Yemekteyiz - Show Tv

valla 10 yıldır oradaymış ve bu güzel eve sahip..
banada tuhaf gelen o olmuştu ve onun için bu ablamız ne iş yapar diye sormuştum...
ama hakkat mutfak muhteşem yaaa...
kullandığı malzemeler bile harika...

kuşuma gelince......
bayılıyorum ona daha ne diyim...
ayyy çok şeker yaaa...
ben hayran hayran izledikçe eşimde tuhaf tuhaf bakıyo...
( tarkana falan böyle yapsam yir kafayı ama kuşumu kıskanmıyoooo)

kuşuuum tez zamanda seni ulusal kanallarımızda matine yaparken görmek istiyom.....

ay o ev onun değilmiş ki

pazartesi sabahı showda herşey dahil programına çıktı yarışmacılar birtek o yoktu ahu hanım..diğer yaşlı olan bodur kadında dediki o gelmedi ,zaten cesareti yok olsa bizi başkasının evinde ağırlamazdı ,benim evimde eski ama kendi evime aldım misafirlerimi dedi..
yani kendi evi değilmiş komşusununmuş..

ayol bi yaşıma daha girdim..
çıktığı yumurtanın kabuğunu beğenmiyo he...
ayıp valla...
ama mutfaktada bilmediği yer yok..
baharatların tabak tencerelerin yerini nasıda biliyo...
tevekkeli ondan dağıtmamaya çalışıyomuşşş.
görüyon mu sen hasbamı elalemin evinde ağırlamış meğer...

Canım valla haklı olabilirsin.Benim de eşimin dikkatini şu çekti.Aksanları ve düzgün Türkçeleri.Bizimde yurtdışında yaşayan akrabalarımız var ama Türkçeleri bu kadar düzgün değil.Şaibeli durum:1ninca:sengözlerimebaksanab

ahunun kendi evi değilmiş bende izledim pazartesi günü.hülya hanım söyledi kendi evi değil diye.

ben hiç izlemem bu programı ama ordaki adam çok ilgimi çekti :roflol:
ay ne güzel konusuyo öle ya :lepi:

hadiya dün gece program yapan kadinin evi diilmiymis yani???

almanya almanya diye bekledik ama bunlarda cok SIKICI cikdi bence

erkan serce haric seviyorum ben o yavrum dotschlandi ya

ay ahunun kendi evi degil,cesareti yok falan ama hoş bir bayan arkadaşlar.giyim tarzı hoşuma gitti. hakkını veriym bu konuda. ayrıce kuşumda mükemmel valla. gerçektende bu parlayacak burdada.aksanları normal bence. şüphelenmeyin boşuna kızlar. izlemeye devam.......

ahu almanyaya sonradan gelmis burda dogma büyüme degil
bu evin ona ayit olmadigi benimde aklima geldi üstelik almancasida iyi degil konusmasindan belli
üstelik öbürküleri almanyada okula gitmis hicbiri almanca konusmuyor sofrada ahu hanim ikde bir almanca türkce karisik konusuyor gereksiz ve simariklik

Valla hepimiz hafiye gibi olduk :jeyyar: Ahunun evinin kendisinin olmadığnı bende düşünmüştüm. Söylediği o cümleden "ben kendi evimde böyle yapmam filan gibi ".Ayrıca düzgün türkçeleri benide şaşırttı ,hafif aksağan var ama özellikle burak orada doğmuş ve büyümüş olmasına ragmen güzel konuşuyor. genelde bizim gördüğümüz almanyadan gelen türkler böyle konuşmuyor CADIARZU .demekki onlar bize hava yapıyorlarmış delikafadulden
veee benim favorimdee SERÇEE cik :lepi: konuşması çok sevimli .buna program filan yaptırmalı kesinlikle sırnaşık şey

herkes çok komik ama
doğal olan tek kişi
saçına kuş yuvası yapaun ufaklık
onun dışında ayakabbasına dokunmak suretiyle çorba koyan kösele renkli kadından, kanguru gibi zıplayan teyzeye berbatlar..
kuşum kuşum diye gezninen silikonmania bir abi var orda
yada abla
herneyse
bana böyle insanlar yanlızca komik geliyor
üzlüyorum bakarken
zaten o tarz insanlar erkeklik perdesini hanım gibi davaranak yoketmeye çalıştıklarındandaha bir kibar oluyorlar
bakınız kuşum :)
birtek güzellik uzmanı olan hanım çok naif
bence onada bu lafları dedirtiyorlar ise
o hanımın brti bildiği vardır

''aman ben yandım yandım gulu gulu guluuu...''
Şaka mı nan bunlar
bu teyzenin oyunu, giysileri şaka mı???:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…