Yemekteyiz - Show Tv

ya bazen düşünmüyor degilim ha bunlar danışıklı dönüş olabilir diye.hepsi senaryo olabilir diyom.çünkü böle ukala tipler her bölümde var ya bukadar tesadüf fazla bence:S

bunları mı bulmuşlar koca adanadan ya
adanalı arkadaşlar keşke siz katılsaydınız yaa
azra sıla, megilara başka bilmediklerim de vardır mutlaka
kesin birinciydik wala

bunları mı bulmuşlar koca adanadan ya
adanalı arkadaşlar keşke siz katılsaydınız yaa
azra sıla, megilara başka bilmediklerim de vardır mutlaka
kesin birinciydik wala

cnm.walla.bnde.yemeklerme. güvenrm ama karşıma böyle sebil gbi hele de küçük bı kız gelse walla dayanamm girişirm:mymeka:
ozmn adanalılar ne kadar kaba saba kavgacı sözünü doğrulamış olurum:1ninca::lepi:
yada yarışma başlamadan 2 adet zanax hap yutacksn missssdelikafadulden
ama megilaranın yemekleride çok güzel allah varcokacimcoook
yemedm ama görüyorum işte o olablr dia.s

ben bu haftayı ızlemıyorum ..nerden bulmuslar bu kadar ıtıcı tıplerı anlamadım ..İstanbul'dakıler oynuyolarsada bu kadar bellı etmıyorlardı ya ızlerken sınır basıyo benı benneyaptımki

aklıma gelmişken şunu da diyiim
şiddet karşıtı birisimdr ama
bu selbi gibi olanlar
kötek cennetten çıkmadr lafını hak ediyolr
kendi evin de misafri masasından kovdu
yazıklar olsun
senn gibi genç kıza

aynen katılıyorum canım...onu yetiştiren aileyede ona da yazıklar olsun..bu kadar terbiyesiz olur bi insan.....

özellikle seçiyolar böyle zillileri..herkes hanım hanım otursa kim seyreder dimi..
ne gerek var şehir şehir gezmeye..İstanbuldakileri arar olduk..

Ya Adana denınce bnde dedım artık dogal olcak herşey ne güzel yurdum ınsanı gorcez yoresel yemekler falan ama gene oynatmıslar ınsanlartı yazık gunah ya ....!

kızlar başka bi sitede okudum ne kadar doğru bilmiyorum da gerçekten de bunlar özenle seçilmişler büyük polemik yaratsınlar diye..ilk gün yarışan amcama şalvar giymeyi zorunlu kılmışlar,bayanlara olabildiğince dekolte giyin demişler,o neyzeni fln da yapım ekibi son anda bulup getirmiş,işte efendim bayanlar dekolteli ya amcam da bunlara kızar bağırır polemik olur diye.. gülüyorum cidden :)
ayrıca gerçekten çok yapmacık ve yalancılar.kameralar kapanınca oturup tüm yemekleri yiyolarmış ...

ya sonunda eşim kızdı kapattıp kaç puan adı bu kızımız...ufak kız 4 verdi onu biliyorum reklam arası eşim kapattı tv yi...

kadın bütün gece yaptıklarından yedi durdu bi türlü doymadı..ay bide herşeyi parmakladı ya uf...

bugün yemekleri yapan hanım kız dün hacı amcanın evinde hijyen benim için çok önemli diyen kız değil mi:bbo:
hem hijyenden bahsediyor hemde her bulduğuna parmağını daldırıyor resmen iğrendim onu izlerkenÇok üzgünüm çoook
kremşantiye parmağını daldırdı ağzına soktu sonra suyun altına tuttu ama sabun yok
ayrıca elini ve ağzını sildiği peçeteyle pasta tabağının çevresindeki kremşantileri sildi
bu kadar iğrençlikten sonra daha fazla izleyemedim zaten :dilcikar:

bu akşam hazırlanan fatoş sıcakkanlı geldi bana çok doğal ama yemek hazırlarken herşeyden yedi,süt içtiği bardakla pastanın sütünü ölçtü, kameraların karşısında bu kadar rahat davranmasına şaşırdım...şunuda söylemeden geçmicem acaip gıcık oldum çünkü;bu selvicik önceki yıllarda evlenme programına katılan iki kızkardeş vardı hatırlarsınız onlar gibi çok agresif yani adanalı gençler hepmi böyle diye düşündürüp bence hemşehrilerini karalıyor,acaip bi kız yaa 2 akşamdır yaşına bakmadan milletin gururunu kıracak şekilde eleştiriler yapıyor kendini eleştirenide sofrasından kovalıyor ne ayıp yaa bi genç kız misafirine nasıl böyle davranır pes yani,kesin evde kalır tüm aleme gösterdi kendini...

kaydirigubbakcemile3
hepsi kafadan kırık kesınlıkle. yada bunları programdan önce insanlara nasıl sataşılıp hır cıkarılır nasıl mana bulnur die 1 aylık kamplara sokuyorlarbenneyaptımki
millet işte bu yuzden izliyo. adam gibi kibar olasan insan gibi davransalar cekici gelmezki. çamur attıkça izleniolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şöleee masa sandalye kırcak evi dagatıcak yemekleri begenmeyenleri masadan kovcak biri cıksada az gülsek:jeyyar:

ama yemekler harika valla. dun aksamki adanlı adamın tavuklu ufak güves gibi kaplar akoydugu yemekden acaip canım çekti

arkadaşım dünki yarışmacı faruk beyin yaptığı asırlık adananın yüksük çorbasıydı ..ona mantı denmez bizde mantının alasını yaparız ama bunun adı yüksük çorbası

fatma hanımda söyledi bi adanalı olarak, bu yüksük çorbası değil dedi. sence buna bazı yerlerde mantı diyorlar demesi hoşmuydu,benim tek takıldığım nokta bu,mantıyla alakası yoksa niye o zaman bazı yerlerde mantı deniliyordur sence, bu adananın yüksük çorbasına.

yani aynen katılıyorum sana arkadaşım...

bugün yemek yapan hanım kendi gibi bir felaketti
ay çok iğrençti ya
parmaklamadığı birşey kaldımı acaba..
birde ne kadar büyük duruyor değilmii
ben o kızı görsem abla derim
25 yaşındaymış beee
hele o saçlar fiyasko,abla en azından kınayla boyasa imiş
kendide yemeklerde çoook iticiydi bencee
tarhanaya süzme yoğurtlu su kattı
kebap diye et bulamacı getirdi
pasta diye krema buladı pandispanyaya
üstünede iki dilim meyve koydu
nasıl kesmesi gerektiğini bile tezahür edemedi yaaaaa!!!

bunların hepsi hakikaten seçmeceeeee

pastanın üstüne 2 dilim meyve koydu çünkü kalan meyveleri tadına bakma bahanesiyle yedi nerdeyse:)))
pastanın üstüne bi dilim ağzına 3 dilim attı tadına bakıyo nede olsa.
hele yoğurdun tadına bakma yöntemide ilginçti parmağı daldırdı yoğurda.
-tatlicadiarzu-

karnini masaya oturmadan doyurdu kizcagiz ama yinede kil tuy cikmadi masasi duzenliydi ama bu yarisma geregi kusur bulunur tuzsuz olsa bagirinirlar tuzlu olsa soylenirler ben en cok o kuru selbi mi neydi 19 yasinda olan onun sofrasini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…