Yemekteyiz - Show Tv

ağzında yemek var ve car car car konuşuyor...
19 yaşındayım diyor neden girdin o zaman yarışmayada rezil ettin kendini lüzumsuz...

Ben bu kizi niye sevmedim allahim sen beni af et...

Konusuyordu konusuyordu simdi sira kendine gelince bir sey beceremedi..

aramizda 2 yas var hanimefendiyle ama ben pilavi asla öyle yapmadim..

hele hele yayla corbasini hic öyle yapmadim....

Bu yarismanin yurtdisindaki versiyonlarina baktiginizda,bizimki kadar elestiri,dedikodu,seneryo,abarti,bagirti,kargasa kesinlikle bulamazsiniz.
Niye bir isimizide dogru düzgün yapmiyoruz.Adam akilli bir program olmaz.Bu kadar agrasif olmak yarismanin formatina hic hos kacmiyor.

Aptal, gerizekali, gormemis, edepsiz kadina lutfen masadan kalk dedi:bbo:
saygisiz!

ağzında yemek var ve car car car konuşuyor...
19 yaşındayım diyor neden girdin o zaman yarışmayada rezil ettin kendini lüzumsuz...

Demi yaa..Neyine güvenip yarışmaya girdin ki..

Basit bir yayla çorbasını bile yapamadı...

Hem yayla çorbası hem de pilav yaptı...kaydirigubbakcemile3

40 yıldır mutfağa giren biri değilim diyor..

Tabi yaşı 19 daha ama eğer böyle bir yarışmaya girecekse 40 yıllık ahçı gibi kendine güvenmeli,beceri ve tecrube sahibi olmalı insan....Beyinsizliğin dik alası örneği...Mutfaktaki hallerine eşimle karnımızı tuta tuta güldük valla...:roflol:

annecimmm çok korktum yaaaaaaaaa ben...
terbiyesiz şey nasılda bağırıyor şapşal....

Utanmaz yaa..sen kimsin ki olmayan terbiyenle millete saygı öğretmeye kalkıyorsun..Ya çok sinirlendim..Yuh artık !!!

Bu kız ailesinin yüz karası bence...İnşallah böyle bir kızım olmaz !!!!

Ayy sEN su adama baksana nasılda sebil hanımın ustunu tutuyo gelde o ıkı tel kalmıs sacını yolmaa

Hiç utandığı bir zaman oldu mu ki ?-tatlicadiarzu-

Bunu su an muhtemelen ailesiyle izliyordur.. ailesi ne diyecek ya? nasil bir terbiye almis bu kiz? hepsi ondan yasca büyük, konusmalarina biraz dikkat etmeli.. ordaki insanlardan utanmiyorsan, yayinlandigi zaman izleyen annenden babandan utan...

onu yetiştiren anne babaya nedemeli
tek çocukgalibaaa
fatmanın yerinde olsam tükürdügümü yalamamm

sivri dilliler ya ablacim, ondan.. yemek memek bahane..
doğru walla, amaç yemek yapmak falan değil yani
maksat ortalık karışsın

ona
bnce.aılesı.az.bıle.yapmışsın.dıecek
çünkü.terbıyesı.bu
terbıyesızın:mymeka:

Utanmaz...bir az olsun terbiye almışsa özür dilemeyi bilmesi lazım..Ama onda bu bilinç olduğunu sanmam..Kendi ses tonunun farkında değil...Hele hele kendinden kaç yaş büyüklerle senli benli konuşan bir insandan ne terbiye ne de saygı beklenmez zaten...Ailesini kınıyorum böyle bir insan yetiştirdikleri için !!!
Hayatımın hiç bir döneminde büyüklerimle,evime gelen misafirlerle böyle davranmadım...Aileme ne kadar şükretsem az diye düşünmeye başladım...

Şimdi özür diledi ama bana hiç inandırıcı gelmedi..

Hikmet bey de ne saçma yorumlar yapıyor...Laf olsun torba torba dolsun galiba amaç..Boşa konuşuyor....:dilcikar:

bırde gençkız olcak
senı şuan tüm adana tüm türkiye izliyo
çok merak ettmm bunu kendısıne karı yapcak kişi çıkarmı die
bugün misafrini anasınn evınden kovan
yarın
kendı evınde oklavayla kovalarklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…