psikolog veya psikiyatriste git once...kafan rahatlamali oncelikle...

Canim sinir aitresten oluyor.bulimiya olursun allah korusun en azindan sekerli su ic enerji verir

napolyan para demiş ben stres stres stres diyorum.

Gerginlik sinir stres kiminde iştah açar kiminde kapar...bende iştahı sıfırlananlardanım.biraz zorlasam midem bulanır.eğer engel yoksa gebelik vs gibi..böyle zamanlarda sakinleştirici bitki çayları yada bitkisel şuruplar kullanabilirsin...

Ben de öyleydim sinir direkt mideme vuruyordu ve kusuyordum.
Daha sonra hamilelik planladığım için folik asit kullanımına başladım iştahımı açtı kusma artık yok ama kilo aldım bayağı:KK43:
bir folic asit mağduru da ben. İştahım öyle aman aman açılmadı, yani iştahsız değilim eski halinde devam ama kilo aldım çok :/

Çok üzgün olduğum zaman sürekli midem bulanır. Hiç bişey yiyemem. Bi 10 gün kadar çok üzülmemi gerektiricek bi durum yaşamıştım. O 10 gün boyunca sadece 24 saatte bir yemek yedim o da zorla hatırlıyorum. Mide bulantım izin vermiyodu yani yememe. 10 gün sonra işler normale dönünce bende normale döndüm:) yalnız değilsin yani bu konuda.

bir folic asit mağduru da ben. İştahım öyle aman aman açılmadı, yani iştahsız değilim eski halinde devam ama kilo aldım çok :/
Evet aynen 5 ayda 10 kilo aldım şimdi ne kadar da az yesem veremiyorum 5 haftalık hamileyim ve hala kullanmak zorundayım:(

Back
X