Yemekteyiz - Show Tv

Canım bence bunun tutucu olmakla falan alakası yok ...
Eğer tutucu olsa idi eşi dostu buraya çıkmasına izin vermezdi bence...
Kişiliği farklı ya, ters bir insan ...
Boşver diğer 4 kişi de gayet güzel temsil eder bizi...
Ve ben fragmanlarda görmüştüm sanki oda horon oynuyordu yanlış mıyım CADIARZU

oynuyo tabiii oynamasmıı bilmişşş sarmış peşlamalıı sankimbiz öledolaşıyoruss sokakta

ay bi sinirolmuşum onakii et yemezmişş hiç yememişş amam yiye yiyede bıkmışşş

ne dediğini bilmiyo resmenn saçmalıyoo

İlk başlarda şadaoşa bayılmıştım.
Ama dün akşamdan sonra beğenim antipatiye dönüştü.
Bi akşam önce güvece bayılan kadın dün et hiç sevmem dedi.
Yuhh dedim yanii.
Bankacıya gıcık galiba dedik ilk başta ama bu şadoş ondan daha fena çıktı.
Ha bu arada kızlar pınar hanım şu pınar altuğa benzemiyomu sizcede.hihoyyyt
Banamı öle geliyo yoksam -tatlicadiarzu-
Ben hasan bey birinci olsun istiyomm delikafadulden

tamamen katılıyorum...........

aaa şadımanmı kazancaaak,ben hasana bayıldım çok şeker sempatik ve üstelik çok güzel yaptı yemekleri çok da güzel yetiştirdi herşeyi zamanında yaptı.becerikli ve sempatik.bir erkek için oldukça iyiydi dünkü performansı.şadıman napmaya çalışıyo anlamadım nedüşünceğimi bilmiyorum şadımana karşı,herşeye maydonoz ve herşeye tepkili.hiçbişi beğenmiyo yemiyo sevmedim şadımanı ben.bence hasan kazanmalıydı az puan aldı.ayrıca nasıl şadıman kazanıyo anlamadım fragmanda izledim köftelerinin içi kıpkırmızı menüde yer alan bazı şeyleri de yapmamış,

hasan bey çok sempatik ya, şadıman hanıma söyleyecek bir şey bulamıyorum, trabzon bu kadar tutucu bu kadar içe kapanık bir yer mi, bu kadın sanırım çok cahil ya da çok iyi bir oyuncu.

ayrıca dün fasıl sırasında kulaklarını kapayıp sus demesi çok büyük bir saygısızlıktı müzisyenlere ve ev sahibine karşı.

Kızlar akşam izledim bende ikizler çok güseldi...
Fasıl hele o masa çok harika idi gerçekten....
Kızıl lı kadından nefret ettim len hiç mi bişeyden zevk almazsın.

Nasıl yani o mu kazanıyomuş...

lülüfer çok kızmışş

aynen bende resmen kadına öğretmişler gelip uyguluyo aynen ne dediğini bilmiyo her sözünde bi çelişki var .
tarbzonu bu kadın temsil edemes ancak böle rezil eder

hasan bey çok sempatik ya, şadıman hanıma söyleyecek bir şey bulamıyorum, trabzon bu kadar tutucu bu kadar içe kapanık bir yer mi, bu kadın sanırım çok cahil ya da çok iyi bir oyuncu.

Yok canım Trabzon insanı inan hele da kadınları böyle değil...
Dobralığı tamam ama bunun dobralık hakarete dönüştü Çok üzgünüm çoook
Kadının bi dediği diğerini tutmuyo sadece onu anlayabildim nasıl bir kişilik anlayamadım valla -tatlicadiarzu-

et yemem,tavuk yemem,terbiye ne demek,tavuk suyu çorba sevmem,kadayıp taş gibi,fasıl sevmem,.offf. sen kendini seviyor musun be kadın. kesin kendini de sevmiyorsundur.......deli etti beni... böyle bir arkadaşım olsa. kendimi bakırköyde bulurdum.

zıkkım ye diyesi geliyo insanın dimi :roflol:
ki karadeniz insanı kesinlikle böyle kaprisli değildir
ama arkadaşlar her hafta oluyo böyle marjinal tipler
raiting yapan da bunlar zaten
şadoşumu bu akşam güzelce benzeticekler gibime geliyo :icecream:

Kızlar akşam izledim bende ikizler çok güseldi...
Fasıl hele o masa çok harika idi gerçekten....
Kızıl lı kadından nefret ettim len hiç mi bişeyden zevk almazsın.

Nasıl yani o mu kazanıyomuş...

Evet canım o kazanıyormuş benneyaptımki

hayır bir de hiç mi duymadın terbiye ne demek, marine etmek ne demek, trabzonda meksika salatası duymadım dedi, orda bittim zaten ben.

bassalar ona dayağııı negadagüsel olurr

ama varya hiç iyi hali yok hasan onu yatırıp kaldırcakkk eleştirileriylee

benim erkek arkadaşımda karadenizli:asigim:
ayrı bir sempatim oldu yani bu haftaki programa
şaduman hariç diğer 4 yarışmacıda oldukça iyi.ama şaduman tam muhalefet ya daha çorbanın terbiyesini bile bilmio ben bile biliyorum-tatlicadiarzu-
yok karadeniz insanı şöle yok karadeniz erkeği böle.ama kendisinden daha karadeniz insanına yakışır bi hareket göremedim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…