Yemekteyiz - Show Tv

ama fatmayada kızdım
ne barışıyoosun sen onla
hele ne kalkıp oynuyosun
o da yüzsüzmüş
bana öle dcek bırı
elıme geçmesın
parçalarım alimallahklava::mymeka:klava::mymeka:

Ben değil kalkıp oynamak o sofraya bir daha asla oturmazdım...inadım inattır..Terbiyesizliğe hiç prim vermem....:1closedeyes:

bunları.tek kelıme ile anlatmak gerekirse
faruk amca:hacı amcamız:1hug:
fatma(küçük):yüzsüz
selbi(zibil):çirkefin ta kendisi:mymeka:kötükedihüsoklava:
hikmetynak herif:uhm:delikafadulden:icecream:
fatma:asil bi bayanŞeniz

şu selbiye bir çift lafım var.
dilber hala dediyse doğrudur.benim popomada kaş burun ağız çizsem delikafaduldendelikafaduldenselbiden daha güzelim

Ben değil kalkıp oynamak o sofraya bir daha asla oturmazdım...inadım inattır..Terbiyesizliğe hiç prim vermem....:1closedeyes:

sofraya oturmak bı yana tatlısından ölsemde yemezdim inadım ınatt nasıl bi terbiyesizlik dir bu anlamadım gittiii
siniriinden yedi zaten gene büyüklük ettii ben onu yapamzdm
onca yarışmacı geçtii bu kızın eline kımse su dökemez tabiki saygısızlık ve kendini beyenme dalında CADIARZU

kızlar duydunuzmu adanada yapılan güzellik yarışmasında bu 1.olmuş bunun havası hele ondanmışşşş:roflol:
hangi zihniyet bunu 1.seçti acaba merak ediyorummdelikafadulden

kizlar dikkat ettinizmi bu selbi konusurken disleri vampir gibi ya :)

azı dişleri biraz uzun sadece evet benim de dikkatimi çekti...ama Allah iç güzelliği versin....kalbi de sıfatı kadar güzel olsun ama yok ya çok boş bir kız...yaşına veriyorum ama düzelmez gibi. ayrıca fatma küçük yüzsüzlük yapmadı bence....gerçekten ortam bozulmasın diye oturdu tekrar..yoksa kadın çok kötü oldu...ben de oturmazdım sanırım ama ne yapsın yani...? ayrıca oyuna kalkması için kız o kadar çok ısrar etti ki kalktı iki alkışladı. ama bu yarışmada kim neyi ne için yapıyor hiç bilinmiyor ki....çok değişikler...yok bizim sofra kültürümüzde bu...

kızlar duydunuzmu adanada yapılan güzellik yarışmasında bu 1.olmuş bunun havası hele ondanmışşşş:roflol:

Canim izninle bi düzeltme yapmak istiyorum adana 'da yapilan AMATÖR güzellik yarismasinda 1.olmus :roflol:

resimleride gördüysen anlamissindir zaten delikafadulden

yok cnm
adana değil alanyada 1.olmuş
allah bilir en adi bi oteln düzenledği
amatör bi yarışmadr
bu da hastalıklı ya zavallım
öyle avutuoo kendını birnciym bn güzlm die
ordakılerde anlamışdr
ondan1.yapmıştr
garip sevnsın die:roflol::roflol:

neyapalim reyting icin secilmis bir hatunlaelaelaelaelaeama herkesi deli etti kiz yarisma boyunca bosuna secmemisler.

bu kız rol icabı böyle davrandı yoksa gercek reel de böyleyse çok küstah çok kaba zekası düşük bir insan güzelik yarışmasındada nasıl birinci secildi anlamış deyilimkesin karpuz güzelidir o .

alisverise gittiginde yanina yardimci bir eleman aldi ya o kiz allah bilir icinden neler geciriyordur:):):)demistir senin gibi terbiyesize yardim edeceigime olseydim:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…