Yemekteyiz - Show Tv

ben bu haftakı bölümünü sınavlarımdan dolayı izleyemedim de en son annem ızlerken gördüm.
annem "şu kızın ensesıne doğru bi tane yapıştırasım geldi yaa :mymeka: " diyodu. kaydirigubbakcemile3 baya gıcık bi tip demekki

bir şey daha ekleyeyim :
ben çok kötü eleştiririm bu yarışmaya da eleştirmek için girdim zaten demişti

Ben adresini bulup ona bir kaç fotomu yollayayım da güzellik neymiş görsün...delikafadulden :roflol: :roflol:

Bizde övebiliriz istesek yani demi kızlar..kaydirigubbakcemile3

yinede en iyi niyetli faruk beymiş . selbi, üzüm var ümit e özenmiş masadan hatunu kovuyor :))

benim anlamadığım bu salağın katıldığı mahalli güzellik yarışmasında insana benzer başka hiç kimse yokmuş heralde bu birinci olduğuna göre..

geçen hafta ne güzel biraz normal davranmaya başladılar demiştim ama yanılmışım..reklamlarına bile zor bakıyorum...ilk yarışmacı hariç diğerlerini hiç beğenmedim...hele kendini dünya güzeli sanan,konuşmaktan aciz kız ve farklı yönleri olduğunu ortaya koymaya çalışıp aslında boş bir tenekeden farksız olan adama acayip sinir oldum...konuşmalarına bile tahammül edemiyorum....

ay dövesim geldi şu kızıklava: bilmiş bilmiş konuşuyor :mymeka: hiç bir şey yaptığı da yok.. aldı hazır supangle adı ben supangle yaptım olacak..

neyse daha fazla konuşmak istemniyorum o şahsiyet hakkındaa...:1closedeyes:

evet yaaaadelikafadulden
bünyesinden belliydi zaten
ne kadar kaba ve hanımlıktan uzaktı ya
erkek olsam öyle yemek yiyen bir kadınla uyuymam hedelikafadulden
o ağız tarafından yutulabilme ihtimalim olurdu kaydirigubbakcemile3

ayyy bugünkü küçük cadı nasıl ama
'kıroyum emme para bende' lafını yapıştırmak lazım üstüne
işte kültür okumakla olmayacağı gibi paraylada olmuyor
dandik bir otel alanyada güzellik yarışmasında bunu seçmiş diye göstrediği fotoğraflara baktınız mı-tatlicadiarzu-
yer elmaları için yapılabilen bir yarışmaysa seçim on numara olmuşkaydirigubbakcemile5
çok güldün ben ya
yazık
vallahi bu ülkede ne gençler var
bir lokmalık ekmeğini paylaşır
bunun gibi iki lafı bir araya getiremeyenlerde
lavabolara süt dökerklava:

ben son gün yarışmacısı olan hanımın almasını istiyorum
yada ilk günki hacı amcanın..

benim bu yarışma da bir favorim yok açıkçası :1closedeyes: sevmedim hiç birini... ama hiç olmazsa final akşamı yarışacak olan fatma hanımın almasını isterim..:enbuyukkk:

zibile sınır oldum...19 yasında buyumusde kuculmuss...:mymeka:
bu menuyle bu kız bırıncı olsunda goorun...

ıncık nasıl pısırılır dıyorrr...markettekı kasaba....bılmoyosan yapmaaa.....:mymeka:
bıde guzel secılmıs...guzel secılse nolcak..ondakı o huyla kesın evde kalırr...annesıde tursusunu kurar..

seçmece bunlar vallahi nerde bir uyuz dikkat çekmek için çıkarıyolar tvlere görüntü var ses yok diye buna derimben

DİKSİYON ve ARTİKÜLASYON kurslarını da gittiği kurslara eklese iyi olucak gibi....

Ses tonuna gıcık oldum....gamyoncuiremsu

aynen yaa valla duyunca aynen -tatlicadiarzu-böyle oluyorum resmen...tepemde tüylerim
:mymeka:bir patlatıcaksın enseye şöylee anca o zaman rahatlarım...
hani çok güveniyordu kendine,daha alışverişte koyverdi kendini gıcık şey:mymeka:

o kızın sakladığı resimleri görünce gülmekten öldüm
düyanda kainat güzeli seçildi sanar
kıçı kırık bi yarışma
evini bulup bascam dayağı :roflol:

yarısmaya ınsallah hacı amca yada en son yarısacak olan fatma hanım kazanırr..
vtr de gordum..fatma hanım sanırım kunefe yapcak..kuneyı gordum ben oyumu ona verdımm...cokacimcoookcokacimcoook

Yarışmanın Adana'da olmasına sevinmiştim; çünkü Adanalılar'ı ve Adana yemeklerini çok severim. Ama daha ilk akşamdan hayal kırıklığına uğradım. Faruk bey ve dün akşamki Fatoş hanım dışında diğerlerinin Adanalılıkla hiç ilgisi yok. Doğal değiller her şeyden önce.

Selbi tam dayaklık. Ukala, saygısız, kendini beğenmiş ve çok cahil. "Güzel olduğum için beni hep kıskanırlar." cümlesini bir yemek yarışmasında söyleyecek kadar da düşüncesiz. Anlamadığım şey, aileleri uyarmıyor mu acaba bu çocukları? Büyüklere saygılı olmaları, emeğe saygı göstermeyi ve böyle saçmalamamayı öğretmiyorlar mı? Yüz güzelliğinden başka hiç bir şeyle ilgilenmeyen bir genç örneği... Üzüldüm doğrusu.

Hikmet bey, ayrı bir alem. Adamın psikolojik problemleri var sanırım. Kendine güvensizliğini abuk sabuk konuşup insanlara fırsat tanımayarak bastırmaya çalışan bir garip adam işte.

Fatma hanımı henüz çözemedim. Hoş bir hatun ama böyleleri fos çıkıyor malesef.

Faruk beyin tarzını, Fatoş'un doğallığını sevdim. Ama menülerini sevmedim. Nerede o Adana yemekleri? Elimde kağıt kalemle beklemiştim oysa. Sözüm ona tarif alacaktım...

adana da adam kalmamıs sankı nerden bulmuslar bunları yav
hemserım demekten utanıyorum vallahı sınıe oluyorum
bız kabayız demıyorlarda adanalıyız dıyorlar sankı butun adana lılar bu kadar kaba ve gorgusuz
sınır krızı gecırıyorum ızlerken ozellıkle o selbı mıdır ..................nedır

ben kayserılı olarak
memleketımın her sehrınde cok guzel seyler olduguna ınanıyordum..halada ınanıyorum..ama bu kadarda olmazkı..en buyuk sehırlerımızden bırı olan her yonden gelısmıs bır sehrı bu kadar yerden yere vuramazlar...
memeleketımızın dogusu batısı kuzeyı guneyı hepsı aynı..gelenek ve goreneklerımız var show tyı sıddetlı kınadım..bıde
o adanalı dıye gecınen arkadasları yazıklar olsun dıyorum...ınsan nasıl memleketını boyle tanıtıır..:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…