Yemekteyiz - Show Tv

sefil denen kız temizim teitizim mutfakta dedi...
tencereye koydugu etin üzerinde elini yıkadı ve bu suylada eti pişirdi.....
ay bunun pişirdgi hiç bişey yemem ıyyy.......

terbiyesiz şeyyyyyyyy.......
cidden hasta bu kızzz yaaa...gecenin sonunda göreceksiniz diyor çok korkmuşlardır .........

Allahın kokos adamı pisss seniii kadını gusel gıymıs gorunce tabı kendınceee ondann corbayı begendı yoksaa o z..nin corbası yenırmı ayy salcalı yayla dusunemıyorum böööö

arkadaşlar birde şu dikkatimi çekti
bunlar normal de 3 de başlayıp 6 da bitmiyormuydu
ymeği hazırlama faslı
daha hava apaydınlık baktımda
adanada saat 5 te hava kararıyor
bi anlam veremdim:S

Erken cekmısler demkkkııı yada bus efıl kas goz etmıs kameramanlaı ayrmıss ondan bole rahat davranıyooo puhahhahah

Bu Faruk beyde ara roportajlarda dem vuruyor, kizin yaninda laf konusamiyor aman Fatos ablasi gencligine verin diyor puahahahahah iyi korkutmus bu Sebil gozlerini :roflol::roflol:

Evli hatta karısnın ustunu bıle kendı beyenıyomusss hatta tursuyu bıle kendı basıyomuss karısı evde temıslıge el surmezmıss tanıtımlarda ole soluyoduu

selbimidir nedir? nil,ve leyladan sonra en uyuz üçüncü bayan
yarışmacı ünvanını alacak gibi.
yaptığı basit makyajını bile methediyor hey allahım.
tipik bir tuğba ekinci vakası...........

ya kızlar bu yarışma en azından bu bölümü bence cidden oyun....
cidden hava kararmamış,yapılan hareketler cidden oyun gibi..ben artık inanmıyorum

Bunu bulduklarına şükretsinler benden diyor..Sanki sokaktan aç insanları toplayıp lütufta bulunmuş gibi..Aptal ötesi ya...:roflol:

hikmet bey:
çiceği masaya getirebilirdi,şunu şöyle yapabilirdi
bunu böyle yapabilirdi bu yarışma hiç olmayabilirdi:))

ehe ehe he o benim
hala da fikrimi savunuyorum
bu arada uçmuş burası ya okumaya yetişemiyorum
ben izleyemedim bugün
2 kere elimi kestim, biri baya derin
bebiş uyanıp duruyor
ama çok şey kaçırmışım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…