bence sempatiklik kabalık yapmak anlamına gelemss çok kaba..okadar makyajı yapmayı biliyodaa yani ceketini vermezmiş tutturmazmışş ozaman neden katıldınki?trabzonda çok tutucu ailelerin kızları kadınları böledir ama tutupta yarışmaya katılmazlar katılmayı bırak erkeğin yanına bileçıkmazlarki sen kameralar karşısındasın tüm türkiye izliyo yani temsil ediyomuş bölemi edilir. bir pınar hanıma bakın birde şadıman hanıma tamam köydeyaşıyo olabilirsin bişiysölemiyorum asladayadırgamam ama davranışları çok yanlışş.sanırsamm reyting uğruna şadıman ablamı çekip almışlar halkınarasından ve sen istedin gibi konuşş demişlerr..en sonundada ödülü vermişler helal olsun bişiydemiyorum..
bence sempatiklik kabalık yapmak anlamına gelemss çok kaba..okadar makyajı yapmayı biliyodaa yani ceketini vermezmiş tutturmazmışş ozaman neden katıldınki?trabzonda çok tutucu ailelerin kızları kadınları böledir ama tutupta yarışmaya katılmazlar katılmayı bırak erkeğin yanına bileçıkmazlarki sen kameralar karşısındasın tüm türkiye izliyo yani temsil ediyomuş bölemi edilir. bir pınar hanıma bakın birde şadıman hanıma tamam köydeyaşıyo olabilirsin bişiysölemiyorum asladayadırgamam ama davranışları çok yanlışş.sanırsamm reyting uğruna şadıman ablamı çekip almışlar halkınarasından ve sen istedin gibi konuşş demişlerr..en sonundada ödülü vermişler helal olsun bişiydemiyorum..
hasan bey çok sempatik ya, şadıman hanıma söyleyecek bir şey bulamıyorum, trabzon bu kadar tutucu bu kadar içe kapanık bir yer mi, bu kadın sanırım çok cahil ya da çok iyi bir oyuncu.
lülüfer çok kızmışş
aynen bende resmen kadına öğretmişler gelip uyguluyo aynen ne dediğini bilmiyo her sözünde bi çelişki var .
tarbzonu bu kadın temsil edemes ancak böle rezil eder
prensess sen pişip pişmedine ne bakaysınnnnnnnnnn ye ye yedee puan verrrrrr :):):)
şadımancım böle sölüyorrr..
zıkkım ye diyesi geliyo insanın dimi :roflol:et yemem,tavuk yemem,terbiye ne demek,tavuk suyu çorba sevmem,kadayıp taş gibi,fasıl sevmem,.offf. sen kendini seviyor musun be kadın. kesin kendini de sevmiyorsundur.......deli etti beni... böyle bir arkadaşım olsa. kendimi bakırköyde bulurdum.
Kızlar akşam izledim bende ikizler çok güseldi...
Fasıl hele o masa çok harika idi gerçekten....
Kızıl lı kadından nefret ettim len hiç mi bişeyden zevk almazsın.
Nasıl yani o mu kazanıyomuş...
bassalar ona dayağııı negadagüsel olurr
ama varya hiç iyi hali yok hasan onu yatırıp kaldırcakkk eleştirileriylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?