Yemekteyiz - Show Tv

Doğru bir açıklama yapmış bence Okan Bayülgen....

a.s a.s a.s a.s

Allahım iyiki böyle dansöz gibi kıvıran bir kocam yok...Çok şükür...:Saruboceq:

bizim evimizde asla pişmedi o yemek pişemezde ama ben iki üç sefer denedim beyenmedim delikafaduldendelikafadulden
kız nasıl çelişkili konuşuyor ya hem evde pişmedi pişemez diyo hemde denedim sevmedim diyor aynı çiçek olayı gibi pinokyo sebi:roflol:

ınanmıyorum yaa suprız olarak bu gecede pıyanıst santor gelıyormus:roflol:

o kız baştan sona çelişki zaten cnmkötükedihüso

adanalı arkadaşlarım yaa birşey dikkatimi çektide...adana çok mu sıcak şua an..yani kısa kollu gezilebilir durumdamı

bence hikmet bey selbiden daha itici,adamla kadın arası çözemediğim tuhaf biri,midem kalkıyor adamı görünce kaydirigubbakcemile3

fatma hanımı çok taktir ettim hayvan sevgisinden dolayı,bu arada emin misiniz hikmet in birinci olacağına .
bence fatma hanım birinci olucak
ayrıca masaya tavşan getirdiği zaman selbi cadolozuyla şişko fatoşun buna anlam vermemesini anlamadım,sorun abka sen ,bunun konusu bile yapılmaz bence ,
sanki aslan getirdi sofraya
öle değil mi ama yaa

kesinlikle katılıyorum canım....

adanalı arkadaşlarım yaa birşey dikkatimi çektide...adana çok mu sıcak şua an..yani kısa kollu gezilebilir durumdamı

bende ona takıldım..CADIARZU
en fazla 2 hafta once cekılmıstır o bolumler ..
tas catlasa 3 hafta..benneyaptımki
Fatma Hanım masallah sırtı acık kolsuz rahatca doolanıyordu..sengözlerimebaksanab
ben olsam tıtrerdım..delikafadulden

evet canım yaa bende şaşrdım yaz günü gibi resmen...
selbi cadalozunda iken daha soğuk görünüyordu adana ...ilginç bir durum valla

yok kızlar ya, tamam iç anadoluya falan göre ılık ama öyle giyinecek kadarda sıcak yok. ben adana diil ama mersindeyim dışarı çıkarken mantosuz veya montsuz çıkılmıyo. sırf tv ye çıkıcaz diye öyle giyiyorlar.

tv ye cıkıcam dıye o sogukta yarı cıplak dolanmazdım acıkcası..benneyaptımki
hem elımde olmadan tuylerım dıkelır tıtrerdım bendelikafadulden
:roflol:

arasan tarasan bu kadar psikolojisi bozuk insanları bi araya toplayamassın show tv'yi tebrik ediyorum.bir de fatma hanımı..böyle insanların arasında kendine hakim olabildiği için [/B]

arkadaşlar yanlış mı duydum fatma hnm sarışın ve zaaaaaaaaaağrif olduğum için istanbullu sanıyorlar beni mi dedi az önce!!!??? :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…