Yemekteyiz - Show Tv

bu haftayı takip edemedim sadece özetlerden bakabıldımm ama şunu anladımkı yabancılar türkler kadar çekememezlik yapmadıı neyse hakkını onu söyledi güzel olan şeyleri begendim dediler..
ama türkler olsa begenseler bile begenmedik derlerr..
merveye gıcık oldumm burnu baya havalardaydıı..
kemalınde 1. olmasını açıkcası pek doğru bulmadımm..

alexin son günde herkese hediye vermesine bayildim ya ne kadar tatli biri :)

hele seraya kuran hediye etmesi süperdi

kemal ve alex iki zit karakterin bile iyi anlasabilceni gösteriyo bence :)

alexin türk halkina misafirperverlikleri icin tesekür etmesi ve seraya kuran hediye etmesi kemalin cok hosuna gitti

bence yarisma disinda da kesin görüsecekler her ne kadar kemal yilbasinda insallah tüm senemi alexle gecirmem desede

önümüzdeki haftanın yarışmacıların frakmanını göztermediler.dikkat ettiyseniz birincilikleri hep beyler alıyormutfa beyleremi bıraksakCADIARZU.

son gün çok kötü geçti hatta sonuna kadar izleyemedim bile
kemalin daha önce mutfa ğa girip hiç yemek yapmadığına eminim herşeyi tariflerden yaptı bi de çiğköfte yalanı da çok ayptıklava:
hiç uğraşmadan birinci oldu hiçte ihtiyacı yoktu bence nurten hanım baya uğraşmıştı onun hakkıydı bence

kemal kazanmasaydı keşke...alessandro'ya yazık oldu yaa ..birde ev sahibi sera bu gün alışverişe giderken Atatürk'ün heykelini selamladı ve bence çok hoştu..

kemalden hicbiri beklemiyordu öyle hizmeti heralde
biraz sert yapiya sahip oldugu icin ama tam tersi olunca hepsi de 6 puan verdiler
ben mervenin yemeginde kil cikmasindan dolayi 4 verecegini sanmistim
ama seranin kazanmasin dan daha iyi kemalin kazanmasi ama benim favorim alex di
onun kazanmasini cok istiyordum

kemal bence türklerin yüz karasıydı yabancılara karşı bizi rezil etti. hep dicekler türk bir yarışmacı kazandı o da yalancı çıktı.hem o adam hiç bişeyde yapmamıştı onun sadece çorbasını beğendiler nasıl fazla puan verdiler anlamadım .

bu yarismada en yüksek puan kac 10 dimi?

ben kimsenin 7 nin üstünde puan aldigini görmedim ama basindan berri izlemiyorum

en yüksek puani alan kimdi?

Bende yemekteyizde kemalin birinci olmasını doğru bulmadım. Alexe delikanlılık dersi vericeğine yapmadığı çiğ köfteye ben yaptım diyerek önce kendi haline bi baksın.Delikanlı adama yalan söylemek hiç yakışmadı..Bence yarışmadan diskalifiye edilmesi lazımdı.Kendi yapmadığı yemeyi sunduğu için.

Kemal bu birinciliği en son hakeden kişiydi,kendi yapmadığı çiğ köfte onun birinci olmasına sebebiyet verdi bence aldığı ödülü o çiğ köfteciye vermeli-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…