Yemekteyiz - Show Tv

aslında bugün pek yazmak istemiyorum bu topiğe
ama yine dayanamadım szlerı görünce
o ziblin misafrnr yaptığı terbieszliği izleceğiz bnde dayanamm
patlatrım burda enağırıdan 3 5 laf:mymeka:
banı yerım valla
yediğim içime dert olmazda
zibil denn o kız yüzünden yersem kanser olurumklava:

bu daha bırak yemek yapmayı
doğru düzgün konuşmasını bılmıyorkötükedihüso

Allah ılıgıne versın emı megılarar tsk canım bılgıler ıcın merak etıklerımdııı rep vermek ıstedımm Pcc 24 SAATCIK dınlen dedıı :::::::::((

Sarı adam hangısı beaaaaa bende bı b..k bılmıyom haa sozde ızlıyomm su gıcık kızz oyle sınır ettıkı benıııı kımın kım oldugunu dahı bılmıom daha

kizlar bugun ogrendim selbi denen yaratik kardesimin kucuk gorumcesinin okul arkadasiymis gorumcesi bu delinin tekiydi akli fikri tv cikip unlu olmaktaydi demis hatta birkac yarismaya katilmis onceki zamanlarda fubolcu bir sevgilisi varmis Adanasporda cocugun anasi selbiyi istememis kadin bursadan usenmeden gidip selbiye hakaret etmis hemde en islek bir yerde nerdeyse kadini dovecekmis zor ayirmislar psiko kardesim seyredip seyredip acidik cok sorunlu agresif bir kizmis bilgilerinize

sarımsakların kabukları çok inceymiş soyulmuyomuş:roflol:daha önce hiç yaptı mı acaba beceriksiz kız..

et suyunu nasıl döktü yaa içim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…