Yemekteyiz - Show Tv

evet bende face den yorumları okuyordum canım gordum..
hatta yorum bıle yaptım..delikafadulden
bazı sebepler ne olabılır kı?
bellı ıste sen oyna sen kazan ıyı bır alısverıs olmus..:1closedeyes:

şadımanmı kazanmış yaaaa. sinir etti bizi yaaa yok fasıl beğenmem yok kemençe getirin. kabarık saçlı kadın doğru söylüyo biz kemençe dinlediğimiz kadar fasılda yaparız. ufff aklıma geldi şimdi yazları deniz kenarında kışları evde ne fasıl anılarımız vardır.
şadıman sivrilmeye çalışıyo güyaa. bide hasan bey için diyoki amacı puan toplamak:)) ey Allah'ım yaw zaten yarışmaya puan toplayıp ödülü kazanmak için katılmadılarmı?

şadumanmı kazanmış aaa

evet arkadaslar facebookta yazdıgına gore Sadıman Hanım kazanmıs..:bbo:
sımdıye kadar tum yazılanlar gercek cıktıgına gore kesın kazanmıstır..

Kimin kazandığını nereden öğrendiniz yahuCADIARZU

Doğruluk payı oluyor mu bunun:bbo:

Birde bu kazanan kadın kızıl saçlı marineye marina diyen hanım mı isimleri bilmiyorum dasüprizzzzz

Birde bu kazanan kadın kızıl saçlı marineye marina diyen hanım mı isimleri bilmiyorum dasüprizzzzz

evet marineye marina diyip dış devlette bi bayan ismi diye ekleyen bayan kazanmış:))))
facebook dan öğreniliyomuş

aynen katiliyorum cok ayip etti yok ben dinlerken uyurum kulaklarimi kapatirim kafam sisdi falan diye acik söyliim fasil benimde tarzim diil hicde dinlemem ama annem falan sever arabasinda türk sanat müzigide vardir agzimi acip bisey demedim zevkler ve renkler tartisilmaz cünkü

evet canım dogruluk payı cok yuksek..benneyaptımki
sımdıye dek tum yarısmacılarda dogrulandı..:jeyyar:

Ya nası şaduman kazanmış yaaakafamçokkarıştı

yarın akşam ondalar....fırın sütlaca bakın bir....sırf pirinç....köftenin içi kıpkırmızı duruyor pişmemiş...nasıl kazanır yaa....ayrıca valla izlerken hem çok güldüm hemde sinir oldum onaaakaydirigubbakcemile

hasan ne güzel fasıl süprizi yaptı kadın habire bu ne yaa ,üff yaa suss daa gibi tepkiler verdi....ne kadar ayıp...:mymeka:

terbiyeli çorba duymamış,kadayıf dolması duymamış...onu duymadım bunu bilmem...pınarın dediği gibi kabuğundan çıkamamış bencede....trabzonluları cahil gibi gösterdi....

ama diğerleri özelliklede hasan bey çok şekerdi bencedelikafadulden

eyy gidi eyyy var mı karadenizli gibisi...helede trabzonnn.....:teytey:

ilk gün sevmiştim ama bugün oyun oynadıgını anladım şadumanın pınar güveci severim demiştiniz dedi oda durdu durdu yok sevmem dedi pınar şaşırdı

hhahaha fırında pilav ibi görünüyodu daha çok:lepi: hele hasan beyin söylediğine çok güldüm. kaşığı saplıyo tamam ben evlenmek istiyorum diyo:roflol:

şanzuman aştı kendini bu akşam. benim tanıdığım laz kadınlar cin gibi olur, herşeyden haberdar ortamın gerisinde kalmazlar bu şanzıman tiplemesi karadenizlileri değil salakları temsil ediyor

şanzuman aştı kendini bu akşam. benim tanıdığım laz kadınlar cin gibi olur, herşeyden haberdar ortamın gerisinde kalmazlar bu şanzıman tiplemesi karadenizlileri değil salakları temsil ediyor

cin havalarına yatıyor ama olmuyor. tutturmuş bi trabzon yemeği, trabzon kadını, trabzon oyunu, trabzon müziği, trabzon vesairesi:) bilmeyen zannedecek bizi gün görmemiş. gıcık olduk yaa bide gelmiş tam masaya oturacaklar yemeğe, diyoki arabada az daha kusacaktım:1shok: bukadarda görmemişlik olmaz yaaa. utandım hemşerim olduğuna valla.

şadumanı başta sevmiştim.tam karadeniz insanı cin gibi birazda fırlama bulmuşum .
amma velakin bu akşam şok şok oldum:1shok:
bu kadar mı basit olur bir insan-tatlicadiarzu-

şadumanı başta sevmiştim.tam karadeniz insanı cin gibi birazda fırlama bulmuşum .
amma velakin bu akşam şok şok oldum:1shok:
bu kadar mı basit olur bir insan-tatlicadiarzu-

hem kel hem fodul derler bizim orda....sengözlerimebaksanab
tek laf var ağzında,"ay ben hiç duymadım"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…