Yemekteyiz - Show Tv

adana fıyasko değlıdı
seçilenler fyaskoydu
önemle belırteyım.bn
trabzonda da bu tip insanlar varmı vardır elbet
onları seçseler dı
trabzonda mı fiyasko olmuş olacaktı yni

aynen öle canımm

adana fiyasko derken onu demek istemiştir çünkü o kişiler adanayı temsil ettiler ne yazıkkı

trabzonda öle olmas inş die umuyorum ama burdada öle insanlar vardır elbet her yerde varr

:roflol::roflol:
vallaha doğru söyledin .:roflol:
birbirlerini yerkende kibar yeseler bari yam yam gibi yiyip eleştiriyorlar.
yarışma artık yemek yarışmasından çıktı insan küçümseme yarışmasına döndükaydirigubbakcemile3

yemeklerinden çok bir birlerini eleştirmeye başladılardelikafadulden

kızlar, bu insanların bu kadar eleştirmesini biraz da programı yapanlar istiyolar gibi geliyo bana. reyting istiyolar tabi, önceden uyarıyolardır eleştirin diye, özellikle de o kamera önünde konuşmalarında. tabi yarışmacılar da çirkef sadece programcılar dediği için yapmıyolar. onları da çirkef oldukları için seçmşiler zaten.

Adana daki yarışmacılara sinir oldum hatta çok az izledim dayanamadım o sebile,hikmete falan.Allahım bütün gıcık insanları nerden toplayıp getiriyorlar anlamıyorum.İnsan bi 10 milyara kendini bu hale düşürebilir mi?

ben bu hafta baştan sona pek izledim..açıkcası çok sıkıldım..biraz alışverişe biraz yemek yapmalarına baktım o kadar..
selbi kızımızın zekice sözleri dikkatimi çekti:))
1) hikmet beyle konuşurken , hikmet beye çok samimi olduğunu söylüyor ve eee ben sizi böyle kabul ettim diyor........hadi yaaaaaaaa.))
2) ben yağlı yemekleri sevmem ,yemem dedi.....faruk bey içli köfte getirdi, abiii baksana nasılda yağı akıyor dediiiiiiiii ağzının yağı ay özür dilerim ağzının suyu akarak.)) ilginç
3) fatma hanım çiçek getirdi diye demediğini bırakmadı...vay neden çiçek getirmiş te ,çiçek getiren yalakacıymış ta..........kendisi hikmet beye gelirken koca bir buketle geldi....ekranda geçmişte söylediği sözler de gösterilince öldüm gülmekten.))
ya insan yalan söylerde kendini de bu kadar belli edermi yaaaaaaaaaaaaa.....
bu kızın zekasından şüphem var

Off ya sonunda bu hafta kapandı. Doğru düzgün izlemedim.. o kız çok sinirlerimi bozdu.. Kızı görünce kan beynime zıplıyordu.. Hele o adam o ne gözyaşı o ne takla.. Millet deliye hasret biz akıllıya..

kızlar bu hafta istanbullular var değil mi.bir daha kı hafta trabzonnn var sanırsam yanılıyor muyum.
amanın bu haftayı anlattık ya ne biçim insanlardııı...birtek faruk bey ve fatoş hanım hoşuma gitti.diğerleri boş bomboşşş....
buarada hikmet bey ne güsel taklada atarmışşşşş

facebookta fatma tartışma konusu yaratmış ama nedir bilmiyorum ben...şimdide diyor ki biri hesabıma girmiş o tartışma konusu yaratmış..haberim yok.....

eminim trabzonuda mahvederler bu proğramda ilginç insanları seçiyor emininm yine rezil kisiler seçilir insallah öle olmaz ... trabzon insanı sıcak insandır ve birazcık sinirlidir:))) trabzon kadınlarını beğenirim ins hepsi kadın olurrr insallah...

yenı bolum fragmanını ızledım..
bunlar Adanalıları bıle aratacak kanısındayım..:1closedeyes:
fazla atraksıyonlu bır hafta daha ..gamyoncuiremsu
bundan emın olun..sengözlerimebaksanab

:uhm::uhm::uhm:
Aynı yazıyı face te okudum.:1shok:
O yazının sahibi sizmisiniz acaba,yoksa alıntı mı ?
:uhm:

ya kızlar ne sıkıcıydı bu hafta adananın adınıda kötüledi bunlar bence of çok sıkıcıydı hemde o adam hak etmemişti bence hacı kazanda daha iyiydi umarım seviyesini bukadar düşüren kişileri seçmezler ya çok severek izliyodum gına getiriler adanalılar

canım oynuyorlar bide şey dikkatimi çekti faruk beyle selbinin yakınlıgı hiç farketmedinizmi?çiçek getirmek yalakalık diyor kendi hikmetede getirdi fatmayada yalancı pinokyo

adanalı arkidişlerrrrrrrrrrrr....faruk bey bıcıbıcı yapacam demişti ama yapamadı
bıcıbıcı nedir?nasıl yapılır?içinde ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…