Yemekteyiz - Show Tv

şu selbiye bir çift lafım var.
dilber hala dediyse doğrudur.benim popomada kaş burun ağız çizsem delikafaduldendelikafaduldenselbiden daha güzelim

canım ben o lafı iki kere kullandım ama üstü kapalı g..... kaş göz çizsem ondan daha güzel olur

İçi dolu bir güven değil ki ama...

Küçük düşüyor....hihoyyyt

sende haklisin.ya o makyajini felan yapip ayna karsisina gectigindeki tavirlari felan diyor zaten kimseye takmiyorum herseyin en iyisini ben bilirim ben yaparim edasinda bir kiz.

Ben çok becerikliyim dedi..Ama basit bir yayla çorbasını bile annesine sordu..Çorba yoğunlaştı bir bardak sıcak su ilave edeyim mi diye..

Püre yaptı, robottan geçirmeyi akıl edemedi kaşıkla ezmek için debelendi...

Tencereleri metal kaşıkla karıştırdı...

Etleri süzerken et suyunu lavoboya döktü....

Hangi güven....?

Kendine güvense ne olur...Altımıza yapacaktık onu izlerken....:roflol:

bence onunki,cahil cesareti.türkiyenin önünde sergilediği davranışlar......
bu kadarmı haddini bilmez bir insanklava:

ben biraz genc ,biraz heyecanli biraz da cahil olmasina veriyorum bu davranislarini... sanmiyorum cevresinde boyle olsun, yoksa kim ceker ya bu kizi. şakkıdı

ben zaten böle bişey bekliyodumm , çok bilenler çok konuşanlarr çok eleştirenler böle çıkıyoo normal yaniii kaydirigubbakcemile

annesiyle halsını aradıya güldüm önceden yapılmış ölçüyle belli çorba koyulaşınca panik oldu ama çok güldüm ya bi yayla çorbası ardıönü ben sürekli yaparım bu kadar zorlancak ne varki

Yemişim onun kendine güvenini....Aptal bir sünepe resmen....delikafadulden

bu kiz ilerde evlenirse kaynanasiyla hic sorun yasamaznaniknanik kaynanasini yonetir bu cok cadoloz ya kafamçokkarıştı
aslinda boyle gelin lazim kotu kaynanalara:)::)sus pus etmeye selvi tam ideal gelin :):):)hehehe

birde,etleri tencereye doldurdu, musluğun altına koydu,bigüzel üstüne ellerini yıkadı,veeeee o suyu hiç dökmeden direk tencereyi ocağa koydu:mymeka:
sonra titizim titizim diye ortalarda dolaştı iğğğğğğrençklava:

ben çok güzelim o yüzden beni hep kıskanırlar,bakın şimdi yine kıskanacaklar.

kızlar aranızda kendisi yada yakını psikolog olan varsa bu vakanın adı ne idi ben hatırlayamadım .bunun bendeki tabiri hatunun egosu pörtlemiş kanımca.

ayy ölemi yaptıı ciddimisinn,,kafamçokkarıştı
benim izlemeye tahammülüm yoktu fazla bakamadımmmlaelaelaelaelae

yalnız arkadaşlar üzüldüğüm bir nokta var adana gibi bir metropolü bu şekilde temsil ediyorlar ya gerçekten yazık.kültür olarak oldukça modern ve gelişmiş bir şehir.

notben adanalı değilim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…