Yemekteyiz - Show Tv

anneeeeeeeeeeeeeee kız o nası konuşma öle" görecez görecez görecezzzzzzzzz" vallah korktum ben anam anam anam allah korusun senden kızım insanı

hşkmet beyide görecez
masasını görecez
çatalını kaşığınıda görecez :roflol:
iyi dedi ukala kız hikmete

orda.toz.tarhana.yaparlar.cnm.burda.dövme.tarhanısı.değşktr.yani
örneğın.tarhanın.anavatını.kahramanmaraştr
orda.cafe.gibi.hersokakta.tarhana.dükkanları.olur
sadece.tarhana.satılır

ama.bn.bıle.zor.ızlıyorum
19.lukla.kmete.sınır.oldum
bi allahın hikmeti olsada.şunlar.suussa

bu akşam ki yarışmayı izledikten sonra yazmadan duramadım
şimdiye kadar eleştirdiğim tüm yarışmacılardan özür diliyorum

anneeeeeeeeeeeeeee kız o nası konuşma öle" görecez görecez görecezzzzzzzzz" vallah korktum ben anam anam anam allah korusun senden kızım insanı

heheh aynen Allah düşmanımın başına vermesinn....insan çığrından çıkar yaaa....aman da amanda neler bilirmiş de bakalım kendi yemeklerini görelım bakalım.ayy valla Allahım gücüne gitmesin ama inşş birinci olmaz bu kız yaaa...ne oldum budalasııı

Hıkmet Bey ne cok konusuyor yaa..
gecmıste de bu sekılde konusanların sonunu gorduk..
bknz:Hasan bey namı deger arz ederım :roflol:

anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

ev sahibi faruk bey bence samımı..ben sevdim.birde sarışın bir bayan var kısa saçlı siyah kıyafetlı onuda sıcak buldum...

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Dishe, -badem-+, ADANALI EDA, AnnemBirMelek, arzu-ela, ARZUM78, azra_sila, DuRu@--'-, Ebruli84, Egem, fatmasel, Geveze, gülçin06, suvesabun, tuce, vişne123, yeteeer, zemus, zeseze

he he ıstermısınız o ıkı mısafır 19 luk cok bılmısle Hıkmet Bey amca olsun :roflol:

ahh ahhh okusalarda akılları başına gelse canım nerdee....

anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

bende egelıyım..:lepi:
ama genelleme yapmayalım yınede..yerimseniben
her yorenın farklı bır lezzetı vardır elbet..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…