ya aslında bende dün gece okudum yorumları çok sinirlendm ama konuyu tekrarlamamak için bir şey yazmak istemedim çünkü burada gerçekten eğleniyorum ama bazı arkadaşların saptırmaları yüzünden dün ilk defa okurken çok üzüldüm dayanamayıp çok söylenmesi gereken şey olmasına rağmen uzatmamak adına sadece bir şey yazıyorum ben banu hanımı çok seviyorum hatta favorimde oydu ama evinin sevda hanımdan kalan bi yanı yoktu ve yemekte dikkat ettiyseniz giysilerini modacısına yaptırdığını söyledi buna rağmen bu batmadıda sadece kafası kapalı olduğu için zengin olmasımı battı açlık tan ekonomiden bahsediyoruz ya bu yarışmada 1 lt. yağı bile bi kere kullanıp dökenleri,beceremeyip yaptığı şeyi çöpe dökenleri gördük artık bu ayrımcılığa bi son verin ve artık eskisi gibi bu topikte gülmek istiyorum beğenmeyenler programıda izlemesin bizide burda kasmasın
arkadaşlara katılıyorum
beğenmeyen istemeyen bu programı izlemesin
bu programa gelene kadar tvde ne haksızlıklar oluyor
dizilerde seyrettiğimiz hayatlar, o lüks hayat standartları,sıra sıra son model arabalar, sayısı belirsiz hizmetçiler, her yemek için ayrı kostüm giyen süslen püslenen kadınlar çokmu doğal kaçımızın hayat tarzını yansıtıyorki, Ama o dizi bu gerçek demesin kimse, o dizideki hayatları yaşayan okadar çok zengin varki, banu hanımın sevda hanımın evleri onların yanında yıkıntı durur. Hayat adil olmadığını hepimiz biliyoruzdur, ama bu bir yarışma hata eğlence adilsizlikten bahsedece olursak ozaman tvyi hiç açmiyalım hiç bişey izlemiyelim kendi dört duvarımızda kalalım dişarıdaya çıkmıyalım çünkü sokaktada hayatı normal şartların çok üstünde olan insanlarıda görebiliriz. Evet o yemekleri bulamayan nice insanlar var ama bu ne o yarışmacıların suçu nede yapımcıların suçu. Lütfen bu tartışma daha fazla uzamasın ve bu konu kitlilenmesin. Hayatınn adil olmadığına dair diğer topiklerde çoook konu var ordan devam edilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?