Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Dishe, -badem-+, ADANALI EDA, AnnemBirMelek, arzu-ela, ARZUM78, azra_sila, DuRu@--'-, Ebruli84, Egem, fatmasel, Geveze, gülçin06, suvesabun, tuce, vişne123, yeteeer, zemus, zeseze
he he ıstermısınız o ıkı mısafır 19 luk cok bılmısle Hıkmet Bey amca olsun :roflol:
Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Dishe, -badem-+, ADANALI EDA, AnnemBirMelek, arzu-ela, ARZUM78, azra_sila, DuRu@--'-, Ebruli84, Egem, fatmasel, Geveze, gülçin06, suvesabun, tuce, vişne123, yeteeer, zemus, zeseze
he he ıstermısınız o ıkı mısafır 19 luk cok bılmısle Hıkmet Bey amca olsun :roflol:
bir de şu 19 yaşındaki kız geçen yarışmalarda birisi vardı ondan özenmiş herhalde tuhaf tuhaf yorumlar yapıp onu yemem bunu sevmem diyor...
hani gül tatlısı yapan tonton birgül hanımın olduğu yarışmadaki gıcık kıza benziyor aynı şu an adı aklıma gelmedi
ahh ahhh okusalarda akılları başına gelse canım nerdee....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:
emınım yarısmacılar kendılerı hakkında yorumları okuyorlardır..:jeyyar:
dusunuyorum da ben yarısmacı olsam mutlaka okurdum..
ınsanlar uzerınde nasıl bır etkı bıraktıgımı merak ederdım en azından:smiley-cool:
bir de şu 19 yaşındaki kız geçen yarışmalarda birisi vardı ondan özenmiş herhalde tuhaf tuhaf yorumlar yapıp onu yemem bunu sevmem diyor...
hani gül tatlısı yapan tonton birgül hanımın olduğu yarışmadaki gıcık kıza benziyor aynı şu an adı aklıma gelmedi
anavatan manavatan anlamam ben tarhanayı bi ege bilir en iyisini de ege yapar
dövmeden tarhana olmaz tadı da korkunç zaten. yaşasın ege tarhanası:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:
ay bu internetten izlemeyi yeni keşfettim
daha önce niye söylemediniz
bende egelıyım..:lepi:
ama genelleme yapmayalım yınede..yerimseniben
her yorenın farklı bır lezzetı vardır elbet..cokacimcoook
canım sen leylayı diyosunn hani oturup kalkamyı bilmeyen ukela leylaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?