evt canım ciddi..Bazı sebeplerden dolayı şadumana verilmiş birincilik sözde..Daha çorbanın terbiyesinin bile ne olduğunu bilmeyen kadın kalkmış yemek yarışmasına katılmış,bir de üstüne birinci olmuş....
Valla hiç değmez o zaman bu yarışma için burda yorum yapmaya :mymeka:...
şadımanmı kazanmış yaaaa. sinir etti bizi yaaa yok fasıl beğenmem yok kemençe getirin. kabarık saçlı kadın doğru söylüyo biz kemençe dinlediğimiz kadar fasılda yaparız. ufff aklıma geldi şimdi yazları deniz kenarında kışları evde ne fasıl anılarımız vardır.
şadıman sivrilmeye çalışıyo güyaa. bide hasan bey için diyoki amacı puan toplamak:)) ey Allah'ım yaw zaten yarışmaya puan toplayıp ödülü kazanmak için katılmadılarmı?
şadumanmı kazanmış aaa
Kimin kazandığını nereden öğrendiniz yahuCADIARZU
Doğruluk payı oluyor mu bunun:bbo:
Birde bu kazanan kadın kızıl saçlı marineye marina diyen hanım mı isimleri bilmiyorum dasüprizzzzz
şadımanmı kazanmış yaaaa. sinir etti bizi yaaa yok fasıl beğenmem yok kemençe getirin. kabarık saçlı kadın doğru söylüyo biz kemençe dinlediğimiz kadar fasılda yaparız. ufff aklıma geldi şimdi yazları deniz kenarında kışları evde ne fasıl anılarımız vardır.
şadıman sivrilmeye çalışıyo güyaa. bide hasan bey için diyoki amacı puan toplamak:)) ey Allah'ım yaw zaten yarışmaya puan toplayıp ödülü kazanmak için katılmadılarmı?
Kimin kazandığını nereden öğrendiniz yahuCADIARZU
Doğruluk payı oluyor mu bunun:bbo:
Birde bu kazanan kadın kızıl saçlı marineye marina diyen hanım mı isimleri bilmiyorum dasüprizzzzz
Ya nası şaduman kazanmış yaaakafamçokkarıştı
yarın akşam ondalar....fırın sütlaca bakın bir....sırf pirinç....köftenin içi kıpkırmızı duruyor pişmemiş...nasıl kazanır yaa....ayrıca valla izlerken hem çok güldüm hemde sinir oldum onaaakaydirigubbakcemile
hasan ne güzel fasıl süprizi yaptı kadın habire bu ne yaa ,üff yaa suss daa gibi tepkiler verdi....ne kadar ayıp...:mymeka:
terbiyeli çorba duymamış,kadayıf dolması duymamış...onu duymadım bunu bilmem...pınarın dediği gibi kabuğundan çıkamamış bencede....trabzonluları cahil gibi gösterdi....
ama diğerleri özelliklede hasan bey çok şekerdi bencedelikafadulden
eyy gidi eyyy var mı karadenizli gibisi...helede trabzonnn.....:teytey:
şanzuman aştı kendini bu akşam. benim tanıdığım laz kadınlar cin gibi olur, herşeyden haberdar ortamın gerisinde kalmazlar bu şanzıman tiplemesi karadenizlileri değil salakları temsil ediyor
şadumanı başta sevmiştim.tam karadeniz insanı cin gibi birazda fırlama bulmuşum .
amma velakin bu akşam şok şok oldum:1shok:
bu kadar mı basit olur bir insan-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?