- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
çok uzun zamandır izlemiyordum. bu hafta biraz baktım ve uzun zamandır neden izlemediğimi bir dafa daha anladım. psikiytr olduğu söylenen sarışın bayanın diplomasını kimin verdiğini çok merak ediyorum doğrusu. iğrenç hareketler tavırlar konuşmalar. yaşlılık sendromuna girmiş sanırım sürekli yaşlandım deyip masadaki beylerden iltifat bekliyor ama ne yazık ki yaşlanmış artık iltifat edilebilecek bir durum yok :) bu yarışmadan sonra hastası kalırmı merak ediyorum. konuştuktan sonra arkamdan kaş göz işaretiyle saçma sapan hareketler yapacağını düşündüğüm bir psikiytr ım olsun istemem asla. bence o da bir yardım almalı. gotik hatun şirin. doğal en azından. diğer bayan da tatlı saygılı şirin. gözlüklü beyefendi oldukça bilgili. en azından boş konuşmuyor sarışın bayan gibi. diğer beyefendinin ne olduğunu anlamadım ama gotik hatunun abi demesini çok gereksiz buldu çok güldüm :) bey demesini bekliyordu sanırım. neden bey desinki çok saçma. komik biri. artık git gide izleyici kaybediyor. bu sarışın bayan gibi saçları ellere dolanası sonradan görmeleri çıkartmaya devam ederlerse yakında hiçkimse izlemeyecek.
alemsiniz kizlar vallah :-D
Ben bu hafta hiç bakmadim cunku hala Hamiyet hanimin sokunu atlatamadim
Pazartesi baslarim artik ne diyim
NB ; ya gerçekten su kuru incirin tatli tarifini bi verin kizlar lutfen yaa
Su avukat yapmisti ya hani
lutfen :-(
Tesekkurler Cemre Su
dogru ya, ne diye soruyorum bende hayretim yani, gir google e bak
çok uzun zamandır izlemiyordum. bu hafta biraz baktım ve uzun zamandır neden izlemediğimi bir dafa daha anladım. psikiytr olduğu söylenen sarışın bayanın diplomasını kimin verdiğini çok merak ediyorum doğrusu. iğrenç hareketler tavırlar konuşmalar. yaşlılık sendromuna girmiş sanırım sürekli yaşlandım deyip masadaki beylerden iltifat bekliyor ama ne yazık ki yaşlanmış artık iltifat edilebilecek bir durum yok :) bu yarışmadan sonra hastası kalırmı merak ediyorum. konuştuktan sonra arkamdan kaş göz işaretiyle saçma sapan hareketler yapacağını düşündüğüm bir psikiytr ım olsun istemem asla. bence o da bir yardım almalı. gotik hatun şirin. doğal en azından. diğer bayan da tatlı saygılı şirin. gözlüklü beyefendi oldukça bilgili. en azından boş konuşmuyor sarışın bayan gibi. diğer beyefendinin ne olduğunu anlamadım ama gotik hatunun abi demesini çok gereksiz buldu çok güldüm :) bey demesini bekliyordu sanırım. neden bey desinki çok saçma. komik biri. artık git gide izleyici kaybediyor. bu sarışın bayan gibi saçları ellere dolanası sonradan görmeleri çıkartmaya devam ederlerse yakında hiçkimse izlemeyecek.
ben almistim bu tarifi
1kg süt,1 paket incir.ceviz ezmesi(orta irilikte)
sütü incirle beraber hasla ,haslandiktan sonra incirin icini cevizle doldur tepsiye diz
üzerine biraz seker serp birazda tarcin serp
kalan sütün üzerine 1 paket vanilya koy tepsiye dök firina sür
pstikten sonra incirlerin üzerine kaymak findik koy süsle, kadin etrafina cikolata sosuda
koymustu servis yaparken
ben tarkan beyin kac puan aldigini göremedim maglum yurt disinda 11de basliyor 12 yi gecerken bitiyordu hala yiyorlardi ben tv yi kapadigimda kac puan aldi=?
trabzorndan sonra hiç bakmadım..
dün bi bakayım dedim..,
anam o ne tipler öyle..
küpeli adam bi tuhaf geldi..
gotik kızımızın dudak üstü hızması ne çirkin duruyo öyle..
tarkan beymidir nedir yalnış olmasın.
insanı ne kadar eziyor öyle..
valla yemek başında yaptığı dua o sarışın hatunun ağlaması falan bana hiç inandırıcı gelmedi..
resmen kameraya oyun..
yok bu tipleri beğenmedim bu hafta ben...
sıktı artık bu yarışma beni...
bu hafta ilk kez bugün bakayım dedim az önce...
beklerken ben sıkıldım...
hanım abla bir çorbayı koyamadı misafirlerinin önüneee...sanırım evinde hiç yemek yapmıyor hanım abla, 2 ızgarayı bir çorbayı halledemedi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?