Programdaki yarışmacıların bir çok söylemi, medyada da yer alarak tepki toplamıştı. 'Damak tadıma uymuyor' sözcüğünü sık kullanan yarışmacılara Okan Bayülgen'in de bir itirazı vardı: "Bu 'Yemekteyiz' programından akan, geçen kötü şeylerden birisi de 'Benim damak tadıma uygun değil'! Karides yiyorsun, Allah Allah yani! Tamam da sen karidesi sevmiyorsun diye, ya da tanımadığı bir yemek 'Ben beğenmedim' diyor. Ama bilmiyorsun! O senin görgüsüzlüğün ve kültürsüzlüğün dolayısıyla olan bir şey!"
işte buna şapka çıkarırım. doğru teşhis......
Doğru bir açıklama yapmış bence Okan Bayülgen....
bizim evimizde asla pişmedi o yemek pişemezde ama ben iki üç sefer denedim beyenmedim delikafaduldendelikafadulden
kız nasıl çelişkili konuşuyor ya hem evde pişmedi pişemez diyo hemde denedim sevmedim diyor aynı çiçek olayı gibi pinokyo sebi:roflol:
Allahım iyiki böyle dansöz gibi kıvıran bir kocam yok...Çok şükür...:Saruboceq:
fatma hanımı çok taktir ettim hayvan sevgisinden dolayı,bu arada emin misiniz hikmet in birinci olacağına .
bence fatma hanım birinci olucak
ayrıca masaya tavşan getirdiği zaman selbi cadolozuyla şişko fatoşun buna anlam vermemesini anlamadım,sorun abka sen ,bunun konusu bile yapılmaz bence ,
sanki aslan getirdi sofraya
öle değil mi ama yaa
adanalı arkadaşlarım yaa birşey dikkatimi çektide...adana çok mu sıcak şua an..yani kısa kollu gezilebilir durumdamı
yok kızlar ya, tamam iç anadoluya falan göre ılık ama öyle giyinecek kadarda sıcak yok. ben adana diil ama mersindeyim dışarı çıkarken mantosuz veya montsuz çıkılmıyo. sırf tv ye çıkıcaz diye öyle giyiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?