Yemekteyiz - Show Tv

bu grubu izlemeyeceğim ben .... tanıtımı bile "bol kavgalı" diye övünülerek gösteriliyor birbirlerine" adi" diyorlar "çekişme arttı" diyorlar...sizelre iyi seyirler.... burada n takip edeceğim yorumlarınızı....

ama hep adana önde ben adana insanı çok severim.daha bismillah yeni başaldı adanayı kattılar.şimdi olmadı ama bu.
bakalım masada neler olcekkk....

abowwwwwwwwwww memleketim benim özlemişim yaww :lepi:
şimdi duycağınız her kelime (avcarlamak- geliyur- gidek- mabalım boynuna vs.) hepsi benim memlektimin lugatıdır hihoyyyt
ay hüzünlendm yaa :çok üzgünüm:

Adana' da günlük hayatta şalvarla mı geziliyor ? benneyaptımki
Yani tişortun altına şalvarla mı ? fisfisfis

Şimdilikk proğramı beğendimm ve korktuğumm gibi çıkmadı hemşerilerimmmm ,dur bakalım sonra neler olacakk
Adanamızı de çok güzel tanıtmışlarrrr çevre olarakkk
bu gördüğünüz heryerii çok iyi bilirimmm
Şalgam ve şalvarda bizimmm olmazsa olmazlarımızdırrrrr

kızz rana nerde evin gösteriver bakemm ordan el sallayaydın keşkeee:roflol::roflol::roflol:
şımdıde.bzm.baharatçı.da
keşke.oun.orda.olsaymışım:roflol:

Fatma hanımın evi güzelmiş..a.s
cnm.o bayann.evı
adana.konakları.belli.zengin
bzm.eskı.karşı.komuşumuz.o.konakllarda.otuyor.şımdı
yanikomuşumun.komşusu o bayankaydirigubbakcemile2
bzde.haftasonu.oraya.gtceğiz sorarım bakalımgamyoncuiremsu

bu arada sebil mi zibil mi ne çok gıcık oldum baştan ön yargıyla dolmuş:mymeka:

Alışık olduğum bir görüntü olmadığı için yadırgadım biraz aslında ama, demek nostaljik bir şey değil..Adanalıların yerel kıyafeti...:sm_confused:

Yengeç burcuu sen adanalımıydınn çok sevindimm

bu arada abovvvvvvvv,avcarlamak kelimesini bende kuullanırım çok

Kızlar ne demek avcarlamak? arada kullanılan lügatların anlamlarını bize de söyleyin..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…