Yemekteyiz - Show Tv

Kemel nasıl soruyor alexe burnudaki hızma ney diyeeeeee

Çok saçmaydı bence adamın hızmasına bilmemnesine takması..Sana ne kardeşim,abisi ya da babasımısın ki hesap soruyorsun..Adamın saki yemeklerine değil hızmasına not verecek..Birde şu Fransız kadına havalı ,burnu havada dedi ama kendinin farkında değil galiba..Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.Kadın beğendiklerine açık yüreklilikle çok beğendim,haketen güzel olmuş diyebildi..Ama Kemalin ağzından çıkan şeyler genelde çok iğrendim,kötü kokuyordu,yiyemedim vs di..Burnu havadalık neymiş öğrenmek istiyorsa bir aynaya bakmalı....

evet iyice saçmaladılar artık.yabancı mutfakları anladıkada yabacı yarışmacıda ne oluyor???
o italyan adam ayy çok itici bakışları konuşması filan...
gayet güzel reytig alıyordu.ne gerek varki onlara
bir arz ederim hasan bey varken.........

Türkiye de yapılan bir yarışma..Hangi milletten olduğunun çok fazla bir önemi yok bence...Yabancı mutfak olduğuna göre yabancı uyruklu birileri de katılabilir..Bizdekilerde yabancı ülke programlarındaki yarışmalara giriyorlar hatta derece bile alıyorlar...Belçika güzellik kraliçesi bir Türk kızı olduğuna göre burada da yabancıların yarışmalara girmesi sorun taşımamalı bence....Önemli olan hoşa giden lezzetler yapması,hanım efendiliği / beyefendiliği ile takdir toplaması...

kızlar kemal i tanıyorum ben dün görünce şok oldum 2 sene önce bizim showroomun döşemelerini yapmışlarıdı...izolasyon firması tarzında biyeri var...
o zaman bekardı ne zaman evlenmiş ? hatta yaptığı yerler hep yarıldı bizim patron onu bi azarladı gidiş o gidiş bi daha uğramadı..arada bi gelip patronla ve kızıyla kahve içiyodu...ama çok yapmacık yarışmada...normalde o kadar konuşkan ve girişken değildi

işin ucunda o kadar para olunca açılmıştır çenesi...kaydirigubbakcemile3

Alex cicim soğan yenmezmi be yaa. Heleki arnavut ciğeriyle off.delikafadulden
Ya şu içlerinde kel olan varya adını bilmiyom ay onu feci bişekilde gözüm kıtlıyo bi yerden ama nerden.CADIARZU
Bu arada nurten hanımdı galiba tebrik etmek lazım zamanında herbişeyini hazırladı.

millet ekmek bulamıyo bunlar yemeklere burun kıvırıyorlar.pes yani....ben bu programa sinir oluyom arkadaşlar ya...kötükedihüso

Soğan kokuyormuş...

Sanki onların yedikleri domuz eti çok güzel kokuyor da...laelaelaelaelae Resmen leş kokusu.İnsanın midesi bulanıyor..

Soğan onun yanında lavanta kokusu gibi kalır..:1closedeyes:

nurten hanımın hakkını yediler daha fazla hakediyordu
alexin hızmasını kıskandım benim ki o kadar parlamıyor
maço kemal hiç hosuma gitmedi
ayy o kızın ayakları öle kaç numara en az bi 40 var :1shok:
öbür sarısında (adı neydi :uhm:) dobra bi kadın
ama buda baklavamı lafına sinir oldum
nurten hanım cok güzel yemekler yaptı

Ben de 40 numara giyiyorum..Boy itibariyle öyle gerekiyor...:1closedeyes:

ecmelcim onların aralarında kelmi var ben pek göremedim galiba bence o fransız sera hanım tatlı bi bayan kendisi güzel değil ama beğendiğine beğendim diyebiliyor tebrik etim valla....
merve yi yapmacık buldum kasıntı.....
alex denen ecnebi çok gıcık kendini ne zannediisa mimikleri el hareketleri faln sapık tipi var adamda hem adam soğanı beğenmezmi ya manyak herif...

Soğan kokuyormuş...

Sanki onların yedikleri domuz eti çok güzel kokuyor da...laelaelaelaelae Resmen leş kokusu.İnsanın midesi bulanıyor..

Soğan onun yanında lavanta kokusu gibi kalır..:1closedeyes:

Hay ağzını öpim canım ya.
Ben orda olcaktımki karşısında kaşığı bi ciğere bi soğana daldırıp daldırıp yiyecektim. Ay kriz geçirirdi garibim:dance:

Bismillah. bacım benim gözler tamam pek iyi görmez ama bi adam kelmi değilmi çok şükür hala ayırt edebiliyorum :roflol:

Nurten hanım çok tatlı bi bayanmış, güleryüzlü, tek hatası ana yemekte sıcak bir yemek yapmamasıydı bence. onun dışında herşey iyiydi. ay o alex ne öyle, bizim türk geleneklerimizde soğanın ayrı bi yeri vardır. o soğan sevmiyor diye diğerleridemi yiyemeyecek. soğansız olurmu hiç :dilcikar: Sera hanım bile biliyomuş ağzının tadını valla. ama en azından sevmemesine rağmen ciğerin tadına baktı. oda bir inceliktir. gerçi adam fazla ince ama neyyse :roflol: Kemalle Merveyi hiç beğenmedim. ikiside diğer programlardakiler gibi atışmak için gelmişler sadece. bana öyle geldi.
nix kıs sen Kemali tanıyomusun? evlenmeden önce saçı vardı demişsinde :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…