Yemekteyiz - Show Tv

kizlar simdi funda hanimin altina ne giydigini gördüm... cizmelerini begenmedim... üstü güzel sade...

ama önemli olan bu degil zaten...

bence sebahat hanim dün kendi evindeyken bir baskaydi....cok nazik idi, sevimli idi...
simdi yine eski haline döndü....

Bu arada kim kazandı arkadaşlar ben ilterin kazanmasını istedim hep çok sempatik bi adamdı bence ve en iyisi oydu bana göre.
Eğer mami kazandıysa off sinir olurum hee :)Bence oynamadan yarışan ilterdi diye düşünüyorum.

maminin kazanmasına sevindim bari bir ihtiyacı olan aldı parayı digerlerinin makyaj malzemesi parası 10 milyardır zaten hiç yoktan işe yarar para ben heyecanla trabzonu bekliyorum çok eglenceli olacak bence

ReMaMi kazandi ahahaha, haketmedi ama ihtiyaclarindan oturu kazanmasina sevindim...:hooray:
En cokta Saltuk !gurme! :roflol: gurme Saltuk un kazanmadigina sevindim yesinler senin gurmeligini cakma gurme hahahah:roflol: restauranti varmis hanfendinin restaurant gormesekte 4 masali lokantaya restaurant desek neysem...

kizlar asil beb fundanin topuzunu topuz tokasini ve bluzunu begendim yazin yegenimin sunneti var kesin bu saci yaptircam ......................simdi gelsin trabzon

sanki bu yarışma eskiden daha güzeldi ya
ya bir de şu dikkatimi çekti insanlar önce evlerine güvenip yarışmaya katılıyor muhammerin yaptığı
baya bir kendine güven olayı bu konuda onu kutluyorum çünkü kaç haftadır zenginler yarışmada hep...

bir de muhammer efendi yumuşak değil ama sanki kibar görünmek için o hareketleri yapıyormuş gibi
geldi bana sonuçta daha önce girmediği ortamlara giriyor görmediği kuralları görüyor bu da benim fikrim...
ve de muhammerin hareketleri yorumları konuşması hoşuma gitmesede ihtiyaç yüzünden paranın ona
gitmesine sevindim çünkü 10 miyar özellikle ilter ve funda için hiç birşey ifade etmezdi öbürüde zaten
ekstradana raba almaya bu parayı istiyordu (tombiş yani). ama ilter iyi niyetliyd ve zaten muhemmer
alsın diye kimsenin vermediği puanı muhammere verdi 7 puan. ilterin insancıl yönüde diğerlerine göre daha kuvvetliydi sanki yemek oayını bir kenara bırakırsak...

bence önümüzdeki hafta trabzonluların katılacağı yarışmada çok eğleneceğiz,gelmiş geçmiş en güzel yemekteyiz yarışması olacak bence,zaten karadeniz insanı neşelidir

trabzonun tanıtımları bile süperrr:lepi:
bu hafta süper geççek inşallahhh çok eğlenicezzzkaydirigubbakcemile2

ilter bey çok samimi birisi
çok emek verdi ayrıca bence en güzel masa ilter beyindi
gereksiz şeyler yoktu ben sevmiyorum masada çiçek böcek taş kuru çiçek
inci boncuk çok gereksiz masada yer kalmıyor ilter beyin masası çok sade ve şıktı
onun hakkıydı ama bence ilter beyde muammerin kazanmasını istedi o yüzden yüksek puan verdi

trabzonu merak ediyorum özellikle kolbastı oyununu çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…