Yemekteyiz - Show Tv

evet yaa.. ben de sinir oldum.ne edepsiz kızmış..bu kadarını da beklemiyordum..güzelmişmiş...git önce o alltan üstten köpek dişlerini sonrada o kaba saba davranışlarını törpület :mymeka::dilcikar:

ilahi gülüdürdün beni güldürdün canım ya...
buakşam iğrendim resmen herseyı sırayla parmağıyla tattı,sütünü içti,o bu.ne kadar da rahat yaaa...buarada 25 yaşında pasta kesmeyi beceremıyormuş.altı üstü pasta keseceksın güzelim o minik prenses şöle yap tekrar kes,ince dilimle diyeee söylendi.
buakşam o kadarda sinirlenmedim dünakşam kı kadar ama bugün dünyalar güzeli sebil kızımızın evine gidiyoruzzzkafamçokkarıştı :jeyyar:
anam o masadakı davranışı ne öyle ya ne kadar terbiyesizzlik....dayanamaz kalkardımm..bugün sebil kızımızın ne kadar boş olduğunu görecez kızlar...
buarada aklıma takıldı bunlar hepsi bi oyunsa ya kardeşim insan nasıl kabul eder rezil oluyorsun koca Türkiyeye insan 10000 ytl için kabul eder mi? ben asla kabul etmem böyle birşeyi.yasakkelime
biri artık şu sebile ağzının payını versin yahuu....

adanadan katılıyorsun, sen kalk hazır pandispanyalı pasta yap, inanamıyorum
ben beceriksiz biri olmama rağmen utanırım o tatlıyı yapmaya
pzt günkü adam uğraştı en azından, mantı şure hep oyalayıcı şeyler
ama o da düşük almış

ay dün sinir oldum..şu programın saati bir belli olsa..2 saat dünü verdi..sonra bir tek alışverişi izledim..bitti..neymiş saat 20,00 de devamı..o sattede izleyemedim..supernational e baktım..sıkıldım ben yaaaa...2 saat özet..program ne zaman başlar belli değil...zten bu haftaki yarışmacıları da hiç sevmedim.....izleyemiyorum nedense artık...
ama ben merak edeyip soracaktım ,kaç puan aldı diyecektim arkadaş yazmış 17 diye..iyi bu da 1. değil...
ama şu selbi midir nedir onun yarışacağı zaman izleyeceğim sonuna kadar...nasıl rezil oluyor bir göreyim...
yarın o mu yarışacak..kim yarışacak?

Kızlar tüm bunlar resmen senaryo, hiç kimse böyle terbiyesizce konuşamaz tanımadığı birine? Yapımcı yazıyor, bunlarda oynuyor. Facebookta eski yarışmacılardan ebru şardağ ve ayşen tekin var, onlara sorun yanıtlıyorlar.
Ayşen Hanım diyor " ekranlardaki herkes bizi psikopat olarak tanıyor, show tv bizim hakkımızı aramıyor, onların söylediklerini yaptık ama kötü olan biz oldu bizim hakkımız aranmalı diyor"
Eski yarışmacılardan armağan vardı onun evi de kendi evi değilmiş ebru hanım söyledi, hatta ebru da kendi evini kullanmamış bir akrabasının evini kullanmış.

Yani hepsi düzmece, hiç boşuna sinir olmayın bence zevkle izleyin ve geçin, nasıl dizi izliyoruz ve senaryo olduğunu biliyoruz aynen o gibi düşünün. Zaten konuklar geldikten sonra zevkli olmuyor, yemek yapım aşamalrı beni ilgilendiriyor.

bence bu hafta yemekteyiz berbat adanalı olmalarına rağmen güzel yemek yapanda yok ydiğerleride boşşşşşş suyu çıktı zaten

Gercekten mi yaa..Facede bende göruyorum bazen eskı yarısmacıların yorumlarını ama bu kadarınada pess! Iyıce kalıtesı düşüyo ınsanların gözunde programın..
Bızlerde yanı en azından ben,sıradan ınsanlar bızım gıbı dıye nasıl hazırlanıyolar ızlıyodum merak edıyodum..Ama eskısı gıbı şevkim kalmadı sankii..Bırde su program saatlerı cok dengesızz..Dünkü programı ıkı kere verıyo nerdeyse özet özet dıye..
Bakalım bugun selbi kızında sıra sanırım,hayatında o tarhana corbasını hıc ıcmemıs ama bın tane bahane buldu.Nerden buluyolar bunlarıı..

ben izlemiyorum bu haftakini. ayrıca millet eğer oynuyorsa ve kazanacak kişi belli ise, kazanamayacak kişiler ne diye yırtınıyo boşu boşuna. sırf tv ye çıkmak içinmi. ay ne biçim insanlar var ya. dün kanal gezerken sebilin eleştirisine denk geldim. çok yapmacık bi konuşma tarzı vardı. dendiği gibi ona ezberletilmiş sanki bu laflarda öyle söylüyomuş gibi. ama şimdiye kadar hiç bi yarışmacı onun kadar yapmacık değildi.
ayrıca eğer bu program senaryoysa izleyin geçin demiş bi arkadaş. hiçte öyle diil, eğerki bu bir senaryoysa hiçte izlemeyin. insanları salak yerine koymasın show tv.

kızlar programla ilgili bir forum adresi buldum ama ne kadar resmi bilemiyorum sonuçta kanala ait....

http://www.showtvnet.com/forum/default.asp

Malesef bunlar çekimin görünmeyen yüzleri, ebru hanım herşeyi anlatıyor.
4 sayfalık sözleşme imzalatıyorlarmış ve her ne sebep olursa olsun mahkemeye vermeleri yasakmış yarışmacıların. Sonra birde kullanmayacakları malzemleri alıyor diye kızıyoruz ama kullanıyorlarmış, mesela tuvalet kağıdına kızıyordum ben ebruya sordum çekim ekibi kullanıyormuş ve çekimler saatlerce hatta günlerce sürüyormuş.
Sonra misafirler 1-2 dakika arayla geliyorlarya, işde onları minübüs güzergaha göre topluyormuş ve aşağıda 1-2 dakika arayla gönderiyorlarmış. Çekim bittikten sonra o berbat dedikleri yemekleri afiyetle yiyorlarmış.
Dış ses bekarmış bu arada :)
Kameramnın biri biraz asabiymiş çekim iyi olmadığında hemen kızıyormuş.
Salih bey mirsad beye çok yükleniyor demiştik ya, facebookta salihe hakaret felan etmişler, Mirsat bey'de "arkadaşlar salih bey özünde iyidir lütfen hakaret etmeyelim" yazmış. Düşün artık.
Sonra eski yarışmacılardan biri yazmış" arkadaşlar lütfen bize kızmayın gördüğünüz gibi değil herşey" diye.
Faruk amcanın komşusuda yazmış" faruk amcama o hacı kıyafetini ve şalvarı giymesini söylediler kend isteğiyle giymedi" yazmış.

kızlar programla ilgili bir forum adresi buldum ama ne kadar resmi bilemiyorum sonuçta kanala ait....

http://www.showtvnet.com/forum/default.asp

Kod:
helal size be, demeki sadece büyük şehirlerde terbiyesiz saygısız vede ahlaksız yetişmiyormuuş.ne işi, ne tahsili nede mesleği belli olmayan bir kız
annesi babası ablası yaşındaki insanlarla bu kadar terbiyesiz davranamaz.sebil senin anneni ve babanı tebrik ediyorum seni çok güzel yetiştirmişler
 yanlız unutukları birşey kalmış yemek yapmayı ögretceklerine terbiyeyi ve saygıyı ögretselerdi daha iyi olurdu.birde yanlış programdasın orada şöhret olamasin
kemancıya özenme o keman çalıyor senin hiç bir vasfın yok
selamlar
kötükedihüso

demiş biri...a.s

10 bin ytl uğruna olmadığım bir kişiliğe bürünüp tüm Türkiye ye rol kesicem....Herkes beni öyle bilecek...Yok yaa..Alır kafalarında atardım o sözleşmeyi herhalde...:mymeka:

Kod:
kusurları örtmek yerine, diğerlerinin gözüne sokan, çocukların ahlak anlayışını olumsuz yönde etkileyen program. gecen gün evimize gelen konukların iki çocuğunun annemin yemeklerine yaptıkları yorumları görseniz ne demek istediğimi anlardınız. cocukların anneleri ne kadar azarlasada iki küçük bayan bir türlü susmadı.. Tuzu çok, etler pişmemiş, şunda kıl çıktı...

bizim kültürümüzde insanları mahcup etmemek vardır, hataları örtmek, insanlık hali diyerek kusursuz olduğumuzu hatırlatmak yatardı. bu yarışma işte bunların hepsini bir seferde sildiği için bu kadar ilgi gördü sanırırm.

yoksa hani sokaktaki ekmeği dahi yerden alıp üç kere öpen bir millet, önüne tabak tabak getirilen yemeklere burun kıvıran insaları neden izlesin?

bu yoruma bayıldım...kaydirigubbakcemile5

o zaman bu da kurgu.. ya insanları iyice salak yerine koyuyorlar. ne kadar ayıp birşey..... aslında seyretmeyeceksin.ratingleri 0 a insin.....işte o zaman, görsünler herkesi kandırmayı....

bende hak veriyorum çok doğru

o zaman bu da kurgu.. ya insanları iyice salak yerine koyuyorlar. ne kadar ayıp birşey..... aslında seyretmeyeceksin.ratingleri 0 a insin.....işte o zaman, görsünler herkesi kandırmayı....

bz cnm milletçe herşeyi çabuk bnmseyip kabullundğiz gibi
çok çabuk da vazgeçerz
bu sözde yarışmann sonu da bu
kmse bana 10 .000tl için bunları yaptrmaz
kişilklerine daha dorusu bu katılanların kişiliksizliklerine verdm

bu ekibi seyredemiyorum.burdan takip ederken bile sinir oldum kendimizi bu kadar kaptırıp dellenmiyelim. defalarca yazıldı çoğu senaryo diye ama yinede inanıp gaza geliyoruz. parayı götüren onlar .yarışmacıların gereksiz eleştirileri çocuklara kötü örnek oluyor bazen benimkiler masada bişeylere bahane bulup yemek yemeyi bırakıyolar. bi arkadaşın dediği gibi yarışma istanbulda kalmalıydı bir şehrin yöresel özelliklerinden çok kavgası hır gürü otaya çıkacaksa Türkiyeyi gezmenin anlamı yok

yorumların çoğunu okudum.herkes bu yeni gruba çok tepkili.başından beri bu yarışmayı takip ediyorum.ancak herşeyde olduğu gibi bu yarışmanında artık yolundan çıkmaya başladığını görüyorum.iyi reyting alan bir programın niye daha sonraları böyle gitgide cıvıttığını bir türlü anlamıyorum.show tv asrın hatasını bu haftaki yarışmacılarla yaptı.o küçük kızla,herşeyi çok bilen o adam ne yazıkki haftalardır ilk sıralarda olan programı kafa üstü yerle bir etti.reytıgler inanılmaz düştü bence.ben bu haftayı izlemiyorum.o iki vatandaşı izleyerek kendimi daha fazla sinir etmek istemiyorum. :tomato:

sizlere katılıyorum arkadaşlar ayrıca yarışmanın suyunu çıkardıkları için ne diyeceğimi bilemiyorum.
yani reyting alıyo falan tamam ama bunu hemen fırsata dönüştürmelerine çok kızdım dogrusu yok yarısı ikindi yarısı akşam nebu yaaa.
zevkle izledigim bir programı mahvettiler akşamdan diziler vs izleniyo
neden böyle yaptılar anlamadım bu konuda çok kızgınım

yeni yarışmacıları sevmedim...
bi amca var o iyiye benziyor....hizmet sinir bi amca.....
bayanlarda çok yapmacık herşeyi ben bilirim havalarında gördüm ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…