Yemekteyiz - Show Tv

:1shok: perdelerimiz aynı kadınla
:dilcikar: tıpkısının aynısı:dilcikar:
öööf cok konusuyo ya kafamı şişirdi:mymeka:
sonbahara bakıyım bari kaydirigubbakcemile3
su genc cocuk cok tatlıymıs:jeyyar:
eşim duymasınkaydirigubbakcemile3

kızlar bu haftaki konukları beğenmedim şu şaduman meğerse anneanemin akrabasıymış şaşırdım neyse ben zaten sevmiştim onu baştan beri hehe

ya o nenen kılıklı karı bana çok tanıdık geliyor ..çıkarcam bi tarafaımdan ama hatırlayamadım:roflol::roflol::roflol: yelloz karı

aaaaaaaaaahhhaaaa haaaahaaa cok güldümm beee:roflol::roflol: he ne yelloz :roflol:

burdakiler sıktı ama almanya bölümleri izlenir.bakam orda neler olacuuCADIARZU

ayyyyyyyyyyyyyy bu süprizlerde bani baydııııııııııı
kesin çakkıdı çakkıdı oynucaklar yemeğe geliyolar
karnnını doyuruyolar bide kurtlarını döküp gidiyolar
biride başka birşey yapsınnnnnn:dilcikar:

Son düzenleme:
o kemancı kızı zorla mesur ettiler bööle bööle meshur olcaklar basımıza!!!!!!!

eleştiri yapmaya gelince hepsi birbirinden acımasız ama eğlenceye gelince maşallah hepsi döktürüyor,resmen film çeviriyorlar,bu arada bugünkü yarışmacı pek bir pasaklı geldi bana,süprizi olmayan yok mu bu yarışmada,süprizi olmayan yarışmacı süpriz olacak nerdeyse :roflol:

Hamiyet hanım şelale köftesini pek beğenmediğini söyledi aman Allah'ım kadın üste çıkmak için kırk takla attı, biraz daha geç doğsaymış sırf çene doğarmış kadın, resmen otomotiğe bağlanmış gibi konuşuyor

abovvvvvvvvvvvvv tirledim haaaaa :))))
bizde simdi yayinda yemekteyiz programi ama hic sempati duymadim ilk yarismaciya ya (((

aynen bende ..kadın habire şunu yapmak istiyorum ,bu böle getirmek istiyorum,tencerenin kapağını açmak istiyorum ..çok komikti..ayrıca giydiği kıyafet neydi öyle..kocama dedim avukatmış ,hadi ordan lan ne avukatı ev hanımıdır o dedi kıl etti beni,ne yani ev hanımları bölemi.bir ev hanımı olarak kocamı kınadım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…