be nedense Adana'nın ilk yarışmacısını sevdim.. çok doğal geldi bana.. tabi ilerliyen günlerde belli olur, ama doğal geldi bana a.s
Kızlar ne demek avcarlamak? arada kullanılan lügatların anlamlarını bize de söyleyin..:1hug:
şımdıde.bzm.baharatçı.da
keşke.oun.orda.olsaymışım:roflol:
cnm.o bayann.evı
adana.konakları.belli.zengin
bzm.eskı.karşı.komuşumuz.o.konakllarda.otuyor.şımdı
yanikomuşumun.komşusu o bayankaydirigubbakcemile2
bzde.haftasonu.oraya.gtceğiz sorarım bakalımgamyoncuiremsu
bu arada sebil mi zibil mi ne çok gıcık oldum baştan ön yargıyla dolmuş:mymeka:
Kızlar ne demek avcarlamak? arada kullanılan lügatların anlamlarını bize de söyleyin..:1hug:
Azracımm carfeur un ordakii villarmı canım orasıı gerçekten de nekadar güzelmişş ama arab ayla geçerken hiçde okadar beğenmemiştimmmm
Bende reklamlarındaaa bugünküü amcayıı hiç beğenmemiştimmmbe nedense Adana'nın ilk yarışmacısını sevdim.. çok doğal geldi bana.. tabi ilerliyen günlerde belli olur, ama doğal geldi bana a.s
Alışık olduğum bir görüntü olmadığı için yadırgadım biraz aslında ama, demek nostaljik bir şey değil..Adanalıların yerel kıyafeti...:sm_confused:
[sıze="3"]bılmıyorum.ama.bnde.sevdım.bu.adamı:1hug:
Acaba.komşum.dıe.torpıl.mı.eçıyorum.ne
Ama.19.yaşında.kı.çok.bılmış.ama.saygıyı.ıç.öğrenememış.kızdan.nefret.ettm:dilcikar:
Sen.yemeğı.öğrenınceye.kadar.git.ailenden.saygı.nedir.onu.öğrenkötükedihüso[/sıze]
kızlar noldu bi anlatın..yoktum evde şimdi geldim..yarıdamı kestiler..yemekler neydi..yarışmacılar nasıl tiplerdi...
canımm unutupp duruyorummmhe kız hemşom dedim ya sana kaç kez kaydirigubbakcemile5
ben sevdim bu adamı ya tam adanalı
bılmıyorum.ama.bnde.sevdım.bu.adamı:1hug:
acaba.komşum.dıe.torpıl.mı.eçıyorum.ne
ama.19.yaşında.kı.çok.bılmış.ama.saygıyı.ıç.öğrenememış.kızdan.nefret.ettm:dilcikar:
sen.yemeğı.öğrenınceye.kadar.git.ailenden.saygı.nedir.onu.öğrenkötükedihüso
evt.cnm.caarrefourun.hmn.arkası.adana konakları çok.güzel.yer.havuz.spor.tesısı.herşey.varkaydirigubbakcemile2
havuzuna.çok.girdım:jeyyar:
oraya gttkçe inşallh birgün bnmde evim burda olur diyorum.:Saruboceq:ama.zooor:çok üzgünüm:
bende katılıyorum çok sinir bir kız
komşun kim yarışmadacadıarzu
demekk sizin ordakii komşularr senin gibi sıcak kanlıı azracımmm,bende sevdim bu adamııı
saol.cnm.bnm.sende.oylesına.s.
neden öyle düşünüyorsunn canım , inşallah olur birgünnn
acaba kaçakii fiyatları villalarınnn:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?