bu yarışmada en sinir olduğum şey yerler yerler iş puanlamaya geldinmi,aç kalktım masadan demezlermi sinir oluyorum.
Aman Efendim bir heyecan bir heyecan haklıydı ama misafirlerim gelecek ve evimde elektirikler kesilecek eyvah eyvahlaelaelaelaelae
Hadi oda yetmeyecek peçete tutuşacak üstüne birde bardak kırılacak:bbo:Allahım yarabbim sen kem gözlerde koru:Saruboceq:
Ve hala yüzü gülüyor.Severim şeker gibileri ,güler yüzlüleri..Ama herşeyede gülünmezki canım!Ağlanacak yerde var söylenecek sözde..
Hadi yemeğe buyrun kikirde kikirkaydirigubbakcemile3
Ayy peçete yanıyor! kikirde kikirkaydirigubbakcemile3
Ayy Ayy kikirde kikir kaydirigubbakcemile3Efenim bizleri çok güler yüzle karşıladınız,onca sorunla uğraşıp yüzünüzden tebessümü eksik etmediğiniz için teşekkür ederizyerimseniben
Sanırım haftanın tatlısıda:jeyyar: belli oldu sarışın hanımefendi adını hatırlamıyorum ama herşeyi yiyipte aç kalkan hanım birer tabak daha istemeye utandı sanırım cokacimcoook
İyi bir grup oluşturdukları kanısındalar eeee hep dedim değilmi fani dünya 5 günde birbirimize katlanamayıp ağzımıza geleni sayıyorsak demekki neymiş agresif vehoşgörüsüzmüşüz.Saydınız söyledinizde nolduki unutuldunuz bitti gitti iştea.s
hakkaten ya herseye kikirdediii anam ben hergün böle kikirdesem ömrüm 10 yıl daha uzar ama nerde....
Zeynep hanımın puanlamada hakkını yediler bence
kadınlar fena bişeye benziyo.hele o sarı bence kıskandıkaydirigubbakcemile3
yinede 23 puan fena değil kendilerini kasacaklar o şekilde hazırlamak için
beyler iyi puan verdi yinede..
kadın çok şeker yaa
_elektirikler kesti
_çok riksli
_profitöl
sırnaşık şey
Abartılı ,yapmacık işte...Doğal mı?
Bence hiç doğal değil tepkileri,havaya sıçralamaları....
Bende Zeynep hanimi begendim ve yemekleri cok lezzetli gözüküyordu.
Keske simdi o yemeklerden yiyebilseydim cokacimcoook
Ve hep gülmesine gelince:
Benim cok hosuma gitti cünkü bende cok gülüyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?