Yemekteyiz - Show Tv

kesinlikle ben de avrupa yakasını izleyeceğim, izleyenler de yaprak dökümüne devam edecek gibi gözüküyor, günde 6-7 saat çekilmez ki bunlar.

kızlar kaçta başlıyo program sebilin rezilliklerini görmem lazım:)
çorbasını beğeniyolardı sanırım

bende bu akşam çok mutluyum kızlar favorim avrupa yakası var ve yeni bölüm.:teytey:

avrupa yakasının yenı bolumu varken bu uyuz kıza sınır olmakla vakıt gecırmıycem..:dilcikar:
ızlerım Dılber Halayı atarım kahkahamı..:roflol:
sınır harbı gecırme tehlıkesı yasıyanların ızlememesı tavsıye olunur:1closedeyes: tarafımdan..delikafadulden

Evli bir erkeğin başka genç bayanların elini öpmesi-koklaması hiç hoş gelmiyor bana....:dilcikar:

Eşimin böyle bir davranışına asla izin vermem....

Bir tek büyüklerinin elini öpüp alnına götürebilir..Diğer bayanlarla el sıkışması kafidir....şakkıdı

aaaa sen ne diyon benimki yapsa gırtlagına yapışırım oda benim elimi öpmelerine izin vermez zaten

kociş genç bir bayana yapılabilcek tüm iltifatları sadece bana yapmakla yükümlü....

ayyyy bölüm pörçük buneya zaten yaprak dökümü var buakşam onu izlicem yesinler birbirlerini banane

slm kızlar bu hikmetle o kıza uyuz oldum ya bu kdarmı bi insan dersine çalışır gelir ikiside yazmış oynuyo resmenn

bu akşam yaprak dökümü var merakta ediyom napcak o kız yemek yemeyen yapmadan ne anlıcaksa artık :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…