Yemekteyiz - Show Tv

şuna bak sanki kendi parasıyla almış.nasılda getirip dizdi oraya içecekleri....sinirlendim bak şimdi....

bnmde cnm o kibar olan fatma hanımla aynı yerde oturan akrabmz var
dayanamadım onları aradım sordum bugün
senn dedklernıde doğruladı cnma.s
öleymıış
günlerce sürmüş çekim

Niye gunlerce surmus olaki?fisfisfis

Bu kız acayip derecede cesaret sahibi ama cahil cesareti...
Ayrıca son derece terbiyesiz , eve gelen misafir yemek masasından kovulmaz benim bildiğim. Türk adet ve örfünde eve gelen misafir en güzel şekilde ağırlanır , bu kız böyle birşey ya görmemiş yada öğretmemişler başka bi açıklama bulamıyorum..
Eleştiriye gelemiyor ama sonsuz hak sahibi gibi eleştiri yapmayı çok seviyor , birde akıl vermesi var tabi , maşşallah. Zaten pasta kesme işi gerçekten akıl gerektiren bir iş!
Öyle böle diyoruzda dünya bu tip insanlar için yaşanası bir yer oluyor , diğer türlü başkaları kırılmasın üzülmesin diye ince düşünen kibar insanlar için değil.

Hahha basarmıssssMIS ıı bır b...k yedınnnnn SANKIII BI HALT YAPABILSEEE IKI SAAT BOS BOS KONUSUYOOO DENSUZ SEY

kibar konuşmaya çalışıyor ama batırdı
yağısını diyor yaaaa
yapacaaaaammmm
koyacaaammmmm
ezeceeemmmmm

ya eminim daha öncede adanalılardan ya da adanayı bilenlerden çok tepki gelmiştir ama okuyamadım geçmiş sayfaları
belki tekrar olacak ama
adanalılar böyle insanlar değil gerçekten
kimse markete şalvarla falan gitmiyor
her yerde allahın adamıyık falan die konuşan insanlar da yok
ben de adanalı değilim,sadece 1,5 senedir burada yaşıyoruz
büyük ön yargılarla geldim ama müthiş modern bir şehir ve gayet görmüş,kibar
bir halkı var
ama bu gerizekalılar yüzünden benim gibi daha önce görmemiş insanlar önyargılarında haklılar

Bence fatma hanım gayet hos davranıyoo hıc yoktan dedıkodu yapmadııııı dıger fatma hanımın arkasından

sarımsakların kabukları çok inceymiş soyulmuyomuş:roflol:daha önce hiç yaptı mı acaba beceriksiz kız..

et suyunu nasıl döktü yaa içim gitti...

Bu kiz cok aptal........şakkıdı

eğer bu yemek yapmayı biliyorsa bende usta aşçıyım.....cokacimcoookşakkıdı

hay allahım birde demezmi herşeyi eleştiriyorlar diye.kendisi ne yapıyorsa

ya bu kız çok beceriksiz yaaaaaaaaaaaaaa
çok yorulmuş hahahaha

Biri şu kızı durdursun-tatlicadiarzu-

Kompleks yumağı çok pohpohlamışlar seni yavrum...sengözlerimebaksanab

Adanalı alırım havanı....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yogurt çorbası karıştırılıyormuş kaynıyana kadar kızlar duydunuzmu biz bilmiyorduk:))))

annesini,halasını arıyor ya sormak için niye katılmış bu yarışmaya yaaaa uyuz oldumm

Yorumlarınıza aynen katılıyorum arkadaşlar..Ben hayatımda bu kadar komik yemek hazırlayan insan görmedim..kaydirigubbakcemile3

Sanki çok özel ve çok zor bir yemekmiş gibi yayla çorbasını tarif etmesine çok güldüm.kaydirigubbakcemile3.Tencereyi metak kaşıkla karıştırması,ben çok becerikliyim,akıllıyım deyip et suyunu lavobaya dökmesi.suphangleyi tabaklara bulamaç gibi sıyırması,yoğunlaşan çorbaya 1 bardak sıcak su ilave etmek için bile annesini aramak istemesi ne kadar becerikli (!) olduğunu gösterdi...-tatlicadiarzu-

Hani insanın kendine güvenmesi güzeldir de haddini ve sınırlarını bilmesi lazım değil mi...

Rezil etti kendini..Ailesinin onu fazla şımarttığını,büyük-küçük ,saygı ,hürmet kavramlarını iyi öğretemediklerini düşünüyorum....:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…