Yemekteyiz - Show Tv

Haklısın esmerim,ma artık o mevzuları aştılar galiba

ya aslında bende dün gece okudum yorumları çok sinirlendm ama konuyu tekrarlamamak için bir şey yazmak istemedim çünkü burada gerçekten eğleniyorum ama bazı arkadaşların saptırmaları yüzünden dün ilk defa okurken çok üzüldüm dayanamayıp çok söylenmesi gereken şey olmasına rağmen uzatmamak adına sadece bir şey yazıyorum ben banu hanımı çok seviyorum hatta favorimde oydu ama evinin sevda hanımdan kalan bi yanı yoktu ve yemekte dikkat ettiyseniz giysilerini modacısına yaptırdığını söyledi buna rağmen bu batmadıda sadece kafası kapalı olduğu için zengin olmasımı battı açlık tan ekonomiden bahsediyoruz ya bu yarışmada 1 lt. yağı bile bi kere kullanıp dökenleri,beceremeyip yaptığı şeyi çöpe dökenleri gördük artık bu ayrımcılığa bi son verin ve artık eskisi gibi bu topikte gülmek istiyorum beğenmeyenler programıda izlemesin bizide burda kasmasın

arkadaşlara katılıyorum
beğenmeyen istemeyen bu programı izlemesin
bu programa gelene kadar tvde ne haksızlıklar oluyor
dizilerde seyrettiğimiz hayatlar, o lüks hayat standartları,sıra sıra son model arabalar, sayısı belirsiz hizmetçiler, her yemek için ayrı kostüm giyen süslen püslenen kadınlar çokmu doğal kaçımızın hayat tarzını yansıtıyorki, Ama o dizi bu gerçek demesin kimse, o dizideki hayatları yaşayan okadar çok zengin varki, banu hanımın sevda hanımın evleri onların yanında yıkıntı durur. Hayat adil olmadığını hepimiz biliyoruzdur, ama bu bir yarışma hata eğlence adilsizlikten bahsedece olursak ozaman tvyi hiç açmiyalım hiç bişey izlemiyelim kendi dört duvarımızda kalalım dişarıdaya çıkmıyalım çünkü sokaktada hayatı normal şartların çok üstünde olan insanlarıda görebiliriz. Evet o yemekleri bulamayan nice insanlar var ama bu ne o yarışmacıların suçu nede yapımcıların suçu. Lütfen bu tartışma daha fazla uzamasın ve bu konu kitlilenmesin. Hayatınn adil olmadığına dair diğer topiklerde çoook konu var ordan devam edilsin.

bence kaldırılması gereken bi program bu krizde onu bulamıyan insanlar var birde mırın kırın edip saçma sapan eleştirilerde bulunuyolar onlar orda yicek izliyen insanlarda yalanıp canları istiyerek onu izlicek ne saçma o sofradakinin birtanesini bile bulamayan var ayıp gıcık oluyorum o prorama....

benim hoşuma gitmeyen nokta şu: bir misafirliğe gidiliyor sonuçta bir başkasının evine.eğer önüne gelen yemeği beğenmediysen yemeyebilirsin ama bazıları yemeği ağzından peçeteye dahi çıkarıyor.ayıp denen bişey var.o durumda ev sahibinin durumu içler acısı.program amacından sapıyor gibime geliyor.sonra sofrada daha farklı konular konuşulabilir.ama bunlar şunun şusu eksik bunun şusu fazla gibi muhabbet ediyorlar.oysaki beğeni veya eleştrilerini ayrı bir odada,herkes bireysel olarak notlarını verdiğinde konuşsalar daha mantıklı bir yarışma olacak kanaatindeyim.zavallı yarışmacı kişi elinden geldiğince zamanla yarışarak bir sürü çeşit çkarıyor önlerine,sonra onu çok ağır eleştriyorlar.insan yarışmaya girdiğine gireceğine pişman olur nerdeyse

konuyu tekrarlamamak için birşey yazmayacağım demişsiniz
ama epey şey yazmışsınız sözünüzün arkasında durup
bazen şüpheye düşüp yazdıklarımı tekrar tekrar okuyorum gercketne böylemi demek istemişim diye
gelin görün ki
üstünkörü ve önyargılarla okunan bir yazı olduğunu yorumlarda algılayabiliyorsunuz
birincisi:sevda hanımı örnek olarak verdim ve onun gibiler hakkında yazdım
buraya hepimiz eğlence için geliyoruz
aksi olsa yazılabilecek şeyler çok daha ağır olur
yanlızca dün yazdığım mesaj bir arkadaşın yorumuna ek olarak söylenmeye çalışılmış sözlerdi
buna algıda seçicilik diyorlar
yani o gün, o programa baktığımda bunu hissettim
he,sevda hanımın kapalı olmasına gelince
benim için sorun arzetseydi,bununla ilgili bir yazı yazar çekinmeden de koyardım
ama bu tarz kopmleksler içerisinde olmadım hiç.kimsenin kıyafetine takılmadım.. haç takan insana da,kipa takan adama da saygılıyım..kaldı ki kültürümde büyük bir yeri olan aynı zamanda dinimizin gerekliliği olarak kardeşlerimizin takdığı başörtüsüne sonsuz saygılıyım..
insanların gitdilerinden önce dudaklarından çıkan kelimeler ve gözlerine dikkat ettim
ve bu yönde inandığım hiç birşey beni yarı yolda bırakmadı..

neye kızdınız bu kadar ve herşeyden önce savunmak istediğiniz nedir bilemem ama
mantığınız ortada
ya sev ya terk et diyorsunuz
hoşuna gitmiyorsa izleme muhabetinize ek olarak yazdım bunu..

şunu söylemek isterim,bir şeyi eleştirmek onu daha iyi bir çizgiye taşımak için gerekir
yani
bir çoğumuz yönetimde memnun değiliz
kazandığımız paradan
yada işimizden
ve daha iyisi olsun diye çabalıyoruz
bırakmıyoruz
terketmiyoruz

hayat böyle
sizinle aynı rotaya bakmıyor diye kimseyi suçlamayamazsınız

tatlım bence ben kendi adıma sölim evleri giydikleri değil yada ziyan ettikleri şey değil ama sonuçta yemek nimet aç olan insanları düşündükçe ve bu programdaki insanların o yemeklere yaptıkları ağız burun hareketlerini görünce sinir oluyorum bi çok kişide sanırsam buna sinir oluyodur bide onlar yicek ben ağzımın suyu aka aka izlicem bana saçma geliyo belki yanlış ama benim fikrim bu...

Arkadaşlar eğlendiğimiz bir topiği neden kişisel tartışmaya ve karşıklıklı cevap verme yarışına sokmaya çalışıyoruz?

Yapmayalım lütfen..

Rahatsız oluyorsak izlemeyelim,olsun bitsin...

Hayatın gerçek yüzünü düşünmekten gülemez,eğlenemez,konuşamaz olacağız neredeyse.Kendimizi bu kadarda kasmayalım lütfen.Kendimizi mutlu edecek anlar çıkaralım olmaz mı?Herkes ne yaparsa yapsın.Biz eğlenmeye bakalım.Yemek israfı konusuna karşıyım fakat buradan da çok fikirler edindiğimi düşünüyorum.Her kadının yemek yapış şeklini, mutfak kültürünü,elinin işe yatkınlığı hakkında da tecrübeler edindiğimi düşünüyorum.Fazla eleştirmeyin artık..............

arkadaslar tabııı rahatsız olmayan yazmasın burda bu konuyu acan ve konusanı yanlış bır duruma dusuruyosunuz tabıııkı ızlemek onay vermek deıl tabııı yemek kulturunde mısafırlıkte boyle seyler yapılmaz ama bu yarısma show bırazcık ta olsa bıseyler ogrenıyoruz rahatsız olan yazmasıncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Hanımlar bırakın artık bu mevzuları
programdan güzel olanları alalım kötüleride kendimizden uzak tutalım

bıde arkadaslar bu formda bazı arkadaslar yarısmaya gelmıs galıba burda bı cogu paylasımda bulunuyo lutfen ınsanları elestırmeyın herkesın dogrusu kendıne

Benim anlayamadığım şey bu bir yemek yarışmasıysa eğer burada gurme tadlara sahip kişiler olmalı. Ve bu kişilerinde ben et yemem, tavuk sevmem, tereyağı hiç yemem, sarımsak ağzıma sürmem gibi şeyleri söylemeleri son derece saçma. Yemediği ve zate hiç sevmediği bir yemeğe nasıl oy vericekler anlamıyorum ki... Bu proğramı yapanlarında özellikle bu kişileri yani sivri dilli ve olay yaratacak tipleri seçtiklerine inanıyorum. Yoksa yarışmacılarda aranan özellik gurme olmaları gerekmeyzmiydi sizce :icecream:

aynen bende öyle ..kim ne derse desin eğlendiren azda olsa yemek hususunda biraz eğiten bir program..
izlenme oranlarıda küçümsenmicek kadar fazla.. maa aile izliyor herkes çevremde ..

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da
yorum yapmadan duramıyacağım

ülkemizde bi gecede bi boğaz da yemek yemek için ne paralr akıtan insanlar var haberinz varmı yada bir sanatçı gelioo kaç yüz dolarlar veriyolar izlemek için hayat bu işte:1no2:
bizim gbi orta seviye diyim ekonomik bakımından olan kişilerde
tv izler en fazla lüksümüz olmuş bile sinema :çok üzgünüm:
onun için bırakalım da bu topikte biraz şenlenelim:içelim:
olayı başka yerlere çekmeyelim
ben konuyu açarken de yazmıştım
bi çok husus da beğenmedğim yön var die bu yarışma dakötükedihüso
ama zevkimz bu napalıım kaydirigubbakcemile5
bi çok şey de örendik cokacimcoook
öğrenemeyen varmı soruyorumyerimseniben

onun için konunun uzamamasını ve bu topiğin kiltlenmemsini rica ediyorum
konuşmalırımıza dikkat edelim rica edioruma.s.

yarınkinde bir italyan var. sanırım lazanya yapacak ve beğenilmeyecek. sarışın da yabancı galiba..... haftaya bayağı şenlikli bir grup var . bakalım neler olacak.............

arkadaslar, ben bu programmi Ozbekistandan izliyorum. Cok begendim. bizda saat saat farki 3 saat. isten gelip 7de izliyorum. kendi adima cok sey ogrendim. mesala evde turk yemeklerini emine bederin kitabina bakarak yapiyorum. ev hanimlari yaptiklarina bakarak kolay yollarini ogrendim. bide masa duzeni bizde daha taslarla suslamiyorlar. programdan ogrenib ben de hemen turk marketidan taslar aldim. tabii o kadar da guzelleri yok ama idare eder. Bu arada bu hafta banu le sevdayi cok begendim. o begenmediklari smoke et var ya bizde de cok tuketiliyo.

ayyyyy yarın olsada konu değişse :1no2:klava:
gelsin yeni yarışmacılar cokacimcoookkaydirigubbakcemile
gelsin eğlenceli yorumlar :teytey::teytey::dance::dance:

bu hafta çok komik geçecek bence
reklamlarda izlediğim kadariyla kadının birtanesi yemeklerden çok yorulup amaaan çok zormuş iki ay yemek yapmicam gibi bişey diyor :roflol:
gerçekten zor ya ben kendimi düşünüyorumda 3 saate okadar yemek yapamazdım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…