vampirella selbi kadar saygısız bir insan görmedim ya, insan biraz yaşını bilir, edepli olur.
yok cnm
adana değil alanyada 1.olmuş
allah bilir en adi bi oteln düzenledği
amatör bi yarışmadr
bu da hastalıklı ya zavallım
öyle avutuoo kendını birnciym bn güzlm die
ordakılerde anlamışdr
ondan1.yapmıştr
garip sevnsın die:roflol::roflol:
alisverise ne kadar verdi merak ettim gerci...
bu gece itibariyle insanı cinsiyetinden tiksindirecek kadar çirkin şahsiyetli birini daha gördük. bi nil vardı bi şeyda bi de sebil eklendi bunlara. Söylenecek çok şey var. ilk olarak anne ve babasını can-ı gönülden tebrik ediyorum vatana millete hayırlı olsun yetiştirdikleri evlat. ikincisi bu bikbikbik sebil adana sokaklarında gezerken kendisine kafa göz dalınma ihtimalinden hiç mi korkmuyor???*
üçüncüsü dünya güzeli deil galaksi güzeli seçilsen ne fayda be yavrum kapkara bi yüreğin var senin yaaaaaazııııııkkkkkkkkkkk
ayrıca fatoş hanımı da tebrik etmeli olgun ve hanımefendi tavrından dolayı.
kuşyuvası son ütücü hikmet ne biçim bi adamsın be sen." niye barıştırdın" diyo adama utanmadan saç başa girsinler ohhhhhhhh gelsin reytingler sanki show tv ortağı!!!!!
galiba o birinci olmuş hikmet.
öbür çakma sarışına da ifrit oldum. masanın "asaleti" bir kelime eder insan be. bi eleştirir utandırır bikbiki
aman asaleti bozulmasın
bugün bu yarışma kendinden tiksindirdi. trabzon var dimi sırada silahlar çekilmesin allah korusun
Evet ya...insanda biraz gurur olur..Asla bu yaşananlardan sonra bişey olmamış gibi davranamazdım ben...hele bide hiçbişey olmamış gibi kalkıp oynarlarya ona hayret ediyorumm
kizlar dikkat ettinizmi bu selbi konusurken disleri vampir gibi ya :)
evet yaa.. ben de sinir oldum.ne edepsiz kızmış..bu kadarını da beklemiyordum..güzelmişmiş...git önce o alltan üstten köpek dişlerini sonrada o kaba saba davranışlarını törpület :mymeka::dilcikar:
Evet ya...insanda biraz gurur olur..Asla bu yaşananlardan sonra bişey olmamış gibi davranamazdım ben...
Dişleri hakkındaki görüşlerimi daha evvel belirtmiştim...hihoyyyt
pardon canim gormemisim ya ama hakikaten o disler insani uzaklastiriyor birkere:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?