Yemekteyiz - Show Tv

violette sana katılıyorum yani buhaftaki kadar seviyesiz olmamıştı program one ya herşeye bir kusur kimse kimseyi begenmiyo adanayı tanıtacaklarmış birde acaba kendilerini izlerken ne hale düştüklerinin farkına vardılarmı çok merak ediyorum

ben değişik şehirlerde olacağını duyunca çok sevinmiştim. hem oraların insanlarını tanırım,hemde yöresel yemeklerini ve nasıl yapıldığını öğrenirim diye, çok sevinmiştim. ama işi kavgaya,kişileri aşağılamaya, küçümsemeye kadar götürdüler..... kaliteyi bozdular.... insanlar kibar birşekilde yemeklerini yeseler kırmadan,kişileri rencide etmeden,eleştirileri neyse, yapsalar ,tartışmasalar ne güzel olacaktı... nedir bu ..... biz bu kadar mı tartışma seyretmekten hoşlanır olduk ki,adamlar bu senaryoları yazıp bu oyunculara oynattırıyorlar...

adanalıları çok büyük merakla beklemiştim. değişik yöre ve kebaplar falan olur diye ama iğrenç bu hafta ki yarışmacılar en kötüsü bunlar herhalde izlemiyorum.

bugun kımdeler arkadaslar...esım kapattı..seyredemedım sonunu...
bu arada adanalılar boyle mı dıye kafamda soru ısaretı kaldı..:uhm:
adanalıları ne kotu tanıtıyorlarr...
secmece karpuz gıbı secmısler...yarısmacıları
adana bulusmalarını goruyoruz burda...gayet hepsı hos gozukuyor..yemeklerıde cok guzelllcokacimcoook
ben severek bakıyorum resımlerıneee...:1hug:
kuccuk kıza gıcık oldum..adanalısın nasıl veterınersın sen:roflol::roflol:
hıkmet beyde nee ole kadın gıbı...
bızde bır laf derlerkı...
kadın olsan cumle alemı bırbırıne katarsın..ahanda buda onlardannn:mymeka:

ınsallah dıger memleketlerımızı boyle tanıtmazlarrr...kayserıyede ınsallah gelmez bunlar....:mymeka:

ya bu akşam y dökümüde var
ben hangisini izlicem
su sebilini de çok merak ediyorum
offfffffffffffffff ne etçem ben yaa

Bugün 3 ayrı kanalda sevdiğim programlar var.
Yaprak dökümü,
Avrupa yakası,
Yemekteyiz
hangisini izlesem bilemiyorum.

Adana'yı çok severim. En yakın arkadaşım da Adanalı ama bu gruptan bi hoşlanamadım gitti. Bi çok arkadaş da bahsetmiş zaten bu haftaki yarışmacılarla Show TV baltayı taşa vurdu. Kaliteyi acayip düşürmüşler. Yarışmacıların samimi olmadıkları çok belli. Adan'nın güzelliklerini, kültürünü, yemeklerini tanıtmaları gerekiyodu bence. Amacından saptı, tadını kaçırdılar...

Evde duranlar şanslı akşamüstü izleyebilecekler su sebilini
Akşamda y dökümünü ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ya kızlar akşam kaçta başlıyor yemekteyiz haberlerden sonra mı
ben evde 8 30 gibi olabiliyorum...isliodum o zaman bilsem ki 10 da yine var
Y dökümünü izlerdim
AAAAAAAAAAAAAA kafam karıştı bir akıl verin yafuuu
sebil i izlemek istiyom bennnnnn

izlemiycem izlemiycem diyorum yine bakıyorum dayanamıyorum..bu akşam avrupa yakası var..yemekteyize bakmıycam...

izlemiycemmmmmmmmmmmm show tv yi sonlara attım tv de dün beni sinir ettiler 4 den akşam 11 e kadar beynim uyustu izlemiyommmmmmmmmmmmmmmmmm

Hakketten ya .bugün yine ilk günün özetleri ile başlarlarsa ortadan ikiye çatlıyacağım senağlama
Bide süreyi de uzatmışlar.haber öncesi ,haber sonrası sekiz saat nerdeyse sırnaşık şey ..akşamki kızda fısır fısır konuşup durdu.ağzının içinde konuşuyor ne konuştuğu belli değil .uyuz oldum :tomato:

Bir tane çok konuşan herüf vardı neydi adı Hikmetti sanırım onu görünce gülme krizine giriyorum resmen Avrupa Yakasındaki Dilber ananın erkek versiyonu resmen ya hele tek başınayken yorumlar yaparken bir ara çatlayacağım sandım gülmekten:))

Yakında oda Uyşşşş be-ğen-me-dim haa diyecek az kaldı.:roflol::roflol:

tek izlediğim dizi ,avrupa yakası ve bugün o var. hem de, yeni bölüm. bu durumda yemekteyizi izlemeyeceğim. reklamlarda bakarım. senaryoyu iyi oynuyorlar mı. kimin oyunculuğu daha başarılı. diyesositososito..2 ci bir dizi filmim oldu,senaryosu show tv tarafından yazılan

o hikmet bey beni bitirdi, ne kadar anlayışsız, ne kadar art niyetli bir insan, inşallah senaryodur bu program ya, öyle biri yoktur gerçek hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…