Yemekteyiz - Show Tv

Yaa ben bu hikmete sanki daha gıcık oldum.klava: Adam sırf uyuzluk için gelmiş..Kendi konuşuyor konuşuyor. faruk neden konuşmuyor.konuş abicim diyerek öbür adamıda çirkefliğe zorluyor.Faruk bey garibimde ne yapsın sırf format diye bişeyler söylemeye çalışıyor sanırım..Off sıkıldım artık. hepsi bir uyuz ..Bu hafta gıcık bir hafta bide uzattıda uzattılar ...mirmirmirmir

gecenin içine etti şimdi de sürprizi varmıııış memnunmuşşş her şey dört dörtlükmüş :1shok:klava:

iki yüzlü yaaa içerde nasıl odada nasıl konuşuyor......
tutmayın benüüüüü kaydirigubbakcemile:mymeka:yolmaya geliyorum....

Hikmet bey da sanki bu anı bekliyormuş..

Amma kırıtıkmış....kaydirigubbakcemile3

8 yıldır folklore gitmiş hahaaaaa.. Bence bu kızda bişeylerin eksikliği var bir yerlerde bişeyleri başaramamış.Onun eksikliği ile sürekli kendini övüyo.. Yok dershaneye gidiyomuş yok ingilizce kursuna gidiyomuş.Bize ne ya.. Yaptığı makyajı bile kendi el becerim diyo.Yok başkasının olcaktı..Folklore gitmiş hali bu mu ya.. Hiç oynayamıyo bence.. Fatma bile ondan güzel oynuyo..

bu kızı yolmaya gelsem azrasılam yada megileracım beni misafir edermisiniz acaba....

cidden iyi bir terapiye ihtiyacı var acıdım bak şimdiiiiii............
ama hala yolmak istiyorum orası ayrı.....
rezil ettin ediceğiğn kadar ...............

Kendini daha fazla rezil etmek istemiyormuş....Farkında galiba rezil rüsva olduğunun.......kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…