Yemekteyiz - Show Tv

buradakı yorumları okuyabılseler guzel olurdu
belkı kendılerıne bıraz cekı duzen verırlerdı

zaten ınsanların kafalarında adana lılar hakkında kaba kavgacı v.s.ımajı var
bu ınsanlar yuzunden bu dusuncelerı pekısıyor

haklısın adana dıyınce sureklı aklımızda kaba ve kavgacı imajı var...
ama herkes yenılıge acık...tek adanamamı yenılıge kapanmıss..sacmaa
bunlar kesın 10.00 bın dısında para almıslardır baksana...hallerınee:mymeka:

o kızın sakladığı resimleri görünce gülmekten öldüm
düyanda kainat güzeli seçildi sanar
kıçı kırık bi yarışma
evini bulup bascam dayağı :roflol:

ayyyy ne güldüm ya...çok hoş yazmışsın..al benden de o kadar.ıslatıp ıslatıp dövücen bunu daha iyi sopa çeker...sinir bırakmadı k.k da bu kız..kötükedihüso

Fatma Hanım meyveli yaş pastayı keserken bir tereddüt etti ya pasta kesmekte pek iyi değilimdir diye o sırada Selvi'nin ben size bir akıl vereyim mi diye küçük bir çocuğun bile kesebileceği gibi tarif etti. (Sanki Fatma Hanım o şekilde kesemezdi) Bir de üzerine yaş pastayı keserken bizden akıl alması beni çok şaşırttı diye yorum yaptı yaptı ya koptum resmen.Bu kızın hiç arkadaşı var mı acaba çok merak ediyorum doğrusu.Benim güzelliğimi ve fiziğimi kıskanırlar diyor ya bencemhuyundan dolayı uzak duruyorlardır kendinden...Sizce?

biz tv'den bu kadar sinir oluyorsak çevresindeki insanlar hiç katlanamıyordur.oda kendini bişey sanıp kıskandıkları için muhatab olmuyorlar sanıyordur çok haklısınn derinn.........

Allahım ,görevliye poşetleri açar mısınız diyor. majeste, başka bir emriniz var mı...

kasaba, yapacağı, incik yemeğin tarifini ,soruyor nasıl yapayım ,diye. nasıl yani:1shok::1shok::1shok:

eğer bu yemek yapmayı biliyorsa bende usta aşçıyım.....cokacimcoookşakkıdı

hay allahım birde demezmi herşeyi eleştiriyorlar diye.kendisi ne yapıyorsa

Biri şu kızı durdursun-tatlicadiarzu-

Kompleks yumağı çok pohpohlamışlar seni yavrum...sengözlerimebaksanab

Adanalı alırım havanı....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yogurt çorbası karıştırılıyormuş kaynıyana kadar kızlar duydunuzmu biz bilmiyorduk:))))

yemek yaparken öle defileye çıkarmış gibi giyinilirmi bea.....hele o çizmeler ne öle ya....makinanın sepetinide çizmesiyle ittirip kapattı gördünüzmü kızlar....ev işinden bihaber bu kız...hiçbi halttan haberi yok.sırf kendini göstermek için çıkmış

kızlar kibar olan fatma hanım bizim bir arkadaşımızın komşusu
birkaç bilgi edindim paylaşayım:
1 grup için yani 5 günlük program çekimi için harcanan para 40.000 tl reklamlardan kazanılan para 1,500.00 tl imiş(1,5 trilyon)
her yarışmacıya 200 tl veriliyormuş market için
hacı olan adamın adı ne hatırlamıyorum alışveriş yaptığı market 1000tl vermiş oradan yaptı diye
ve akşam masada yemek yenirken sürekli kesip sen çok suskunsun biraz eleştir, siz biraz dedikodu yapın falan diyip devam ediliyormuş çekime...

bu arada o gıcık kızı Selvi midir nedir
Adana da tanımayan yokmuş
afedersiniz ama motorize ekiptenmiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…