Yemekteyiz - Show Tv

yarışma birazdan başlıyacak adana kısmıyasakkelime
ama bi bölümü ana haberden sonraşutarafagitti
ve şunu da diyim orda kı 5 kşi :mymeka:
sonuçta tüm adana halkına maal edilmez:lepi:
adanalılar vurducu kırdıcı değıller kötükedihüso
hele oynak hiç değillerklava:
ve her yöre için de geçerlidr bu
sonuçta bu bi yarışma vede format
istanbul da ne tip ne gıcık insanlar izledik
tüm istanbul halkı öyledir dememiz hakszlık olur değil mi

Arkadaşlar zaten Adanalılar kötü,Bursalılar iyi ,izmirler berbat diye bir şey söz konusu olamaz..(sadece örnek verdim ,lütfen kırılmalar olmasın)Heryerin iyi insanı da olur ,kötü insanı da..Kötü örnek örnek değildir..Genelleme yapmak hatadır..Üzülmeyin..:1hug:a.s.

arkadaşlar bu arada star tv de bu formatta bir yarışma başlıyor...yemeğe bizdeyiz programın adı....ne kadar kopyacılar yaaa

evt.cnm.çok.tutunca
fox.tv.de.tadında.aşk.var.dıe.bı.progrm.başlatıyor
o daha da ilginç sevgili de olcaklırmış:hooray:

konununuzn kapanmasını ıstemıyorsanız önyargıyı bı kenera bırakın artık dıkkatlı olalım kımse memlketı yuzunden elestırı yapmasın lutfen

barcman abla ne yaptın ordakı

memleketle alakalı bısey yazmadım kendı adıma belırteyım dedım
ki ıstanbulda da ne gıcıklar gorduk degılmı kızlar :jeyyar:

kişileri bırakın kızlar yemeklere bakalım adana yemeklerini çok severim

Acayip sinir oldum kızlar ya. İzleyiciyi resmen keriz yerine koyuyolar. Bir haftadır bangır bangır reklam yapıp durdular yemekteyiz Adana da 12 Ocak'ta diye... Şu saat oldu hala özet gösteriyolar. Nasıl olsa program tutuldu, her kanalda da bi sürü kopyası çıktı, biz seyirciyi saatlerce TV başında "şimdi başladı, az sonra başlıycak, başlamak üzere, ramak kaldı" diye uyutur reytingleri alırız dediler heralde. Şu saat oldu daha sündüre sündüre cuma gününü gösteriyolar. Rehberde de saat 20:00de devamı var yazıyo. Heralde 18:59da Adanalılar "ceee"dicek ve program biticek!!! Çok gıcık oldum ben ya...Koyun sürüsü müyüz biz...

konununuzn kapanmasını ıstemıyorsanız önyargıyı bı kenera bırakın artık dıkkatlı olalım kımse memlketı yuzunden elestırı yapmasın lutfen

barcman abla ne yaptın ordakı

oğlumun tatili bitti onu amerikaya vuğurladık ablam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hele şükür başladı............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…