Yemekteyiz - Show Tv

ya.yazık.adama.yaa
ağzıyla.kuş.tutsa.yaranamaz.bunlara
emeğe.sayıda.yok.bunlarda
o.küççük.kıza.aşure.yap.desenöle.kala.kalır
adam.aşura.yaptı.yaa
daa.ne.dıyım

yanii doğru söze ne denira.s.a.s.a.s.
adamla bir dalga geçmedikleri kaldııklava:klava:

çok boş konuşuyor bu hikmet yaa....vallahi adana yemeklerini merak ettiğim için izliyorum..yoksa çekilecek gibi değil bu insanlar hepsi birbirinden itici yaa...masaya vurarak bişeyler istemek ne büyük saygısızlık..

yanlız kız cidden oynuyor valla...
pilav neden lapa olmuşşş,
neden soğuk,,,
neden yağlı,,,,,
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu kız çok sevimsiz yaaa
benim çok gözüme battı cidden...

Sinir oldum ben burdaki yarışmacılara ya o hikmet bey ile o 19 yaşındaki kıza özellikleklava:.Ne biçim insanlar bu ikisi anlayan beri gelsin.Adamın şivesinden tut herşeyini eleştirdiler saygısızlar:mymeka:.Kendilerini çok merak ediyorum napcaklar acaba.

yemin ederim aynen...sesi bile iticiklava:

Kız ağzını her açtığında gıcık bir ses tonuyla konuşuyor..Sen daha kimsin be??
Daha üniversite sınavlarına girmek için kursa giden veled ,adam olmamış ama kendini adam oldum sanıyor da dangalaklık yapıyor..Onun burnunu ilerde öyle bir sürterler ki...:mymeka:

AY CNM BENİM BU KIZ VARYA YAPTIĞI YEMEĞİ KİMSE :dilcikar:BEGENMİYECEK..:roflol::roflol::roflol::roflol:
TAVUKLAR BİLEM YEMEZ BUNUN YEMEKLERİNİ:roflol:
FARUK AMCA BENİM FAVORİMMa.s.

faruk amcanın şanssızlığı ilk gün yarışması
amma çok eleştirdiler yaaa faruk amcayı
hele şu gıcık kız çok fena saygısız kaydirigubbakcemile
kendini göstermeye katılmış -tatlicadiarzu-

kızlar bugün yarışan beyefendiyi ben çok doğal buldum,sevdim.en azından samımı biri.ama şu hikmet bey sanırım adı çok konuluyo yahu başım ağrıdı.bide şu kız 19 yaşında kı dünyayı o yarattı sankı tövbe tövbeee...çok sinir ben onunla bir saate bile tahammül edemem.
çok kıskanılırmışş ay annem yerim ben senın güzelliğini....
çok saygısız yahu ne bu..
diğer hanımları beğendım onlarda iyi yanı.özellikle sarışın en kısa saçlı olan kadın çok saygılı ve iyi birine benziyooo

katılıyorum kesinlikle canım

yavvvv ne diyo bunlar be. tarhanayı nerden biliyonuz siz. tarhana egenindir bi kere egeninnnnnnnnnnnn
attırmayın kafamı. öle sarımsaklı filan da olmaz
ahanda kozanlı üçü de bayanların adanalılar bi,lirler kozanlı kadirli hikayesini.....

aynen yaaa katılıyorum sana...nerden buldular bunu yahuuu....ne sinir şeyy ya kendini beğenmişşş şeyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…