ya görüntülerde selbi masadaki birisine , bureası benim evim, çeneni kapa gibi laf ediyordu..yani tam cümle böyle olmasada bunun gibi bir şeydi...ben onun annesi olsam çok üzülürdüm,sonuçta herkes kendinden sorumludur ama yine de insanın aklına annesi ,babası nasıl büyütmüş,nasıl terbiye vermiş der..bunun denmesi beni üzerdi..birde dershaneye gidiyormuş..öğretmenleri bu görüntüleri izleyince ne diyecek acaba...akrabalar falan...
giyimide hoş değildi..yaşına göre giyinebilirdi....
Arkadaşlar.. Adana yarışmacıları tamemen düzmeceymiş.. konuşmaları gerekenleri ellerine verilip ezberletilmiş.. hatta ne kıyafet giyeceklerini bile onlar belirlemiş.. yarışma çekimleri günlerce sürmüş.. ve 1. olucak yarışmacıda hikmet bey'miş :) bunları facebook'ta okudum..Adana yarışmacılardan genç olan Fatma hanım şey yazmış
hiç birşey sizin gördüğünüz gibi değil kızmayın bize demiş..
Arkadaşlar.. Adana yarışmacıları tamemen düzmeceymiş.. konuşmaları gerekenleri ellerine verilip ezberletilmiş.. hatta ne kıyafet giyeceklerini bile onlar belirlemiş.. yarışma çekimleri günlerce sürmüş.. ve 1. olucak yarışmacıda hikmet bey'miş :) bunları facebook'ta okudum..Adana yarışmacılardan genç olan Fatma hanım şey yazmış
Ya ben face bookta yarışmacıların konuşmarını bir türlü bulamıyrum..gurupta kaçıncı sayfada yazıyor acaba?
Login | Facebook bu grup arkadaşlar.. çoğu eski yarışmacı üye, tartışmalara katılıyorlar..
sebil çok sinir
ben onun gittiği kurslara gidip bir güzel yolayım diyorum
ne saygısızzzzzzzzklava: klava:
bende senlen gelebilirmiyim bende çok sinir oldum o kıza:mymeka:kaydirigubbakcemile böle bi güzel dövem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?