Yemekteyiz - Show Tv

evet o görüntüleri bende gördüm. bence bu kız aklı sıra eski yarışmaları izleyip baktı orda tartışanlar tepki alıyo, buda güya kendince tartışma istemediğini ima ediyor ama yanlış bir yöntem tercih etmiş. ve bu sözleride eminim önceden planlamıştır. milleti "amanda aman kıza bak ne güzelde tartışanları susturuyor " falan der diyemi beklediki acep :roflol:

Ben şu an nerdeyse 10 yaşa yakın büyüğüm Sebil den ama anca şimdi onun gibi ya da ondan daha sade giyiniyorum..Ama o benden daha büyük duruyor...kaydirigubbakcemile3

o selbimidir nedir ne kaddddddar yapmacık öyle o ne öle yaaaaaaaa iğrenççççççççç

hikmette valla topmu desem kıromu bence kırma

o fatmamıydı fatoşmu evli ve büyük olanda ne istediğini bilmiyo beğendimi beğenmedeimi belli değil o

kızlar yemekteyizin suyu çıktı

:roflol: :roflol:

sebil çok sinir
ben onun gittiği kurslara gidip bir güzel yolayım diyorum
ne saygısızzzzzzzzklava:klava:

Arkadaşlar.. Adana yarışmacıları tamemen düzmeceymiş.. konuşmaları gerekenleri ellerine verilip ezberletilmiş.. hatta ne kıyafet giyeceklerini bile onlar belirlemiş.. yarışma çekimleri günlerce sürmüş.. ve 1. olucak yarışmacıda hikmet bey'miş :) bunları facebook'ta okudum..Adana yarışmacılardan genç olan Fatma hanım şey yazmış
hiç birşey sizin gördüğünüz gibi değil kızmayın bize demiş..

Ya ben face bookta yarışmacıların konuşmarını bir türlü bulamıyrum..gurupta kaçıncı sayfada yazıyor acaba?

facebookta hangi sayfda canım bir sürü yemekteyiz şeiii varda:uhm:

ya o kız bintane dersaneye gitsin en fazla parayı bastırıp özel bir okulda okur..
yerden bitmeliğin ele geçiridği fesatlık bünyesine sirayet etmiş..geçekten yaşını falan söylemeselerdi o kızın ben 25 üstü kesin derdim..
o amcada iyi ki oranın kurak topraklarında çitfçilik yaparak büyümş
maazaallah bülent2 olabilirdi buralarda içindeki hanımı serpiştirerekten..
ayşe arman a benzettim bi kadın var..tek o terbiyeli gibi ama,bu hafta gerçekten kavga dövüş..

kaçıncı sıradaki yemekteyiz gurubu ve kaçıncı sayfa canım?

Kızlar yarışma bu hafta bir garip,Sürekli konuşup başka kimseye fırsat vermeyen bir beyefendi ve kendini dev aynasında gören yaşı küçük,lafları kendisine 3 beden büyük,küçük hanım,haftaya damgasını vuracak gibi

Bencede suyu çıktı yarışmanın. Konuşmalar artık birbirinin kopyası ve sıkmaya başladı. hele selvi ,ezberletmişler belli ama hiç rol yeteneğide yok. kızın..Ben onu gelmiş geçmiş en uyuz yemekteyiz yarışmacısı ilan etmek istiyorum.:hooray:

Birde dışardan hiç bişey göründüğü gibi olmayabilir ama yarışanlarda kusura bakmasınlar koskoca insanlar .kendi tavırlarını koyup ona göre davranabilirler. kuzu gibi herşeyi kabul etmesinler onlarda...yerimseniben

Ordada şaşkının biri izmiri merak etmiş...tüm tikiler ordaymış diyor..Ne salak yaa...İzmirliler ile ilgili kompleksi var galiba..kendi tiki en başta...v yerine w ile yazıyor....:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…