adana fıyasko değlıdı
seçilenler fyaskoydu
önemle belırteyım.bn
trabzonda da bu tip insanlar varmı vardır elbet
onları seçseler dı
trabzonda mı fiyasko olmuş olacaktı yni
Bunlar çatalın ucuyla bir lokma alıp bin laf ediyolar. Bir yiyişleri var sanki zehir tadıyolar.
Maşallah kimse kimseye yetişemiyo eleştiride.
Akşam hayretler içinde izledim.
Format belli yarışmacılara yemekleri değil birbirinizi yiyin demişler.
ben bu hafta baştan sona pek izledim..açıkcası çok sıkıldım..biraz alışverişe biraz yemek yapmalarına baktım o kadar..
selbi kızımızın zekice sözleri dikkatimi çekti:))
1) hikmet beyle konuşurken , hikmet beye çok samimi olduğunu söylüyor ve eee ben sizi böyle kabul ettim diyor........hadi yaaaaaaaa.))
2) ben yağlı yemekleri sevmem ,yemem dedi.....faruk bey içli köfte getirdi, abiii baksana nasılda yağı akıyor dediiiiiiiii ağzının yağı ay özür dilerim ağzının suyu akarak.)) ilginç
3) fatma hanım çiçek getirdi diye demediğini bırakmadı...vay neden çiçek getirmiş te ,çiçek getiren yalakacıymış ta..........kendisi hikmet beye gelirken koca bir buketle geldi....ekranda geçmişte söylediği sözler de gösterilince öldüm gülmekten.))
ya insan yalan söylerde kendini de bu kadar belli edermi yaaaaaaaaaaaaa.....
bu kızın zekasından şüphem var
ınanmıyorum ya bence dıger hacı olan ısmını hatırlayamıycam o kazanmalıydı
ben bu hafta baştan sona pek izledim..açıkcası çok sıkıldım..biraz alışverişe biraz yemek yapmalarına baktım o kadar..
selbi kızımızın zekice sözleri dikkatimi çekti:))
1) hikmet beyle konuşurken , hikmet beye çok samimi olduğunu söylüyor ve eee ben sizi böyle kabul ettim diyor........hadi yaaaaaaaa.))
2) ben yağlı yemekleri sevmem ,yemem dedi.....faruk bey içli köfte getirdi, abiii baksana nasılda yağı akıyor dediiiiiiiii ağzının yağı ay özür dilerim ağzının suyu akarak.)) ilginç
3) fatma hanım çiçek getirdi diye demediğini bırakmadı...vay neden çiçek getirmiş te ,çiçek getiren yalakacıymış ta..........kendisi hikmet beye gelirken koca bir buketle geldi....ekranda geçmişte söylediği sözler de gösterilince öldüm gülmekten.))
ya insan yalan söylerde kendini de bu kadar belli edermi yaaaaaaaaaaaaa.....
bu kızın zekasından şüphem var
:uhm::uhm::uhm:
Aynı yazıyı face te okudum.:1shok:
O yazının sahibi sizmisiniz acaba,yoksa alıntı mı ?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?