Yemekteyiz - Show Tv

kesnlkle doğrusun
zaten bu 3 çapulcu(farukbey ve yaş olark büyük olan fatma hanım harıç)
uzaktan yakından adanayla alakaları yook
milyonların yaşadığı bı şehrı
bu 5 kişi temsil edemez

buarada geçmiş sayfalarda sennde adın geçiyor cnm
senin ve bnm bu yarşmaya sz katılsaydnz diyen olduhihoyyyt

bence birinciligi beyaz saçlı adam haketmişti onun menusüde çok agırdı......
gerçi şurası bi muammakı hacıyım düyor böyle yarışmalrda ne işin var milyonlar izliyo......

gerçi şurası bi muammakı hacıyım düyor böyle yarışmalrda ne işin var milyonlar izliyo......

Hacilikla yarismaya katilmanin ne alakasi var cozemedim ya neyse...fisfisfis

Gecenin sonunda gorursunuz siz diyor ya bu ne ukala, bu ne gorgusuz, bu ne edepsizlik!kötükedihüso

Tatlım, hacı olması yemek programına katılamayacağı anlamına gelmez ki...Efendice tavırlar sergiledikten sonra sakıncası yok bence...Ama buradaki insanların davranışlarını ve programın formatını daha önceden izlediği için biraz düşünse iyi olurdu...

Bu arada Hikmet bey kızı yaşındaki Sebilin elini öpüp alınına götürdü..Ne şaşkın adam yaaa:roflol:

Ooo siz bu sahneleri daha yeni mi goruyosunuz avrupa yayini biraz daha onde gidiyo..

abisnin düğününe almış burda da giymek naağğğğğsib olmuş :roflol: :roflol: :roflol:

Hacilikla yarismaya katilmanin ne alakasi var cozemedim ya neyse...fisfisfis

canım biraz daha eleştirilere evinde sert cvp verebilirdi
bardak kaldırıyo fln ortamları sevmiyor yüzünü döndü.. yoksa herkes katılabilr....

gerçi bardak olayı bana saçma geldi adamı gıcık etmeye yöneliktiii.....

Bu kizin elinden yengesi ne cekiyodur dusunsenize:roflol: dengesiz, patavatsiz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…