Yemekteyiz - Show Tv

Ben de Şaduman hanıma inat İzmir insanı,İzmir yemekleri,izmir semtleri,izmir kadınlarının zekiliği ve güzelliği ,izmir medeniyeti desem...

Şehircilik,bölgecilik hoş değil demi....kaydirigubbakcemile

Ben de Şaduman hanıma inat İzmir insanı,İzmir yemekleri,izmir semtleri,izmir kadınlarının zekiliği ve güzelliği ,izmir medeniyeti desem...

Şehircilik,bölgecilik hoş değil demi....kaydirigubbakcemile

şaduman hanım trabzonu bi gezegen sanıyo galiba :roflol: herşey trabzona ait olmak zorunda sanki.

şaduman denen şahsiyeti hiç sevmedim
dün ikizlerin yer değiştirmesi eğlenceli oldu ama o kısmı hoşuma gitti..kaydirigubbakcemile3
bir de aynur denen kadını hiç sevmiyorum klava:
bu grup tad vermedi banaşakkıdı

heralde şadıman gibibirtane daha yoktur trabzonda türünün son örneğio kadınn rezil etti bizi allahın cezası onun dışındaki tümyarışmacılar doğal ve gerçekler ama o güyada karadenizkadını senin gibikaradenizkadınına ben hemii

bende çok gülüyorumama trabzonluları farklı lansettiriyo ekranlara buakdarda olmas yanii yolda felan görürsem onu ki hiç karşımaçıkmasın bikaç lafım var kendisinee

nilüferncim yerinde olsam yatar kalkar sizin gruba şükrederdim,adana grubunu gördün demi.
adananın karizması bu kadar iyi çizilebilirdi ancak.bence sizinkiler gayet aklıbaşındaydı şu ana kadar.
şaduman nevi şahsına münhasır insanlardan,bence hayata böyle renklerde lazım.

hayır ilaydacım tabiki adanaya nazaran binkat iyidir ama sözümm meclisten dışarı genelde adana insanı o izledimiz tarz diye öncedende duymuştumama şadıman hanımm renk kat tamamkatmademiyorus ama buakdarda değil yaaa

valla adana grubunun yanında bizimkiler ballı kaymak gibiler :smiley-cool:
en azından doğallar, gülüp eğleniyolar
yalnız hasana bayildim
tipik bi karadeniz erkegi
çok şeker çookk :lepi:

arkadaşımın yorumuna sonuna kadar katılıyorum , bencede Adana grubu yerle bir etti Adanayı ama Trabzon grubu Şaduman hariç çok aklı başında insanlar ,yorumları bile gayet kibar yapıyorlar ,kimseyi rencide etmemeye çalışıyorlar , bence gayet hoş bir grup olmuş

Ben bu yarışmacıları çok sevdim, şaduman dün fasıl dinlerken kulaklarını kapadı çok ayıp etti ama ben kızamıyorum bu kadına ya, bana hala sempatik geliyor.
Tatlının şerbeti niye altta diyor, hüseyinde altta olacak tabii yer çekimi kanunu diyor, gülmekten koptuk izlerken.
Yarışmayı hasan beyin kazanmasını istiyorum ama şadoş kazanacakmış
Kabarık saçlı kadın antipatik gelmişti ama eğitimli insanın hali gerçekten başka oluyor, yerinde ve zamanında konuşuyor.

Sadiman`i ilk izledigimde begenmistim.Dedim tam bildigim sakaci,neseli karadeniz kadini.
Fakat beni dün $ok etti.Sirf bahane bulmak icin ugrasiyor.Böyleleri cok geldi gecti bu programdan ama Müzisyenlere yaptiklari gercekten cok ayipti.
Birde eger yanlis duymadiysam fasil müzigi söylenirken ""ho$t"" dedi.Terbiyesizlikten baska bir sey degil.Orda bir emek veriliyo gercekten cok ayip etti.
SAnki ordakilerden sadece kendisi Karadenizli.Karadeniz i tanitma görevi sanki sadece kendisine verilmis gibi zannediyo ama ben ce tanitmasin da daha beter ediyo haberi yok....

Ay bende sinir oldum o kadına güya sevmiştim ilk başta ama yanılmışım hele dün akşam hiçbir şeyi beğenmedi bu kadar da olmaz ya benneyaptımki

valla adana grubunun yanında bizimkiler ballı kaymak gibiler :smiley-cool:
en azından doğallar, gülüp eğleniyolar
yalnız hasana bayildim
tipik bi karadeniz erkegi
çok şeker çookk :lepi:

Bende en çok hasanı beğendim, hareketleri konuşmaları çok tatlı hihoyyyt
Yanlız kardeşine daha çok benziyo karadeniz erkekleri :roflol:

şeye bittim ya
"yerçekimi var herhalde dibine cokecek" :roflol::roflol:
bu aksam şadoş napicak bi görelim :smiley-cool:

bence sempatiklik kabalık yapmak anlamına gelemss çok kaba..okadar makyajı yapmayı biliyodaa yani ceketini vermezmiş tutturmazmışş ozaman neden katıldınki?trabzonda çok tutucu ailelerin kızları kadınları böledir ama tutupta yarışmaya katılmazlar katılmayı bırak erkeğin yanına bileçıkmazlarki sen kameralar karşısındasın tüm türkiye izliyo yani temsil ediyomuş bölemi edilir. bir pınar hanıma bakın birde şadıman hanıma tamam köydeyaşıyo olabilirsin bişiysölemiyorum asladayadırgamam ama davranışları çok yanlışş.sanırsamm reyting uğruna şadıman ablamı çekip almışlar halkınarasından ve sen istedin gibi konuşş demişlerr..en sonundada ödülü vermişler helal olsun bişiydemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…