Yemekteyiz - Show Tv

be nedense Adana'nın ilk yarışmacısını sevdim.. çok doğal geldi bana.. tabi ilerliyen günlerde belli olur, ama doğal geldi bana a.s

bılmıyorum.ama.bnde.sevdım.bu.adamı:1hug:
acaba.komşum.dıe.torpıl.mı.eçıyorum.ne

ama.19.yaşında.kı.çok.bılmış.ama.saygıyı.ıç.öğrenememış.kızdan.nefret.ettm:dilcikar:
sen.yemeğı.öğrenınceye.kadar.git.ailenden.saygı.nedir.onu.öğrenkötükedihüso

Azracımm carfeur un ordakii villarmı canım orasıı gerçekten de nekadar güzelmişş ama arab ayla geçerken hiçde okadar beğenmemiştimmmm

adanalı insanlar sıcakta ordaki zayıf kız pek bir olumsuzzzz yemege değil kavgaya gelmiş gibi
hikmet beye bayıldım karısını giydiriyor çamaşır ev işi yemek her işi yapıyor karısıda odasında uyuyor pes DOĞRUSU

Azracımm carfeur un ordakii villarmı canım orasıı gerçekten de nekadar güzelmişş ama arab ayla geçerken hiçde okadar beğenmemiştimmmm

evt.cnm.caarrefourun.hmn.arkası.adana konakları çok.güzel.yer.havuz.spor.tesısı.herşey.varkaydirigubbakcemile2
havuzuna.çok.girdım:jeyyar:
oraya gttkçe inşallh birgün bnmde evim burda olur diyorum.:Saruboceq:ama.zooor:çok üzgünüm:

Teşekkürler arkadaşlar,Teşekkür butonları yok artık...:sm_confused:

O genç kız 19 yaşındamıymış...benneyaptımki

Ben de herhalde yaşı var ama küçük gösteriyor sanmıştım..Evet biraz saygısızca gibi geldi bana da..:1no2:

be nedense Adana'nın ilk yarışmacısını sevdim.. çok doğal geldi bana.. tabi ilerliyen günlerde belli olur, ama doğal geldi bana a.s
Bende reklamlarındaaa bugünküü amcayıı hiç beğenmemiştimmm

ama b ugün çok tatlı geldiii

ama konuşması çok kaba yaaa,çocuklarıda onun gibi konuşuyorrr
Alışık olduğum bir görüntü olmadığı için yadırgadım biraz aslında ama, demek nostaljik bir şey değil..Adanalıların yerel kıyafeti...:sm_confused:

Evet canım buranın yerel kıyafetii ama herkes giymez öyleee

burda bayanlarda şalvarla gezerrr bazı yerdeee

bende katılıyorum çok sinir bir kız
komşun kim yarışmadacadıarzu

kızlar noldu bi anlatın..yoktum evde şimdi geldim..yarıdamı kestiler..yemekler neydi..yarışmacılar nasıl tiplerdi...

yıne bol cekısmelı ve enteresan gecıcek bır yarısma bızı beklıyor kanısındayım..

he kız hemşom dedim ya sana kaç kez kaydirigubbakcemile5
ben sevdim bu adamı ya tam adanalı
canımm unutupp duruyorummm

profilinde yazmayınca kim adanalı

demekk sizin ordakii komşularr senin gibi sıcak kanlıı azracımmm,bende sevdim bu adamııı

neden öyle düşünüyorsunn canım , inşallah olur birgünnn

acaba kaçakii fiyatları villalarınnn:uhm:

reklamlarda bende o küçük kıza sinir olmuştum..ukala ukala burası benim evim sessiz olun diye misafirleri tersliyordu..
bide sanrım kaşıklar çizik felan dedi o..ne alaka onuda anlamadım..her misafire sıfır takımmı alıcaz...

şimdi klasik adanalı bu izlediğmiz arkadaşlar mı oluyor???
tuhaf geldi bana biraz..
evin tüm işlerini yapan çiftçi amca ve o çok konuşan yerden bitme kız epey şov yacak gibi geliyor bana
çoook terbiyesizdi bence şu fragmanlarda bile..

teşekkürler meldacım..
demek show tv yine yaptı kıllığını ..gerçi benim için iyi oldu..hiç olmazsa kalanına bakarım..demek şalvarlı gitti amcam markete..sanırım yerel kıyafetleri felandır..zaten bi bölümdede araplar gibi giyiniyordu biri...

400.mılyarcık.ama.değerıstanbul.bı.bıyer.olsa.daa.fazla.olur:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…