Yemekteyiz - Show Tv

zaten Ahu Tuba ıle olan program baya eskı bır programdı..ya demekkı gercekten yarısmacılar show tv'nın torpıllılerı ..burda yazılmıstı onceden de yemekteyıze katılanlar ajansa baglı oyuncu adayları falan dıye..Kemal olayı bunun dogrulugunu kanıtladı..

kemalin soyadı neydi yaaa??
ahu tuğba olayındayken saçları vardı şimdi yok:))) şiir okurdu, sonradan şiir albümü çıkartmıştı

hm iyimis :)

kizlar buarada bise sormustum ama cevap gelmedi

eski yarismacilardan sevda hanimin esinin meslegi neydi söz konusu oldu mu hic?

cünkü sevda hanim 4 cocukla calismiyodur evdedir hrhalde sirf esinin maasiylada öyle bi ev pes dogrusu zengin gibiydi baya

ya simdi yarismanin tekrarina bakiyorumda ben merveyi avrupa yakasindaki asliya benzettim

avrupa yakasini izliyenler bilir bi bölümde yemekteyiz programini taklit etmislerdi ve asli orda herseye burun kiviriyodu ay yok onu yemem ay yok bu kötü diye böyle gicik gicik yüz mimikleri yapiyodu mervede ayni onu yapiyo ya

mimikleri konusma tarzi cok gicik

ya izledikce sinir oluyorum merveye :)

masada oturusuna dikkat ettiniz mi kambur gibi oturuyo ama rahatsizlik oldugunu sanmiyorum yürürken falan gayet dik yürüyodu ama masada böyle sanki özellikle sirtini arkaya dogru cikariyo gibi yanindaki alexe cilve yapicam diye yamulup duruyo :mymeka:

Sevda'nın eşi mütahit canım..a.s.

Orada söylenmek istenilen bir erkeğin her buluşmada direk başka bir erkeğe çiçek alması değil anladığım kadarıyla..:1closedeyes:
Bu bir yarışma programı ve insan ilk defa misafir olarak gittiği bir eve giderken cinsiyetine bakılmaksızın çiçek,pasta,tatlı vs götürmesi şık olur..İlk defa gidilen bir eve eli boş gidilmez..Görgü kuralları bunu gerektirir...a.s

ana:1shok: ben burayı nasıl görmedım ayolll yemekteyız vardı ama geyık bölumundekı ıle karıştırmıştım ama sımdık buldumdelikafadulden bundan sonra burdada olcam hergun kaçamakta olsa ızlıyorum işyerımden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…