Yemekteyiz - Show Tv

Ben pek izlemiyorum programı arada bakıyorum...
Dünde Funda nın evi için izledim biraz ve reklamlarda Trabzon'luları gördüm ...
Ay ne kadar tatlılar ya, şivelerine bayıldım.Horon , hoptek ayrı bir güzel ya .. :lepi:
Umarım Adana gibi olmaz

o kadın resmen evını ve kendını gostermek ıcın yarısmaya katılmıss..
anamm hıc yemek bılmeyen ben bıle yaparım yaptıklarınıı...
bıde dıyoyaa elımden camasır suyu dusmez bende ınandım bellıkı o evde bı yardımcı varr senmı temızlık yapıcann delikafadulden

ya bu programlarında taklitleri türedi foxta ve stardada benzer yarışmalar başladı reyting ugruna herkez aynı şeyi yapmaya başladı suyunu çıkardılar valla

kızlar dündü bayan kaç puan aldı geçmişede bakıyorum ama göremedim çok mesaj var.
o nasıl bi iddalı evdi ya her taraf beyazdı :)))

Bu haftaki yarışmanın en komplekslisi şişman olan kadın...Tam bir mahalle karısı edalarında...:dilcikar: Onu beğenmedim bunu beğenmedim..Onu kim beğensin...:mymeka:

Bakalım o ne yapıcak...delikafadulden

Arkadaslar, sanirim yarismaya katilanlardan biraz kapris yapilmasi isteniyordur diye düsünüyorum, aksi halde 3-5 defa seyrettigim programlara göre hic biri de cekilir insalar degillerdi.
Sahsen benim evime öyle misafirim gelse, tabagi kafasina gecirmesem de, o misafiri kaile almazdim sanirim :1closedeyes:

ya bu arada ben bu funda´yi ayni Lerzan Mutlu ´ya benzettim...
Onun esmeri gibi geldi bana..
Konusmasi, mimikleri, dudaklari disleri filan :))))))))

Ben artıkım bakmıyorum
-----------ancak mutvak bölumlerine bakıyorum
nasıl diyeee

bende fazla bakmıyorum artık tadı tuzu kalmadı
reyting için saçma sapan tipleri çıkartıp yemek yaptırıyorlar
sırf eleştiri yapmak için saçma sapan eleştiriyorlar günah valla senin yediğin nimet
yakında reytingler düşer bence

reklamlarda izledim birinin evinde gene müzikli eğlence var ve o şişman olan bayan bir oynuyor bir oynuyor gözlerim açık kaldı
ay çok kötü bir görüntü şok oldum resmen

şimdi gördüm pilava tuzu doldurdu funda ama tuzsuz demişlerdi yanlış hatırlamıyorum demi

ayy sımdıkk ızlıyom tabı tvden az gerıde ayy şişko gacı ne etcek cok merak edıyom hıcbısey beğenmıyo
evıde cok guzel fundanın ya

slm kızlar gecen hadtaki bölümü kacırdım
bu bçölümdeki funda hanımın evi cok şık ya bayıldım bembeyaz evi ama yemekler vasata benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…