kücük fatma 3 puan verdi.. gözlüklü cok bilmis 5 verdi.. digerleride 4.. toplam 16 yani
ama fatmayada kızdım
ne barışıyoosun sen onla
hele ne kalkıp oynuyosun
o da yüzsüzmüş
bana öle dcek bırı
elıme geçmesın
parçalarım alimallahklava::mymeka: klava::mymeka:
kafasında kuş yuvası olup hiç susmayan .adamlaelaelaelaelae:roflol:
kücük fatma 3 puan verdi.. gözlüklü cok bilmis 5 verdi.. digerleride 4.. toplam 16 yani
ben fatmann yerinde olsam 1 verirdim saftirik kız masadan kovdu yaws yüzsüz şeyyy
Ben değil kalkıp oynamak o sofraya bir daha asla oturmazdım...inadım inattır..Terbiyesizliğe hiç prim vermem....:1closedeyes:
kizlar dikkat ettinizmi bu selbi konusurken disleri vampir gibi ya :)
kızlar duydunuzmu adanada yapılan güzellik yarışmasında bu 1.olmuş bunun havası hele ondanmışşşş:roflol:
hangi zihniyet bunu 1.seçti acaba merak ediyorummdelikafadulden
kızlar duydunuzmu adanada yapılan güzellik yarışmasında bu 1.olmuş bunun havası hele ondanmışşşş:roflol:
hangi zihniyet bunu 1.seçti acaba merak ediyorummdelikafadulden
azı dişleri biraz uzun sadece evet benim de dikkatimi çekti...ama Allah iç güzelliği versin....kalbi de sıfatı kadar güzel olsun ama yok ya çok boş bir kız...yaşına veriyorum ama düzelmez gibi. ayrıca fatma küçük yüzsüzlük yapmadı bence....gerçekten ortam bozulmasın diye oturdu tekrar..yoksa kadın çok kötü oldu...ben de oturmazdım sanırım ama ne yapsın yani...? ayrıca oyuna kalkması için kız o kadar çok ısrar etti ki kalktı iki alkışladı. ama bu yarışmada kim neyi ne için yapıyor hiç bilinmiyor ki....çok değişikler...yok bizim sofra kültürümüzde bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?