Yemekteyiz - Show Tv

Kendini tutamayan,ağzı biraz gevşek,her aklına geleni söyleyen ve sonunu düşünemeyen biri imajını yarattı bende...

evet eskileri bu şekilde anmaları hoş değil bencede diğerleride yapıyorlar ben sahra hanıma komplo kurulduğunu düşünüyorum zaten

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ....
Saç mı çıkmış ??? kıl mı çıkmış nedir mevzu?gamyoncuiremsudelikafadulden

Hanfendi noldiii,yüzün soldiiii :)))

bugün baştan sona izledim ama vallahi yoruldum amanın ne panıkkk yahu..kadının biras cenesi düşük ama ne bilim sevecen bi tip...
yanı bademın de diği gibi kavınvalide ile ilgili özel anısını,sahra hanımı anıp durması hoş değil.
Allah aşkına kadın ne kadar rencide olmuştur.tamam kıl çıkması hoş değil dikkat etmesi lazım ama tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp aynı şeyi söylüyorlar..vah vahhhh sahra hanıma.
erkekleri çok efendi buldum.müzik öğretmenı olan bayanı tehlıkelı buldum bıraz hiç sıcak gelmedi nedense..
sarışın hanfendiyse annem yedi yemekleri doymadım diyoo.....
bugünki bayanın evını beğendım acıkcası benım misafir odamda mor ama fazla ıngıl cıngıl yok...bir beyefendi dedi ya küçük bir kız çoçuğu odası mı evimi gibi olmuş diye aynen myle.hersey ince ince düşünülmüş..bakalım bu hafta neler göreceğiz.okılda kesin dışarıda bırakmıştı ya ordan geldii kesin.başını örtmüştü çünküm....

bu yarışmada en sinir olduğum şey yerler yerler iş puanlamaya geldinmi,aç kalktım masadan demezlermi sinir oluyorum.

Aman Efendim bir heyecan bir heyecan haklıydı ama misafirlerim gelecek ve evimde elektirikler kesilecek eyvah eyvahlaelaelaelaelae

Hadi oda yetmeyecek peçete tutuşacak üstüne birde bardak kırılacak:bbo:Allahım yarabbim sen kem gözlerde koru:Saruboceq:

Ve hala yüzü gülüyor.Severim şeker gibileri ,güler yüzlüleri..Ama herşeyede gülünmezki canım!Ağlanacak yerde var söylenecek sözde..
Hadi yemeğe buyrun kikirde kikirkaydirigubbakcemile3
Ayy peçete yanıyor! kikirde kikirkaydirigubbakcemile3
Ayy Ayy kikirde kikir kaydirigubbakcemile3Efenim bizleri çok güler yüzle karşıladınız,onca sorunla uğraşıp yüzünüzden tebessümü eksik etmediğiniz için teşekkür ederizyerimseniben

Sanırım haftanın tatlısıda:jeyyar: belli oldu sarışın hanımefendi adını hatırlamıyorum ama herşeyi yiyipte aç kalkan hanım birer tabak daha istemeye utandı sanırım cokacimcoook

İyi bir grup oluşturdukları kanısındalar eeee hep dedim değilmi fani dünya 5 günde birbirimize katlanamayıp ağzımıza geleni sayıyorsak demekki neymiş agresif vehoşgörüsüzmüşüz.Saydınız söyledinizde nolduki unutuldunuz bitti gitti iştea.s

bu yarışmada en sinir olduğum şey yerler yerler iş puanlamaya geldinmi,aç kalktım masadan demezlermi sinir oluyorum.

Çok açsalar yesinler ekmeği doyursunlar karınlarını demi amakaydirigubbakcemile3

Doymaktan çok lezzetine bakmaya gitmiyorlar mı yemeklerin? Anlamadım yani doymak için mi lezzetlere bakmak için mi geliyorlar?-tatlicadiarzu-

hakkaten ya herseye kikirdediii anam ben hergün böle kikirdesem ömrüm 10 yıl daha uzar ama nerde....

Zeynep hanımın puanlamada hakkını yediler bence

kadınlar fena bişeye benziyo.hele o sarı bence kıskandıkaydirigubbakcemile3

yinede 23 puan fena değil kendilerini kasacaklar o şekilde hazırlamak için

beyler iyi puan verdi yinede..

kadın çok şeker yaa

_elektirikler kesti

_çok riksli

_profitöl

sırnaşık şey

evet canım abartılı benheran kıkır kıkırdayamam.sıkılırılırımda etrafımda öyle biri olsa.ama ne bilim sevecen geldi bunlar harıcınde

Bende Zeynep hanimi begendim ve yemekleri cok lezzetli gözüküyordu.
Keske simdi o yemeklerden yiyebilseydim cokacimcoook
Ve hep gülmesine gelince:
Benim cok hosuma gitti cünkü bende cok gülüyorum :roflol:

çok riksli lafını bi tek ben fakkettm sanmıstım sositososito çok komk kadındı sengözlerimebaksanab

Abartılı ,yapmacık işte...Doğal mı?

Bence hiç doğal değil tepkileri,havaya sıçralamaları....

bende güleryüzlü insanları severim ama banada çok yapmacık geldi. hele o
-cınım cınım cınım demesi beni mahvetti bide tekrar tekrar gösterdiler, hiç hoş değildi.

yinede onun dışında okadar badereler atlatmasına rağmen bozuntuya vermedi bravo. güzelim kadehte kırıldı ben ona üzüldüm en çok:))))

Son düzenleme:
bi kac kisi abartili demis ama ben zeynebe bayildim cok tatli insanin icini aciyo :)

bakarken ne kadar güldüm ya ben severim böyle hareketli insanlari

ayrica kisilik meselesi yapmacik oldugunu düsünmüyorum bence gercekten öyle biri

benim dayimin kizi ve teyzemde ayni zeyneb gibiler tamam onun kadar abartili diil ama biseye cok sevindiklerinde falan öyle tuhaf komik tepkiler verirler kipir kipirlar benim cok hosuma gidiyo

bide sena hanim diilde diger sarisin kadin sanki yeni mükerrem gibi geliyo biraz olumsuz biri :1rolleyes:

Bende Zeynep hanimi begendim ve yemekleri cok lezzetli gözüküyordu.
Keske simdi o yemeklerden yiyebilseydim cokacimcoook
Ve hep gülmesine gelince:
Benim cok hosuma gitti cünkü bende cok gülüyorum :roflol:

sana gülmek cok yakisiyo zaten mavisim hep kikirde sen öyle kaydirigubbakcemile3

QUOTE=ELİFNAZ;4785139]evet eskileri bu şekilde anmaları hoş değil bencede diğerleride yapıyorlar ben sahra hanıma komplo kurulduğunu düşünüyorum zaten[/QUOTE]

cnm sahraya 40 kez de komplo kursalar
o yemekleri nasıl ne iğrençlikte yaptığını gördük en azından:mymeka:

o upuzun tırknaklarnı sokmadığı yiyecek maddesi kalmadıdelikafadulden
allah nilin ümitin şeyda ve naimn yüzüne baktı da o sofradan kıl çıktı-tatlicadiarzu-
yoksa o yemkler yenilebilck gibi değili
ayy o yoğrtlu havuca 5 parmağını soktuğu halen gözn önündekafamçokkarıştı

oyy zeynebime bayıldımh Şeniz
ne içten kıpır kıpır bi hatun
güleryüzlü
misafir için en önemli sey değilmidir güleryüz
yemekleri fena değildi
profitröl süperdi kıl olayı nasıl oldu ben bile sasırsım
sarısın kadın cok fettan yedi yedi masadan ac kalktım
hemde 4 puan verdi
hasetlikten yaptı bence
insallah zeynepten yüksek alan olmaz

İlk günün ev sahibesi zeynep hanımı öyle pekte doğal bulamadım nedense tavırlarında içtenlik yok abartı var, görücüye çıkmış kız misali kendini beğendirme çabasında. Her şeyi hahaha hihihi ile kaynatıyor.:))) Ama yemekleri güzel yaptı becerikli hatun keşke fazla abartılı olmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…