Yemekteyiz - Show Tv

demek yarışmada seçildiği için burnu kaf dağında birde türkiye güzeli falan seçilse nasıl havalı olur siz düşünün artık
amatör yarışmada bukadar havalanıyosa
gerisini düşünemiyorum

vampirella selbi kadar saygısız bir insan görmedim ya, insan biraz yaşını bilir, edepli olur.

aaaa sen cok yasa bu niki cok sevdim vampirella selbi kkkulubune uye olursa nikini bence vampirella selbi olsun cok yakisir hakkaten ama ya disleri konusunca gozukuyor ve vampir gibi duruyor ya .

:roflol::roflol::roflol::roflol: allah iyiligini versinn kız çok güldümm

alisverise ne kadar verdi merak ettim gerci...

vampirella selbimiz alisverise gittiginde boyu yetismiyormus ust tezgahlara yardim aldi baska bir elemandan . hayret guzellik kralicesini boyuda kisa -tatlicadiarzu-ben saniyordum uzun boylu poslular guzel secilir yanilmisimkafamçokkarıştı

olmayana fiziğini gösterip yağlı kapı arayan bir mahhalle karısından farksızdı ya
kim ne derse desin
terbiyesizin teki
bence kıyafeti ile sözleri tam oturdu ambiyansına
bir gece kıyafeti ne denli ucuz olur
ve yemek yarışmasında giyilir anlayamadım
ama yinede tuvalet giymesini beklerdim
o birdahaki sefer inşallah

bir kez daha gördük ki gurur,kibir,hava,tafra v.s insana kaybettiriyor.bu hafta da geçen haftalar gibi oluyor.niko gibi bu kızında sonu.yazık çok yazık bunlara.

arkadas evin icinde botla yemek mi yapilir ya nasil rahat ediyor oyle....

basini baglamis kil dokulmemesi icin ama yari bagli yari kapali bence hic baglamasaydi arkadaki at kuyrugundanda dokulur .....

Dün akşam Fatma hanım pirinç pilavı yaparken yağın üzerine tuz attı ya biz ona çok şaşırmıştık.Bugün Selbi de aynı şekilde pişirince demek ki Adanalılar pilavı bu şekilde yapıyor dedik.Bir de etin üzerinde ellerini yıkayıp o suyuyla pişirdi ya etleri annem şok oldu(O kızın kendisi zaten tam şokluk ama neyse...)

Ay bu selbiyi kimse oğluna almaz ki evde kalcak haberi yok tam bir süpürgesiz cadı bukaydirigubbakcemile3
Kadını resmen masadan kovdu, o kadar tartışma oldu sonra şıkır şıkır oynadılar..
Gözümün önüne Avrupa yakasındaki yemekteyiz bölümü geldi...:roflol:
Hikmet beyde bugün çok durulmuştu tabir caizse süt dökmüş kedi gibiydi..
Selbini hışımındanmı korktu yoksa yarının telaşımı sardı bilinmez.:jeyyar:

bu gece itibariyle insanı cinsiyetinden tiksindirecek kadar çirkin şahsiyetli birini daha gördük. bi nil vardı bi şeyda bi de sebil eklendi bunlara. Söylenecek çok şey var. ilk olarak anne ve babasını can-ı gönülden tebrik ediyorum vatana millete hayırlı olsun yetiştirdikleri evlat. ikincisi bu bikbikbik sebil adana sokaklarında gezerken kendisine kafa göz dalınma ihtimalinden hiç mi korkmuyor???*
üçüncüsü dünya güzeli deil galaksi güzeli seçilsen ne fayda be yavrum kapkara bi yüreğin var senin yaaaaaazııııııkkkkkkkkkkk
ayrıca fatoş hanımı da tebrik etmeli olgun ve hanımefendi tavrından dolayı.
kuşyuvası son ütücü hikmet ne biçim bi adamsın be sen." niye barıştırdın" diyo adama utanmadan saç başa girsinler ohhhhhhhh gelsin reytingler sanki show tv ortağı!!!!!
galiba o birinci olmuş hikmet.
öbür çakma sarışına da ifrit oldum. masanın "asaleti" bir kelime eder insan be. bi eleştirir utandırır bikbiki
aman asaleti bozulmasın
bugün bu yarışma kendinden tiksindirdi. trabzon var dimi sırada silahlar çekilmesin allah korusun

uyyyyyy trabzon ha:teytey:topraigina kurban oldugum karadeniz:dance:aman bizleri utandiracak yarismacilar secmezler insallah:Saruboceq::lepi:

hele bide hiçbişey olmamış gibi kalkıp oynarlarya ona hayret ediyorumm
Evet ya...insanda biraz gurur olur..Asla bu yaşananlardan sonra bişey olmamış gibi davranamazdım ben...
kizlar dikkat ettinizmi bu selbi konusurken disleri vampir gibi ya :)

evet yaa.. ben de sinir oldum.ne edepsiz kızmış..bu kadarını da beklemiyordum..güzelmişmiş...git önce o alltan üstten köpek dişlerini sonrada o kaba saba davranışlarını törpület :mymeka::dilcikar:

Dişleri hakkındaki görüşlerimi daha evvel belirtmiştim...hihoyyyt

sanki bana baloya gidiyor giymiş gece kıyafetini hiç yakışmamış cadıya

ya anlamıyorum bu böyle yapıyor acaba tanıdıklarına ne bilem cevresine rezil oluyordurlar aa bu böyleymiş diye aman zaten reziller evt adanayı çokgüzel tanıtılar işte rezil ede ede işte ne beklenirki

Evet ya...insanda biraz gurur olur..Asla bu yaşananlardan sonra bişey olmamış gibi davranamazdım ben...

Dişleri hakkındaki görüşlerimi daha evvel belirtmiştim...hihoyyyt

pardon canim gormemisim ya ama hakikaten o disler insani uzaklastiriyor birkere:roflol:

pardon canim gormemisim ya ama hakikaten o disler insani uzaklastiriyor birkere:roflol:

Elbette kimsenin fiziki görüntüsü ile dalga geçilmez..Ama hem böyle saygısız,kaba ve görgüsüz davranışları olup hem de kendini dev aynasında görünce biz de ister istemez kusurlarını görüveriyoruz...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…