Yemekteyiz - Show Tv

ben artık bu ülke şartlarında
iyi düşünemiyorum hanımefendi...
keşke sizin gibi düşenebilsem...
kaldı ki günümüzde tarikat yolları ile
jiplerle gezen yeşil zenginler türedi...
muhasebeci olduğum için
ne şekilde zengin olanların örneğini çok iyi biliyorum...
kimsenin parası bizi ilgilendirmiyor
ama bu kadar fakir yoksul varken sormam
benim vatandaşlık görevim...

dün emekli bir memur hanımının 200 ytl ile ayda nasıl geçinmeye çalışıcam bilmiyorum dediği bir haberi izledim...
benim annanemler almanyada yaşıyor orda onların en kötü hali
Türkiyede iyinin en iyi olduğu halidir...
eğer biz müslüman bir ülkeysek
bu adaletsizlik neden?
bu arada canım yorumunla hemfikirim hayatımızı sorgularsak doğruya varırız...

kusura bakmayında ben bu yazınızdan birşey anlamadım ne demek
kafasına birşey bağlayan uzaylımı oluyor yada kafasına birşey bağlayan yardımcı tutamazmı demekki maddi durumları iyi hizmetçide tutarlar sinemayada giderler
biz bilemeyiz helalmi harammı para kazanıyorlar
Allah herkese helal kazançlar versin

sevgili arkadaşım bende senin gibi bir çok insanın bu ülkede emeğinin karşılığını almadığını düşünüyorum gelir dağılımındaki adaletsizlik herkezin bildiği bir şey benim eşim gece gündüz çalışıp iki iş yapmasına rağmen sevda hanımın yaşadığı hayatı,hizmetçiyi anca rüyamda görürüm ama ne yazıkki yazınızdaki "dünkü kafasına birşey bağlıyan kadın
yardımcı tuttuğuna göre
uzayda iyi para kazanıyorlar galiba
bende gideyim uzaya orda mı çalışıyor bu türler
bu parayı nasıl kazanıyorlar
her hafta sinemaya gitmeler yok"demen çok kırıcı olmuş bu konuda sana katılmıyorum başına bağladığı şey eşarp,yardımcıyı sadece başı açık olanrmı tutar üstelikte sinamaya gidip gitmediğini hiç birimiz bilemeyiz bu türler diyerek insanları aşşağılamayın ayrıca karadenizliler genelde zengin olurlar büyük bir ihtimalle bu mal varlığı ailesinden kalamıştır

kim nasıl kazanıyor,nasıl harcıyor boşverin bunları allah hayırlı kazançlar versin aç açık olmayalım allah sağlık versn de bizde hayatımızı yaşayalım

Slm bayanlar bu kriz ortamında sofrasına zoru zoruna bir çorba koyan insanlar varken , bana bu yarışma çok saçma geliyor öyle bir zamana da dek getirmişlerki yemek saatinde alan var alamayan var birde yarışmacıların yok beyenmedim yok ben şunu sevmem gibi kaprisleri sinir ediyor hiç izlemiyorum , memlekette bu kadar kriz içerisinde insan varken ne yapmaya çalışılıyor sinir bir program klava:klava:

çok haklısınız aslında bu programları izlememek gerekiyor
bende izlemiyeceğim
ama bir yandan iyi oldu izlediğim diyorum
ne hale gelmişiz dejenere bir toplum olmuşuz...

ay hanımefendi nerelere getirmişsiniz konuyu
benim annemde kapalı uzaylımı Allah aşkına...
okuduğunuzu anlamadıysanız
anladığınız şekilde yorum yapmayın...

1.yarışmacı bayan hobilerinin arasında herhafta sinemaya gitmek vs.kendisi söyledi uydurma değildir gidebilir bu hakkıdır...
eğer ülkemde dini kullanıp para kazananlar arttığı sürece ben böyle düşünürüm kusura bakmayın...kaldı ki Erzurumda yaşıyorsunuz tarikat paralarını siz daha iyi bilrsiniz memleketinizde bu olaylar çk dönüyor erzurumu iyi biliriz...tarikattan kazanır yada namusuyla kazanır yada ailesinden kalır o bizi ilgilendirmez...bu arada o bayan kapalı değil...kapanmak gösterişten ve riyadan uzak yaşamaktır...Peygamberimiz bile hasırda uyurmuş.bu gösteriş riyakarlık niçin sn yıllarda dinimizi kullanarak arttı bunuda anlamış değiliz Allah verecek onların hesabını zaten...

kızlar sevdayı tanıyan üyeyi sayfaları gezerek buldum ilk girerek kafa karıştırmaya çalıştı sonra neden girmedi acaba???????????
kim o kimm kimm??

yaa bu ev hıc yabancı gelmıyor bana..
sankı evım evım bolumunde rastlamıs gıbıyımfisfisfis
değil mi haksız değilim sevda kk dan. milletin profilini gezmekten bıktım ya sevda ortaya çık. seni eleştirmiycez korkma.

ne demek şimdi bu arkadaşım?
tamam bende eşarbını bağlayış biçimini sevmedim ama türban olmasın diye bence yapımcılar o şekilde bağlamasını istedi. hani şu saçma mevzu var ya bone takıp önden iğneleyince türban oluyormuş diye. neyse konu bu değil ama kelimeleriniz hiç hoş değil. paranın, malın açıkta ya da kapalı da olması nasıl bişey. ev hanımı olduğuna göre kocası zengindir, bu neden sorgulanıyor ki.

bi ara mükerrem birinci olacak diye çok korktum. mirsadla kavgalı olmasaydı salih de ona verirdi kesin. mirsadın olmasına sevdindim en çok onun ihtiyacı varmış gibime geliyodu zaten.

konu yemekteyızden cıkmıs gelır dagılımındakı esıtsızlıge gelmıs..cok hızlısınız yetısemıyorum walla...

sevdayı tanıyan üye bride_ nickli üyeydi nedense bir daha gözükmedi

ya herkes sevdaya takmış durumda
evi, eşyaları,zengibliği , yardımcısı falan
hatta ileri gidip helal olmayan parayla alınmıştır onlar diyenler bile olmuş
yapmayın etmeyin ne olur
kıskançlıkmı seziyorum yoksa
varsa var...napalım

bencede ne gerek var bu yorumlara:dilcikar:

Zenginlik sadece tarikat yollarında olanlarda değil ki..Diğer uç taraflarda olanlarda da aşırı zenginlik var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…