Yemekteyiz - Show Tv

slm kızlar,geçen haftalarda avukat bir bayan vardı onun yaptığı kuru incir tatlısının tarifini bilen var mıııı???

ben almistim bu tarifi
1kg süt,1 paket incir.ceviz ezmesi(orta irilikte)
sütü incirle beraber hasla ,haslandiktan sonra incirin icini cevizle doldur tepsiye diz
üzerine biraz seker serp birazda tarcin serp
kalan sütün üzerine 1 paket vanilya koy tepsiye dök firina sür
pstikten sonra incirlerin üzerine kaymak findik koy süsle, kadin etrafina cikolata sosuda
koymustu servis yaparken

Hayırdır bayanlar topik boş kalıyor ...
önceden her programdan sonra sayfalarca yorum yapılırdı....
noldu ki şimdi 1-2 satırla geçiştiriliyor...:uhm:

bu kadar sık olunca sıkmaya başladı haliyle.
trabzondan sonra takip etmedim hiç............

evet artık ilk zamanlar takip edildiği kadar takip edilmior pek...
Trabzondan sonra pek izlenmedii araya kıbrıs falan girince hiçç izlenmedi
özellikle de yarışma amacını aştı, reklamlara başladı..carfour falan derken şimdi praktiker falan..garip garip reklamalara girdiler..
ama ben takip ediyorum yine arada
bu hafta gothic bi hatun var yarışmada "yoğurtlu ceren çorbası" yapacaksırnaşık şey

Arkadaşlar bu erkin beyin bu halis mulis tiramisusunu kaçırdım yaaaa nasıl yaptı izleyenler tarifini yazabilirmi ???cokacimcoook

8 yumurta akını tamamen kar haline gelene kadar çırpıyorsun. Sarılarını 5 yemek kaşığı şekerle çırpıyorsun ve bir paket sanırım 250 gr? kadar mascarpone peynirinide ekleyip iyice çırptıktan sonra çırptığın beyazları bu karışıma ekleyip karıştırıyorsun, kremasını hazırlamış oluyorsun.

Şekerli instant kahveye kedi dilinin alt tarafını batırarak kaba diziyorsun ve kremadan üstüne döküyorsun, tekrar kedi dili ve krema şeklinde hazırladıktan sonra sunumdan önce üzerine kakao serpiyorsun.

Böyle yaptı diye hatırlıyorum :) Aslında merak ediyorum tadını ama sanırım çiğ yumurta olduğu için yiyemem :)

Sevgiler.

en lezzetli tatlıların içerisinde hep çiğ krema bulunur
aslında yumurta o kadar zaman çırpılırken bir bakıma ayrıştırılır..
bence fransız mutfağı olan bir yerde muhakkak tadın
ayrıca bazı tatlılar vardırki yapısını yumurta oluşturur ama farkına bile varamazsınız(mesela sufle...)
banada hep labne ile yapılan tatlılar itici gelir
ama tatmak gerek tabi her lezzeti...

birinci günün yarışmacısı hanım çok tatlıydı bence
ikinci gunun yarışmacısıda çok mütevazi idi.
sarışın ve çok konuşan hanımdan artık bööö geldi bana..
devamlı öğütleyen ve uyarı halinde olan gözlüklü amcada her agzını açtığında 'ben şuarya gittiğimde' cümlesiyle mahfediyor beni:)
götikkk genç kızımızı hesaba katmıyorum,çok aykırı gözüküyor ama çok sıradan konuşuyor...
çözemedim..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

raytıkleri baya düşmeş programın ilk 30 da...

eskiden ilk sıralardaydı bende bıraktım ondan mı aceppppp:))))

düştü düştü bakılmıyor artık pazartesi baktım sıkıldım kimse bişeyde yazmadılaelaelaelaelae

valla o kadın konuşurken kulaklarımı tıkadığım için bu konuda yardımcı olamiyciğim:sm_cool:

Tarkan beyle zeynep hanıma aşırı sinir oldum çok bilmiş tavırlarıyla sanki etraflarındaki insanları alaya alıyorlarmış gibi bakalım onlar nasıl yapacaklar yemeklerini çok bilen çok yanılıyo hep

arkadaşlar erkin beyin tiremisu tarifini alabilen var mı çok merak ediyorum kremasını nasıl yaptı ne kadar şeker koydukaydirigubbakcemile3 nolur cevap yazın....

aynen katiliyorum ya piskiyatir olan dudaklarini büzüstüre büzüstüre bi tavirla konusuyo diger hakan beyde temizlik titizlik yok o yok bu bayiyo insani konu acdigi zaman resmen

çok uzun zamandır izlemiyordum. bu hafta biraz baktım ve uzun zamandır neden izlemediğimi bir dafa daha anladım. psikiytr olduğu söylenen sarışın bayanın diplomasını kimin verdiğini çok merak ediyorum doğrusu. iğrenç hareketler tavırlar konuşmalar. yaşlılık sendromuna girmiş sanırım sürekli yaşlandım deyip masadaki beylerden iltifat bekliyor ama ne yazık ki yaşlanmış artık iltifat edilebilecek bir durum yok :) bu yarışmadan sonra hastası kalırmı merak ediyorum. konuştuktan sonra arkamdan kaş göz işaretiyle saçma sapan hareketler yapacağını düşündüğüm bir psikiytr ım olsun istemem asla. bence o da bir yardım almalı. gotik hatun şirin. doğal en azından. diğer bayan da tatlı saygılı şirin. gözlüklü beyefendi oldukça bilgili. en azından boş konuşmuyor sarışın bayan gibi. diğer beyefendinin ne olduğunu anlamadım ama gotik hatunun abi demesini çok gereksiz buldu çok güldüm :) bey demesini bekliyordu sanırım. neden bey desinki çok saçma. komik biri. artık git gide izleyici kaybediyor. bu sarışın bayan gibi saçları ellere dolanası sonradan görmeleri çıkartmaya devam ederlerse yakında hiçkimse izlemeyecek.

sarışın kadını hiç sevmedim.
gözlüklü beylede şahsen aynı masada yemek yemek istemem. çünkü muhabbete bi başladımı patatesin kimyasından giriyo biyolojisinden çıkıyo. çok bilgili ama yemek masasında bayıyo adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…