Yemekteyiz - Show Tv

gıcık olduklarım oldu....
İnsanlar kendilerini kamera karşsında olduğundan daha farklı göstermeye çalışıyor....
Ev sahibi çok suratsızdı....
o şiman kadın kendini çok bilmiş yapıo...
Kapıcı, kapıcı olmasaydı kim bilir nasıl davranırdı anambaşka bir şey demiyorum.
o kokoş kadın çok yapmacık kendini göstermeye çıkmış ama güzel bi bayan deil..
Şimdilik uzun saçlı adam iyi gibi görünüyor.

sana aynen katılıyorum canım.. aynı düşünceleri paylaşmışızz..gamyoncuiremsu

funda nın evide peri masallarındaki gibii rüya evv misali..Funda da öle bi giyinmişşkii çakma peri edasıyla karşılayacak misafirleri..yapay bebek bööğğ:bbo:

saltuk hanımın saçlarını tokayla toplamak istedim izlerken baygınlık geldi.o çirkin ama kendiniçok güzel sanan funda neler yapıcak merak ediyorum.şişman olan da hiçbirşey yemeden nasıl kilo almış anlamadım?İlter bey iyi görünüyor.Blok görevlisi!! bişey demiyorum......

trabzonlu kardeşlerriim arkadaşlarııımmm =))) bana öğretin kolbastı çok öğrenmek istiyorum =))))))

bu arada ben şuan izlemiyorum eşim geldiğinden tekrarını izliyoruz beraber ..oda pek meraklı =))))))

üff fundaaa......ya çok basit bi kadın yaa bakımlılıkla alakası yokk hiç doğallık yok kadındabenneyaptımki

canım nasıl öğretsek yaff :)

bende isterim çok öğretmek ama nasıl ancak videoları izleyerek öğrenirsin şeker hareketler hep doğaçlama o müziği duyduğumuzca içimizden gelen haretler :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…