Yemekteyiz - Show Tv

ilter çok tatlı ve sempatik biri .onun almasını isterdm bende. ama mami alcakmşşş . onuda pek begenmedim ama neseeeekötükedihüso

Ilter Bey almalıydı evet ama ne zaman gerektıgı gıbı oldugu kı zaten

bu haftanın birincisi daha öncede yazdığım gibi Mamiş yani Muammer ve az önce faceden okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşayım:geçen haftanın uyuz yarışmacısı selbiyi ve annesini bir alışveriş merkezinde dövmüşler,adanalılar adanamızı rezil ettiniz diye tartaklamışlar,selbide benim suçum yok,yapımcılar böyle yönlendirdi demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilterin yemekleri çok güzel görünüyordu patatesi ve sarımsaklı ekmeği yarın deniycem.konuklar beğenmiyor galiba.. mirmirmirmirfarklı lezzetlere açık olmayanlar niye böyle biyarışmaya katılıyorlar anlamıyorum beğenmesende adamın yanında ağız burun kıvırmaları hiç hoş değil.bizimkiler komedi dük. baktığından seyredemiyorum.

bu gün bende okudum facede yazan şahıs birkaç kişiden duydum kesin diyor. selbi de yapımcılar öyle davranmamı istediler demiş ben yapımcının adanalılarla bi meselesi olduğunu düşünüyorum yoksa niye kötü göstermeye çalışsın..

vallaa siz ne derseniz diyiin ama ben FUNDAYA BAYILDIIM..hem evli,çocuğu var,evi mütiş zateen,titiiiz zengiin, e bakımlııı e daha ne olsuuun..valla böyle kadınlar gördükçe ben gururlanıyorum keşke hepimiz böyle olsaak..gerçi bende onun kendimi görüyorum onda sanırsaam:)))))funda bence yarışmaya sadece evini ve kenidini göstermeye girmiş okadaar..ne o geçen yarışmada şalvar falan giymiştileer.bence hiç hoş değil..bu yarışmayı yurt dışındakiler de seyrediyolaar..bence gecenin birincisi mami olması lazım ,onun ihtiyacı vaar.

olabilir canım sen böle düşünüosan kimse bişey diyemez ben sana kendi düşüncelerimiz yazayım

bu hafta boyunca ne zaman okuldan eve gelsem elime bi paket ıslak mendil alıp her tarafını bi güzel silmek istediğim mavi lenslerine vurulduğum(!)
kümese dadanıp 3 5 tavugu boğazlayıp tüylerini ele geçirip bundan dün gece toka
bugünde çizme yapan esmer bomba
şov tv ye bu gibi bi hatunu bizlere sundugu için tesekkür ederim
saylon apla:)

ha bu arada her gördüğümde rüyama girer die korkmadan da edemiorum bebeğim düşer falan neme lazım onu görünce gözlerimi kaçırmıyor da değilim hani

tutkunuydum programın.. ama artık hele kı bu son hafta ıyıce adileşti..

ne bılım baydı artık.. hersey yapmacık oldu.. tahammul sınırlarımı zorluyor. ama yemek yapmayı sevıyorum.. izlemek hosuma gıdıyor..

fundanin evini bende begendim evini derken salonu´nu
hersey bembeyazdi
kiyafet bakimindan bugün giydigi en güzeli bence...(alt kismini görmedim, sadece üst kismindan bahsediyorum) sacida öyle makyajini abartili buldum

ilter beyin ise mutfagina bayildim... hele o mutfak tezgahinin parlayan taslarina.....

yemek konusuna gelince tadini bilemem
ama bana sanki en cok emegi ilter bey vermis gibi geldi

Son düzenleme:
Şalvardan görüntü olarak ben de hoşlanmıyorum açıkçası..:1no2:

Çevremde hiç görmediğim ve alışık olmadığım için sanırım....:sm_confused:

Ben artık baştan sona izlemiyorum kızlar
Arada bir karakterler nasıl diye bakıyorum
Ama bu hafta kazanan adama sinir oldum yaaa
Cins bence hak etmedi

Selbiye ben de sinir olmuştum ama, eğer gerçekten bir alışveriş merkezinde selbi ile annesini dövmüşlerse Adanalılar hakkında hiç iyi düşünmeyeceğim..:1no2:Ne demek yaa..Dağ başımı orası...Bu zamanda hemde...Kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yoktur..İnşallah doğru haber değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…