İyi de bu daha 19 unda bir ergen kişi...Ne hayat tecrubesi var ki çok bilecek..Ancak edepsizlikle üstün gelmeye çalışan bir zavallı kişilik .....:dilcikar:ben zaten böle bişey bekliyodumm , çok bilenler çok konuşanlarr çok eleştirenler böle çıkıyoo normal yaniii kaydirigubbakcemile
Ben yayla çorbasını çok kolay olduğu için ve çok yorgun olduğum zamanlarda pratik diye yapıyorum bee..kaydirigubbakcemile3annesiyle halsını aradıya güldüm önceden yapılmış ölçüyle belli çorba koyulaşınca panik oldu ama çok güldüm ya bi yayla çorbası ardıönü ben sürekli yaparım bu kadar zorlancak ne varki
Hiç sanmam canım...Onun hakkından öyle bir gelirler ki..Ne oldum değil ne olacağım demeli insan...19 yaşının ben bilirimciliği,dünyaları ben yarattım paranoyasını yaşıyor ama bir işe girsin bir ünv ortamına girsinm onun burnunu güzel sürterler....Tabi kendisi show tv nin yarattığı bir karakteri oynuyorsa bilemeyeceğim...kaydirigubbakcemilebu kiz ilerde evlenirse kaynanasiyla hic sorun yasamaznaniknanik kaynanasini yonetir bu cok cadoloz ya kafamçokkarıştı
aslinda boyle gelin lazim kotu kaynanalara:)::)sus pus etmeye selvi tam ideal gelin :):):)hehehe
ayy ölemi yaptıı ciddimisinn,,kafamçokkarıştı
benim izlemeye tahammülüm yoktu fazla bakamadımmmlaelaelaelaelae
bu hafta eşimin işleri yuzunden gıremedım ama ızledım
sınırle ızledım
selvı hanım ve bay gözlük
sizden nefdret ettım resmen
nefret
one ya bo soyledıgnız ötekını tutmuyo bu ne :mymeka:
bay gözlük seni de görecez
bırıncılıge yakıstırdıgım 2 fatma var hangısı olursa artık
digerlerti fos :mymeka:
selvı hayatımdfa gordugum en terbıyesız
en saYGISIZedep adabaı bılmeyen
kamarayı gorunce meşhur olucam sanan bı aptal:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:varyaaa tvden içeri girebilseydim o kızın boğazına dalacaktım. ben hayatımda böyle bi değişik insan görmedim tanımadım. çok saygısız, çok kendini beğenmiş yareeeebbim. gitmiş bi tatil köyünde eğlence olsun diye düzenlenen yarışmada yanlışlıkla 1. olmuş diye gerçekten kendini güzel sanıyo. biraz güzel olabilir ama hal ve hareketleriyle onuda yokediyo. bu kızı alacak olanaın vay halie gerçi bu yarışmadan sonra görenler almaz onu artık:))))
bu arada favorim Faruk bey.ama yazılanlara göre hikmet kazanıyomuş üzüldümCADIARZU
bu arada favorim Faruk bey.ama yazılanlara göre hikmet kazanıyomuş üzüldümCADIARZU
misafirlerden biri sebi biride hikmetmişnaniknaniknaniknanik:roflol:
canım ben o lafı iki kere kullandım ama üstü kapalı g..... kaş göz çizsem ondan daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?