Yemekteyiz - Show Tv

Canım zaten kadın mesleğini yapmıyormuş çok sevdiği için okumuşmuş bunuda kadın zengin teknesi falan var konuklarıda teknede ağırlayacak anca yutdışından filan bahsedip duruyo yok ingilterede şöyle olurmuşta sürekli bi övünme halinde gıcık..Diğer tarkan bey midir nedir zaten ilgisi olmayan konular açıp milleti boğuyo çok bilgili ya pek ilgimi çekmedi bu hafta sıkıldım:1ninca:

alemsiniz kizlar vallah :-D

Ben bu hafta hiç bakmadim cunku hala Hamiyet hanimin sokunu atlatamadim

Pazartesi baslarim artik ne diyim

NB ; ya gerçekten su kuru incirin tatli tarifini bi verin kizlar lutfen yaa
Su avukat yapmisti ya hani
lutfen :-(

canım gogludan yaz cıkıyor incir tatlısı diye

Tesekkurler Cemre Su

dogru ya, ne diye soruyorum bende hayretim yani, gir google e bak

Nedir bu herkeste bir incir tatlısı sevdası kaydirigubbakcemile3 avukatı kimse sevmedi ama maşallah incir tatlısı revaçta..kaydirigubbakcemile3 3 sayfa ötede tarifi verilmişti. İlgilenenlere a.s Ama kızlar yazılanları okumuyorsunuz galiba sizi sizi kaydirigubbakcemile

O hanım psikiatr değil ki, psikoloji okumuş ve mesleğini hiç yapmamış.

çok teşekkürler a.s.a.s.

trabzorndan sonra hiç bakmadım..
dün bi bakayım dedim..,
anam o ne tipler öyle..
küpeli adam bi tuhaf geldi..
gotik kızımızın dudak üstü hızması ne çirkin duruyo öyle..
tarkan beymidir nedir yalnış olmasın.
insanı ne kadar eziyor öyle..
valla yemek başında yaptığı dua o sarışın hatunun ağlaması falan bana hiç inandırıcı gelmedi..
resmen kameraya oyun..
yok bu tipleri beğenmedim bu hafta ben...
sıktı artık bu yarışma beni...

gerçekten bu haftaki tipler ilginç..sengözlerimebaksanab..yanlız bu yarışmada çok konuşan çok eleştiri yapan bi halt edemiyooo.ve sarışın bayanımızda çok attı tuttu ama bu akşam görücez.gerçi reklamlardan bişey yapamadığı belli..delikafadulden......küpeli beyimizin yaptıkları fena değildi ve erkek haliyle düzenli çalıştı bence..ama tarkan bey sodyum sodyum diye diye öldürücek beni...naniknanik

ben tarkan beyin kac puan aldigini göremedim maglum yurt disinda 11de basliyor 12 yi gecerken bitiyordu hala yiyorlardi ben tv yi kapadigimda kac puan aldi=?

ben tarkan beyin kac puan aldigini göremedim maglum yurt disinda 11de basliyor 12 yi gecerken bitiyordu hala yiyorlardi ben tv yi kapadigimda kac puan aldi=?

23 puan aldı canım ve sanırım 1. o olacak çok üzüldüm onun olmasına ama bu gece zeynep bi halt edemeyecek eminim

o kadın dün çok yapmacık tı gülesim geldi

bende izlemiyom artık fazla sıkıldım-tatlicadiarzu-

bu hafta ilk kez bugün bakayım dedim az önce...
beklerken ben sıkıldım...
hanım abla bir çorbayı koyamadı misafirlerinin önüneee...sanırım evinde hiç yemek yapmıyor hanım abla, 2 ızgarayı bir çorbayı halledemedi:roflol:

yapmıyormuş zaten evindede teknesindede yardımcıları ve aşçıları varmış...

İki genç geldi ya biri müzik aleti çalıyor, biride söylüyordu o zaman Ceren'e dikkat ettiniz m? Allahım bir havalara girdi kendisi de şarkıcı ya, yüzlerine bile bakmadı, hep orasını burasını düzeltti, herkes eşlik etti bir o etmedi kendisi STAR olmuş ya onları beğenmedi aklı sırakaydirigubbakcemile

yemek yapmasini bilmiyorlar bide yemek yarismasina katiliyolar
anam onlarin maksati meshur olmak
paraya ihtiyaclari oldugundan degil.

kadın bır gun once aclar için savaş için aglıyor bugunda yatıyla katıyla hava atıyor zengın kaydirigubbakcemile bu hatun saroş gıbi

Son düzenleme:
kızlar bugün yemek yapan kadını izlediyseniz tatlısının tarifi ve közlenmiş biberle yaptığı şeyin tarifini bilen varmı lütfen yazın bilen varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…