canım nasıl öğretsek yaff :)
bende isterim çok öğretmek ama nasıl ancak videoları izleyerek öğrenirsin şeker hareketler hep doğaçlama o müziği duyduğumuzca içimizden gelen haretler :dance::dance:
hııım müziği duyunca deliricez yani anladım videoları izlerim artık =)))
Allah ım şu fundanın rüküşlüğüne hasta oldum kadın nasıl çıkmış alışverişe,evide güzel arabasıda son model valla şu insanların para hırsına hayret ediyorum o 10 bin lira onun makyajına yetmez bee
Göğüs show başladıııııııııııııı.
kameranlarda görmediyse görsün diye açmışta açmışşşşşşşşşş yani.
Neyseki önlüğü taktı :roflol:
dıttdıtttdırırırttt dıırrıırrrrrrr hoptek hoptek oynayalım bi oya bi buyana sallayalımm golbastıyla uşaklar hep beraber coşalımmmmmmmmmmm dıtdıtttttdıtttt:dance::dance::dance::dance:
arafilli farozluuu trabzonn golbastisiii trabzon golbastisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dıstak dıstakkkkk hobaaaaakaydirigubbakcemile2
dıttdıtttdırırırttt dıırrıırrrrrrr hoptek hoptek oynayalım bi oya bi buyana sallayalımm golbastıyla uşaklar hep beraber coşalımmmmmmmmmmm dıtdıtttttdıtttt:dance::dance::dance::dance:
arafilli farozluuu trabzonn golbastisiii trabzon golbastisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dıstak dıstakkkkk hobaaaaakaydirigubbakcemile2
lanerden isliyon güllü yawww dellendirme beniii
ha uşuklar ha:dance::dance::dance::dance:-tatlicadiarzu-
koca meme avatarlı karakuzu çokmu sefdin anam kolbastıyııhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
müziği duyunca kıızm beren yerinde 1 dk bile durmuyorr..:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?