Yemekteyiz - Show Tv

ya hem baklavayı böreği beğendim diyo şu italyan sonra tutuyo azcık puan veriyo ay sinir bunlar beee:dilcikar:
bana katıl diyo ailem arkadaşlarım ama ben döverim bunları vallaklava: ne fena eleştriyolar.beğenmiyosan puan vermezsin herkese psikolojik baskı yapıyolar masada az puan verelimde birinci olamasın gibilerinden.hadi şahısa saygın yok emeğe saygın olsun nimete saygın olsun..:dilcikar:

ama bugünkü yarışmacı içinde yiğidi öldür hakkını yeme çok zor ve güzel şeyler yaptı maşallah.yetiştirdide

baklavadan iki defa istedi italyanmıdır nedir o bey bide yorumlarda beğenmedim falan diyo kadının yüzüne çok beğendik dediler birde o sarı saçlı yabancı bayan ev sahibi mutfağa gidince beğendik dediklerinde siz gerçek baklava yemediniz dedi o zaman çok sinir oldum millet yemek yetiştiremiyo maşallah kadın hem baklava hem börek hem yemek yetiştirdi bravo doğrusu yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

bugün nurten hanim cok güzel ve de zor yemekler yapti
bence hepsinin tadi da cok güzele benziyordu puan kirmak icin birsürü bahane buldular
ayrica yarin ki bölümde kemal bey alex in hizmasinida elestiriyor
sanki hizmasina puan verecek herkeyin kendi tercihi sonucta

ya ben bi nurten hanima bayildim Allahim ne tatli güler yüzlü kadin ya :)

adam soruyo sizce begeniceklermi diye kameraya bakip insallah begenirler diye gülümsüyo ya cok tatli acayip sempatik buldum hele millet cok güzel olmus elinize saglik diince nasi gülümsedi :)

bide dikkatimi cekti misafirler gittikten sonra hic ohhhh hele sükür falan demedi aksine oh falan demicem cok güzeldi dedi türk misafirperverligi bu iste ya insan hic misafirin arkasindan oh defoldular der mi (gerci bazilari hakediyodu mükerrem misal)

yemek yaparken biara eli ayagina dolasti yetistiremicek diye korktum ama helal olsun hepsini yetistirdi :)

Merve
uyuz oldum acayip itici bi tip cok yapmacik konusuyo agzini yüzünü büküyo igrenc ya

Sera hanim
simdilik cok hanimefendi gibi begendigi yemekleride acik acik söyledi baskalari gibi BEGENDIM AMA söyle söyle demedi cokta kibar birine benziyo

Alex
benim tuhafima gitti bilmiyorum hic bi yorum yapmicam.. sogan kokusundan rahatsiz oldugu halde aglamak icin sogan kesip ama yemiyomus cok enteresan bi manyak gibi geldi bana

Kemal
onada fazla dikkat etmedim ama klasik bi türk erkegi biraz maco alexle konusmasi cok hosuma gitti.. siz erkeklere cicek götürmüyomusunuz? kemal orda bi tuhaf bakti yok götürmüyoruz benim adetim diildir diye :roflol:

sonuc olarak en begendigim nurten hanim gercekten cok sempatik bi kadin insallah diger günlerde bozmaz bu güleryüzlülügünü a.s

AYRICA izlerken sinir oldugum bi nokta hepsi menü icin pek iddali bulmadim zor seyler diil falan dediler ben yuh dedim kaldim ya

kadin eliyle baklava acti börek acti daha daha napsin?

zor diilmis hay allam ya

bu haftanın mükerremi ve leylası MERVE

Ay bende Nurten hanima bayildim. Cok seker bir bayan.
Ve cok canayakin, güleryüzlü. Hep kibardi.
Birde cok güzel bir bayan. Hele gözlerine bayildim
Ic güzellige gözlerinde parliyor sanki...

ben gündüz izleyememiştim, şimdi izliyorum... bu haftaki yarışmacılar daha seviyeli geldi bana...eleştirileri bile kırıcı değil..ev sahibesi hanımıda beğendim...çok tatlı yaa..

şuan izliyorum ve çok sıkıldım pufzzz...klava: kavga istiorm ben kardeşim yaaÇok üzgünüm çoook

kızlar bencede bu kemal kuşum aydında ahu tuğbayla çıkan şahıslardan biri galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…