• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeklerim kötü

Acele etme. Hiç birimiz doğuştan öğrenmedik ya internetten bire bir tarif uygularsanız sizin için daha güzel olur🤗

Malzemelerin markalarını değiştirmeyi denediniz mi peki? Bazı markaların lezzeti gerçekten çok farklı oluyor.

Ben iyi yemek yaparım ama bence bu iyi bir özellik değil. Sizden beklenti çok artıyor, özellikle eşiniz yemek seçiyorsa. İki-üç gün önce oturdum sarma sardım, kuru dolmam vs çok sevilir, mantı vs de beceririm ama ne gerek var? Hem çalışıp hem çocuklar, ev vs abartmaya gerek yok. Siz basit şeyleri yapa yapa iyi öğrenmeye ve tekniği geliştirmeye çalışın. Kimse aşçı olmak zorunda değil. Artık az yemek yemek, idareli olmak, sağlıklı beslenmek en iyisi. Bir de sunum yapacağım diye lokanta usulü her yemeğin yanına papates, pilav yapmayın. Bol bol salata yapmayı öğrenin. Sebze yemekleri zaten aynı. Ama dediğin gibi malzeme kalitesi en önemlisi. İyi sebze, iyi baharat ve iyi salça, iyi zeytinyağı, tereyağı. Bunları belirli yerlerden doğalından aldığınızda yazın doğal domatesin üzerine tuz döker yersiniz. Bir salata yaparsınız parmaklarınız yersiniz. İşin püf noktası bu.

Bazen insanin kendi yaptigini yemek istemiyor hatta bazen cok ac hazirliyorum pistiginde canim istemiyor ki guzel yemek yaptigima inaniyorum belki sizin de oyledir.
salca cok onemli bir de guzel tuz ve yag kullanin cok etkiliyor yemego ama lutfen kati yag ve bulyon koymayin sahte tat veriyor. Aklima gelmisken zeytin yagini mumkunse sizma alin riviera olandegil.

Yemek yapmayı hiç sevmem.Keşke bi kapsül olsa da onu içip onla doysak.Hem bulaşık da çıkmaz.:ukala::KK62:

Ben evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
Öncelikle sürekli kötü olduğunuzu düşünürseniz kötü olur bunu silin lütfen aklınızdan.Bir sürü tarif var aynı yemeği farklı tariflerden yapmaya çalışın.Bir de yemekleri baharatlarla süsleyin çekinmeyin lezzeti baharatlar veriyor genelde

Back
X