Yemekteyiz - Show Tv

mami kazandı demek..benneyaptımki
dun gece ızleyemedım..
kalbımden gecen İlter Bey ın kazanmasıydı.. ıhtıyacı olan da Mamıydı..
en azından ıhtıyac duyanın kazanmıs olması ıyı..yerimseniben

favorim yoktu ama genede muammer beyin kazanmasını istemezdim
ilter bey kazansaydı daha memnun olurdum çünkü muammer bey çok itici geldi bana
devamlı bakın ben nekadarda ezik biriyim mesajını vermeye çalıştı
hakketmedi bence
neyse

slm bayanlar
akşam maminin kazanmasına sevindim hem ihtiyacı vardı ki bunun herkez farkınfdaydı o yüzden cok memnunum

valla kim ne derse desin ben bu haftaki yarışmacılarıı hiç ama hiç beğenmedim ilk zamanlardakiler gibi eğlendirmedi beni:dilcikar: acaba ben bu yarışmadan mı sıkıldım bilmem

ilter beyin pizza venti isminde bi pizza dükkanı varmış zira saltuk hanımla aynı kulvardayız dedi durdu.

olaya duygusal açıdan bakarsak evet ihityacı olabilir mami'nin ama yemek olaral bana göre sıfırdı. :1closedeyes: nedense sevmedim zaten kendisini

gönlüm ilker'in kazanmasından yanaydı kaydirigubbakcemile5
ayrıca mami 1.olduysa kesinlikle ilkerin verdiği ama haketmediği yüksek puandan dolayıdır. şutarafagitti

esmeralda sana katılıyorum bencede ilterin verdiği puanla birinci oldu mami
merakla trabzonu bekliyoruz daaaaa

çok hastaydım kızlar ne tv izleyebildim nede pc başına geçebildim dün bir ara trabzon tanıtımlarını gördüm konuşmalarını anlamak için çok uğraşacağa benziyoruz. çok hızlı konuşuyorlar :1shok: renkli kişiler ama :teytey:

o gruptada bi sivri var kendini daha şimdiden belli etti bence...adını bilmiyorum tanıtımları izlediyseniz anlamışınızdır kimi söylediğimi....

sıra trabzonda bakalım. mami kazandı. ama sabır gerektirio ben yarışsam yemeklerime burun kırın etseler kaldırırım sofradan. saten nimet yarışmada olsa beğenmemek iyi değil onu bulamayanda var puan düşük vr ama yemekleride azından çıkarma. adam gibi yiceksen ye aaaa sinirimi bozuo bazen içim doldu yaaa.

bu hafta Trabzon..bi adam var sürekli la ilahe illallah diodelikafadulden

ya çok mu arıolar böle insanları acaba=)

bu hafta coook eğleniceeezzdelikafadulden trabzonlular acaipeğlenceli-kafa insanlarŞeniz

evet bu hafta izledim yorumlarımı yapmak istiyorum...

1.saltuk hanım cok güzel yemekler yaptı.çeşidi çoktu. emek bakımından bakarsak yarışmayı saltuk hanım kazanmalıydı. fakat saltuk hanımın salaşlıgı pek tınlamaması kaybetmesine neden oldu:bbo:
2.funda hanımın evi cok güzeldi en güzel masa ona aitti ama yemekleri idare eder vaziyette idi. cok şıkır şıkır süslü tatlıydı ben cok begendim. yukarda baya bi çamur atmışsınız fakat kadın güzel. bu benım fikrim.. yarışmayı kazanmamasına şaşmadım hak etmezdi.:1no2:
3.mami orta şekerli idi.cok begenmedim idare eder gibi bişeydi..yarışmayı kazanmasını şuna baglıyorum.. bu haftaki yarışmacıların zengin oldukları belli idi içlerinde bi mami zengin degildi... herkes onun kazanmasını istedi. zaten kadın kadını çekemez direkt oylar ona gitti
4.sebahat hanım benım favorimdi. cok şekerdi. bu gruba bir neşe kaynagı oldu. ayrıca kilolalarını dert etmemesi fazla kendine güvenmeside harika idikaydirigubbakcemile5 seside güzeldi. yemekleri ise saltuk hanımdan sonra en cok begendigim sofra idi.
ben şahsen sebahat hanımın kazanmasını istiyordum.
5.ilter bey.. yemeklerini begenmedim. italyan sofrası bize göre degildi.ama tatlısının tadını cok merak etttim delikafadulden kibar düzeyli olusu cok hosuma gitti.

gene olarak ise bu yarışma baslayalı beri gördügüm en kibar düzeyli grup bu haftakilerdi.
trabzonu acaip sabırsızlıkla bekliyorum. cok seviyorum o yörenin insanların kaydirigubbakcemile3 anne tarafımdan dolayı kan cekiyo :lepi:

evet kızlar bu hafta benim memleketteler bende sabırsızlıkla bekliyom bide bizim burda çekimi yaptılar nereye hangi markete alışverişe gittiler acayip merak ediyorum vallahi trabzonluyum diye demiyom ama bizim buranın insanları çok sıcak ve doğaldırlar ayyyyyy çok merak ediyom

bu hafta benim memleketimin güzel insanları var:dance:
ne kadar neşeli ve dogallar
kızıl saçlı bayan ve ikiz kardeşi olan isimlerini bilmiyorum favorim :lepi:
konuşmalarına hasta oldum ya çok gülüp çok eglenicezsositososito

İlter beyin yaptığı acılı sos tarifini alan varmı :uhm:

Sos hakkında güzel yorumlar yapıldı ama tarifi kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…