Yemekteyiz - Show Tv

program normal saatine dönmüş galiba, yanlış yaptıklarını anca anladılar .

derya hanım çok sempatik erkeklerin konuşmalarını sevmedim onlarıda göreceğiz

şu tramissu bahside sıktı ,türkiyede yapılan bu, sanki hiç görmemişler,duymamışlar

gurmeymişler. bunlar bu yarışmayı uluslararası şefler yarışmasımı sandı , ne.. bu insanlar halktan kardeşim. neyin,ayrımını yapıyorsunuz.. bizde tiramisu böyle yapılır.şakkıdı işinize geliyorsa. off. çok kızdım ya.klava:.

bnce.bayanın.sunumuve.yemeklerı.güzeldıcokacimcoook
ama en başta o hiçkonuşmayan sözde ev sahibini çok beğenen
ama diğerlerinden en düşük puanı veren demırlı kızı hiiç sevmedım,kötükedihüso
ne işi var:1ninca:

bide cok sevmiş en düşük puanı verdi:mymeka:

Dünün yorumu : :1rolleyes:
1) Programın yanlızca haber öncesi ile sınırlı kalması cok iyi olmuş ,demekki haber sonrası izlenmediğini görmüş oldular a.s
2) Ben il il dolaşmalarını pek sevmiyorum ,bence istanbul iyidir.Ama almanyayı merak ediyorum yerimseniben
3) dünkü yarışmacılar hakkında henüz bir fikir edinemedim. ama sarışın bayan ile çok bilmiş arama- kurtarmacı adamı pek sevemedim

bence bu yarışmanın ismi artık YEMEKYEYİZ olmasın
artık REKLAMDAYIZ olsun buna hep reklam yapıyolar ben reklam izlemek
istesem heryerde reklam izleyebilirim zorla gözümüze sokuyolarrrrrr
yarışmacılarada yazık alet oluyolar ve üstlerinden ne kadar para kazanıyolardır kimbilir onlarda 10bin ytl için uğraşıyolar bu yarışmaya katılmak akıl karı değilki
sonuçta illa beğenilmicek ne yaparsan yapppppppp

aynen tiramusuda sıktı yani nasıl olursa osun illaaa italyan tiramusumu yapmak zorundayız
bizim türk milleti sever zaten illa yabancıların birşeyleri kullanmayı kendi memleketimizde daha güzel şeyler ve sağlıklı olanlar var ama nerdeeeeeee

kendimi eleştirmen gibi gördümmmmmm nedenseeeedelikafadulden

slm kızlar,geçen haftalarda avukat bir bayan vardı onun yaptığı kuru incir tatlısının tarifini bilen var mıııı???

bende bu nasıl yapacak bakalım diyordum kaçırdım valla.. gören varsa yazsın bari.. bir gün bende yapacağım kendi usulümle.. herkes öle yapıyor birde kendi ismini koyuyor şimdi moda bu..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…