Yemekteyiz - Show Tv

kadının evi beyaz herşeyi beyaz donu bile beyaz ya yuhhh :roflol::roflol:

yorumlara bayıldım güle güle bi hal oldum:roflol: ya kazen abi tamir ettiriver şu teşekkür butonunu lütfen :Saruboceq: gelecek haftayı iple çekiyorum çok eğlenceli bi ekip. sıcak karadeniz insanı ...kaydirigubbakcemile3

yavruş sende tesekkur edemiosan rep ver ..
biz öle yapıorus..
:lepi:

ayakkabılarla gırerlerse söylenırm dıyor en azından ev ayakkaıbsı koysaya okadr konuscagına

ya o kadın ney öyle oynaması ayyy kendini izleyince napacak acaba çok fena gözüküyo yanlız gecenhafta ve buhaftaki yarışmacıların hepsi birbirinden beter one ya herşeye bir kusur herkez kendini begeniyo buakşamki bayanda tutturmuş bir galoş diye herkez bir hava yani nediyecegimi bilemiyorum bunlara

ay ben katılsam hepsınden guzel yaprım ben yemkelrımıze sunumuda hepsı oynuyor sadece

ben gelecek haftayı bekliyorum bence tırabzon çok güzel olacak karadeniz insanı sıcak kanlıdır ama onlarda yarışmaya kaptırırlarmı kendilerini bilemem nede olsa yarışmaya katılan domates güzelide olsa kendini kraliçe sanıyo bakalım görecez ama bunlardan iyi olacagını umuyorum izlerken çok eglenicez bence

hah bu haftanın gıcığıda bu kokoş işte....
her hafta bi tane çıkıyor işte....
o yaptığı salatada nedir öyle parçalayıp koyuvermiş tabağa...

kızlar evi güzel hatunun beeeee....
bembeyaz bi salon duvarlardaki taşlar falan salonunu pek bi beğendim...
ama salonunu beğendim funda hanımı deeel :)

bence de haftaya eğlenebilcez..bu haftakiler foss çıktı hepsi uyuz! İlter de yazık kaynıo aralarında

buugünkü kadınrdaa ne o öylee yaa
acaipp komplekslii
ama evide gelin gibi
allah çikin şansı versinn derimm hep şakkıdı

ya evi güzel olsa neolur hareketlerinden kaybediyolar bence çoğunun evi güzel ama görmemiş gibi saldırıyolar alışveriş yaparken hala doymamışlar

acabaa bunların arasında kk yı bilenn varmıdırki
bak bigün aranızda
katılann olursa o veya başka bir yarışmaya ilan etsin la tamammıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…