Yemekteyiz - Show Tv

bir de şu 19 yaşındaki kız geçen yarışmalarda birisi vardı ondan özenmiş herhalde tuhaf tuhaf yorumlar yapıp onu yemem bunu sevmem diyor...
hani gül tatlısı yapan tonton birgül hanımın olduğu yarışmadaki gıcık kıza benziyor aynı şu an adı aklıma gelmedi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

keşke.olsalar..............kötükedihüsoklava:

kızlar ben u selbi midir nedir kendini bişey sanan kıza ve çok konuşan adama şimdiden gıcık oldumÇok üzgünüm çoook yok öyleymiş yok böyleymiş sizi de görecez görecez:jeyyar::dilcikar:

canım sen leylayı diyosunn hani oturup kalkamyı bilmeyen ukela leylaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh ahhh okusalarda akılları başına gelse canım nerdee....

emınım yarısmacılar kendılerı hakkında yorumları okuyorlardır..:jeyyar:
dusunuyorum da ben yarısmacı olsam mutlaka okurdum..
ınsanlar uzerınde nasıl bır etkı bıraktıgımı merak ederdım en azından:smiley-cool:

anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

katılıyorum canım sana türkiyede en ünlü tarhana ege bölgesinde uşak'tadır uşağın tarhanası meşhurdur denizlinin horozu gibi ben bir uşaklı olarak bunu bilir bunu sölerim sengözlerimebaksanab

kesnlıkle.katılıyoruma.sa.sa.s

yarışmacılardan faruk bey tam bir adanalı şivesiyle konuşuyor(çok doğaldı)
Ve çok bilmiş hikmet bey kabalıkla yargılıyor...bu adam tam bir fiyasko olucak...

Kızlar ben izleyemiyorum yazdıklarınızı şimdi okudum izlemeden yorum yapamayacağım
programın saatine sinir oldum

nıkayı mı dıon sarısın? rusmu neydışakkıdı

anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

Tatlım ben de ege kökenliyim,İzmirliyim ama her yörenin kendine has tarhana çeşidi var..Ben Tarhanayı azcık sarımsaklı daha lezzetli bulurum mesela...:1hug:

bende egelıyım..:lepi:
ama genelleme yapmayalım yınede..yerimseniben
her yorenın farklı bır lezzetı vardır elbet..cokacimcoook

genelleme yapmıyorum ki orta anadolu ve doğu akdenizde böle tabaka halinde yapıyolar tarhanayı tattım veeeeeeeee"damak tadıma hiç uymadı" o nedenle söledimmmm.
nerde toz tarhana of of of olsa da yesek bak şimdi

Sen çok yaşa emi..
Benimde aklıma aynısı geldi evet leylanın bi küçük versiyonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…