evet yaa.. ben de sinir oldum.ne edepsiz kızmış..bu kadarını da beklemiyordum..güzelmişmiş...git önce o alltan üstten köpek dişlerini sonrada o kaba saba davranışlarını törpület :mymeka::dilcikar:
Kızlar tüm bunlar resmen senaryo, hiç kimse böyle terbiyesizce konuşamaz tanımadığı birine? Yapımcı yazıyor, bunlarda oynuyor. Facebookta eski yarışmacılardan ebru şardağ ve ayşen tekin var, onlara sorun yanıtlıyorlar.
Ayşen Hanım diyor " ekranlardaki herkes bizi psikopat olarak tanıyor, show tv bizim hakkımızı aramıyor, onların söylediklerini yaptık ama kötü olan biz oldu bizim hakkımız aranmalı diyor"
Eski yarışmacılardan armağan vardı onun evi de kendi evi değilmiş ebru hanım söyledi, hatta ebru da kendi evini kullanmamış bir akrabasının evini kullanmış.
Yani hepsi düzmece, hiç boşuna sinir olmayın bence zevkle izleyin ve geçin, nasıl dizi izliyoruz ve senaryo olduğunu biliyoruz aynen o gibi düşünün. Zaten konuklar geldikten sonra zevkli olmuyor, yemek yapım aşamalrı beni ilgilendiriyor.
Gercekten mi yaa..Facede bende göruyorum bazen eskı yarısmacıların yorumlarını ama bu kadarınada pess! Iyıce kalıtesı düşüyo ınsanların gözunde programın..
Bızlerde yanı en azından ben,sıradan ınsanlar bızım gıbı dıye nasıl hazırlanıyolar ızlıyodum merak edıyodum..Ama eskısı gıbı şevkim kalmadı sankii..Bırde su program saatlerı cok dengesızz..Dünkü programı ıkı kere verıyo nerdeyse özet özet dıye..
Bakalım bugun selbi kızında sıra sanırım,hayatında o tarhana corbasını hıc ıcmemıs ama bın tane bahane buldu.Nerden buluyolar bunlarıı..
kızlar programla ilgili bir forum adresi buldum ama ne kadar resmi bilemiyorum sonuçta kanala ait....
http://www.showtvnet.com/forum/default.asp
helal size be, demeki sadece büyük şehirlerde terbiyesiz saygısız vede ahlaksız yetişmiyormuuş.ne işi, ne tahsili nede mesleği belli olmayan bir kız
annesi babası ablası yaşındaki insanlarla bu kadar terbiyesiz davranamaz.sebil senin anneni ve babanı tebrik ediyorum seni çok güzel yetiştirmişler
yanlız unutukları birşey kalmış yemek yapmayı ögretceklerine terbiyeyi ve saygıyı ögretselerdi daha iyi olurdu.birde yanlış programdasın orada şöhret olamasin
kemancıya özenme o keman çalıyor senin hiç bir vasfın yok
selamlar
Malesef bunlar çekimin görünmeyen yüzleri, ebru hanım herşeyi anlatıyor.
4 sayfalık sözleşme imzalatıyorlarmış ve her ne sebep olursa olsun mahkemeye vermeleri yasakmış yarışmacıların. Sonra birde kullanmayacakları malzemleri alıyor diye kızıyoruz ama kullanıyorlarmış, mesela tuvalet kağıdına kızıyordum ben ebruya sordum çekim ekibi kullanıyormuş ve çekimler saatlerce hatta günlerce sürüyormuş.
Sonra misafirler 1-2 dakika arayla geliyorlarya, işde onları minübüs güzergaha göre topluyormuş ve aşağıda 1-2 dakika arayla gönderiyorlarmış. Çekim bittikten sonra o berbat dedikleri yemekleri afiyetle yiyorlarmış.
Dış ses bekarmış bu arada :)
Kameramnın biri biraz asabiymiş çekim iyi olmadığında hemen kızıyormuş.
Salih bey mirsad beye çok yükleniyor demiştik ya, facebookta salihe hakaret felan etmişler, Mirsat bey'de "arkadaşlar salih bey özünde iyidir lütfen hakaret etmeyelim" yazmış. Düşün artık.
Sonra eski yarışmacılardan biri yazmış" arkadaşlar lütfen bize kızmayın gördüğünüz gibi değil herşey" diye.
Faruk amcanın komşusuda yazmış" faruk amcama o hacı kıyafetini ve şalvarı giymesini söylediler kend isteğiyle giymedi" yazmış.
kusurları örtmek yerine, diğerlerinin gözüne sokan, çocukların ahlak anlayışını olumsuz yönde etkileyen program. gecen gün evimize gelen konukların iki çocuğunun annemin yemeklerine yaptıkları yorumları görseniz ne demek istediğimi anlardınız. cocukların anneleri ne kadar azarlasada iki küçük bayan bir türlü susmadı.. Tuzu çok, etler pişmemiş, şunda kıl çıktı...
bizim kültürümüzde insanları mahcup etmemek vardır, hataları örtmek, insanlık hali diyerek kusursuz olduğumuzu hatırlatmak yatardı. bu yarışma işte bunların hepsini bir seferde sildiği için bu kadar ilgi gördü sanırırm.
yoksa hani sokaktaki ekmeği dahi yerden alıp üç kere öpen bir millet, önüne tabak tabak getirilen yemeklere burun kıvıran insaları neden izlesin?
ben izlemiyorum bu haftakini. ayrıca millet eğer oynuyorsa ve kazanacak kişi belli ise, kazanamayacak kişiler ne diye yırtınıyo boşu boşuna. sırf tv ye çıkmak içinmi. ay ne biçim insanlar var ya. dün kanal gezerken sebilin eleştirisine denk geldim. çok yapmacık bi konuşma tarzı vardı. dendiği gibi ona ezberletilmiş sanki bu laflarda öyle söylüyomuş gibi. ama şimdiye kadar hiç bi yarışmacı onun kadar yapmacık değildi.
ayrıca eğer bu program senaryoysa izleyin geçin demiş bi arkadaş. hiçte öyle diil, eğerki bu bir senaryoysa hiçte izlemeyin. insanları salak yerine koymasın show tv.
Kod:kusurları örtmek yerine, diğerlerinin gözüne sokan, çocukların ahlak anlayışını olumsuz yönde etkileyen program. gecen gün evimize gelen konukların iki çocuğunun annemin yemeklerine yaptıkları yorumları görseniz ne demek istediğimi anlardınız. cocukların anneleri ne kadar azarlasada iki küçük bayan bir türlü susmadı.. Tuzu çok, etler pişmemiş, şunda kıl çıktı... bizim kültürümüzde insanları mahcup etmemek vardır, hataları örtmek, insanlık hali diyerek kusursuz olduğumuzu hatırlatmak yatardı. bu yarışma işte bunların hepsini bir seferde sildiği için bu kadar ilgi gördü sanırırm. yoksa hani sokaktaki ekmeği dahi yerden alıp üç kere öpen bir millet, önüne tabak tabak getirilen yemeklere burun kıvıran insaları neden izlesin?
bu yoruma bayıldım...kaydirigubbakcemile5
o zaman bu da kurgu.. ya insanları iyice salak yerine koyuyorlar. ne kadar ayıp birşey..... aslında seyretmeyeceksin.ratingleri 0 a insin.....işte o zaman, görsünler herkesi kandırmayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?